Човек от магазина в София - Младост 1 може ли да ми отговори какви са биалетите, които купих днес, каква марка са? Купх две биалети-комплект за Браво/а около 10:00 сутринта.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Магазини за авточасти на АХМ - вече и във Варна
Collapse
X
-
Възприемам го като спам, моля не ми оспамвай въпроса! Всъщност питам, защото нямат щампи, но ми направи впечатление че тампонът на биалетата, който влиза в щангата, е доста дебел, гумата му някак си изглежда масивно, просто ми хареса тази биалета, за разлика от Moog-a, която свалих. Сега се сетих, че другите тампончета имат щампован номер, ще издиря по него.
Коментар
-
Здравейте! Имам въпрос отностно гаранционните условия на марката FAST. Става въпрос за носач и външни накрайници. Освен носенето на касовата бележка, стоковата разписка и самите части, има ли други условия и изисквания, които трябва да се покрият, за да важи гаранцията от 2 години? Благодаря предварително!Fiat Punto 1.7 TD
Коментар
-
accxo написа:Аз искам да питам,има ли разлика в цената ако отида и си го взема на място съединителя или го поръчам през сайта,понеже ако е през сайта няма да може да се използва 10% отсъпка.Благодаря
Коментар
-
Здрасти,ето този продукт http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=1&show=1 има ли на вътрешния отвор текстилно покритие? На снимката има, ама реално тампоните при вас имат ли? Ако не, мога ли да поръчам да ми се доставят качествени такива с това покритие?Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Тампоните са на Бърт и имат конци.Най-странното, че в повечето случай имат символа на оригиналните части (там щтита с емблемата).Ако оригиналните тампони са производство на Бърт, то ясно защо и предните и задните на Либрите дават фираA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Тампоните са на Бърт и имат конци.Най-странното, че в повечето случай имат символа на оригиналните части (там щтита с емблемата).Ако оригиналните тампони са производство на Бърт, то ясно защо и предните и задните на Либрите дават фираLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
axm написа:pakumba написа:....Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар