работното време на магазина е от понеделкик до петък от 9.00-18.30 часа а в събота сме до 13.00благодаря ти за картата :D :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Магазини за авточасти на АХМ - вече и във Варна
Collapse
X
-
=Rudi= написа:Здравейте, четох но не разбрах с Еконт работите ли или само на място в магазина. Колега раско84 ще ти пиша на ЛС какво ми трябва и адреса, ако може пратете ми частта.Поздрави!ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
packo84 написа:=Rudi= написа:Здравейте, четох но не разбрах с Еконт работите ли или само на място в магазина. Колега раско84 ще ти пиша на ЛС какво ми трябва и адреса, ако може пратете ми частта.Поздрави!Получих я сутринта към 9 часа
- няма и 24 часа от поръчката
Ако имам нужда от нещо друго непременно ще пиша
П.П. За колегите от форума - Пратката беше придружена с платежен документ от фирмата, с включена и описана форумна отстъпка, с оригинална опаковка и етикет.Много са точни хората
Коментар
-
=Rudi= написа:Благодаря виПолучих я сутринта към 9 часа
- няма и 24 часа от поръчката
Ако имам нужда от нещо друго непременно ще пиша
П.П. За колегите от форума - Пратката беше придружена с платежен документ от фирмата, с включена и описана форумна отстъпка, с оригинална опаковка и етикет.Много са точни хората
Marea Weekend TD100 HLX
Големия Кораб
Коментар
-
zim написа:Ако си поръчам някаква част онлайн, ще мога ли да ползвам отстъпката за членове на форума?Marea Weekend TD100 HLX
Големия Кораб
Коментар
-
Поздрави на колегите от магазина в Люлин!Вече съм с новата водна помпа...няма течове, всичко по охладителната с-ма е ок!Благодаря за добрата цена(и направената отстъпка) и за консултациите по другите ми въпроси относно Типото!...Сега само остава да измисля как да сваля разхода на извънградско..
Коментар
-
Master28 написа:Поздрави на колегите от магазина в Люлин!Вече съм с новата водна помпа...няма течове, всичко по охладителната с-ма е ок!Благодаря за добрата цена(и направената отстъпка) и за консултациите по другите ми въпроси относно Типото!...Сега само остава да измисля как да сваля разхода на извънградско..
Да ти се връщат тъпкано
Колкото до разхода това е обща болка- при мен специално е много трудно с големия и тежък крак (46-ти номер) и Дедъра 2.0 16V
ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
Здрастигледам че в онлайн магазина имате 2 вида рамки за CD, едната е 35лв а другата 25лв. По какво се различават, защото искам да поръчам? Поздрави
http://axm-auto.com/index2.php?brand...122&subcat=198
Bravo 1.4 SX, 12V, 80hp
Коментар
-
Колеги ей това ми трябва http://www.axm-auto.com/index2.php?b...nkl=1&show=1И ако имате от кабелните обувки дето се слагат накрая на кабелите, дето влизат в тоя резистор, че са нагорели и пластмасата им се е стопила.И ако колегата ohooo има път към Младост може пак там да се срещнемEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар