И още един въпрос, преди да си ми отговорил на предният....понеже пластмасите на вратите ми тракат искам да те питам дали продавате пластмасови щипки?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Магазини за авточасти на АХМ - вече и във Варна
Collapse
X
-
Geraka написа:ohooo написа:Geraka написа:Колега пак трябва да има при тебе и то пак по-голяма нужда(скъпа)....демферна шайба на коляновият вал - да кажеш впечетленията си от тия Дайко....тая по-евтината не ме интересува понеже в момнента съм с такава(поне така си мисля), която не изтря 30000км.....Другото е носач - ляв....и аз питам дали е по-добре по-скъпият ОКАП или може и ФРАП?Marea Weekend TD100 HLX
Големия Кораб
Коментар
-
Здравейте. Дали има шанс да си купя от вас капачката на кутията на поленовия филтър на Пунто МК2, 1999г., 1.9 JTD?Също ми трябват въздушен и горивен филтър, но за тях предполагам не е проблем, когато и да мина през магазина ще ги има. Но за капачката може би ще трябва да почакам, ако въобще се продава такова нещо.Поздрави
Коментар
-
dikanio написа:За съжаление, колата е в София с най-вероятна диагноза - съединител. Какви имате в наличност за Браво-то от подписа - 1.6, от "новите", след фейслифта през 1998 :D. Интересува ме пълен комплект.Marea Weekend TD100 HLX
Големия Кораб
Коментар
-
Търся част
Здравейте, имам питане.От къде мога да си закупя коляното което излиза от въздушния филтър и е хванато за мъркуча към въздухоотвода към предницата.Не го знам точно какво представлява, но мисля че е като коляно, навярно е от пластмаса или гума. Жената закарала колата на сервиз, че климатика нещо не работел пълноценно и като се върна чувам, че нещо бръмчи не както трябва. Поогледах и гледам липсва тази част която не знам как изглежда. Върна се в сервиза и от там иказали, че не са пипали в тази част на колата и навярно по копките е паднало, но на мен не ми се вярва, нали би трябвало да е вързано със скоба поне към маркуча. Нещо гнило оправдание ми е, но няма какво да се прави ще трябва да се търси да се купува. В нашите магазини го няма в наличност и не се знае до месец дали може да ми го доставят. Молбата ми е ако някъде има налично, купувам го веднага.Поздрави!Колата е Brava 1.9 TD 75k. 98g.
Коментар
-
Geraka написа:И още един въпрос, преди да си ми отговорил на предният....понеже пластмасите на вратите ми тракат искам да те питам дали продавате пластмасови щипки?Past: Fiat 126, Fiat Ritmo, Plymoth Sundance, Oldsmobile Achieva, VW Fox, Fiat Brava
Present: 1. FIAT 126 P; 2. Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8V, 3. Peugeot Boxer 2.5D, FIAT Croma 1.9 JTD 16V
Future: TESLA MODEL S
Коментар
-
Здравейте.Нов съм във форума, от скоро карам Фиат Пунто ’00, 1.2, 16V. Трябва ми маркуча за маслените газове, които излизат от двигателя и влизат във въздуховода.Тоя маркуч има и още едно разклонение, където отива надолу към някакъв вакуум или нещо такова (така ми обясниха).Ще го снимам довечера, ако не може да се сетите за какво става въпрос.Също така ми трябва и скобата за дърпане на колата, дето се завива отпред, ако ти трябва да дърпаш колата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар