Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Магазини за авточасти на АХМ - вече и във Варна

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Човек от магазина в София - Младост 1 може ли да ми отговори какви са биалетите, които купих днес, каква марка са? Купх две биалети-комплект за Браво/а около 10:00 сутринта.

Коментар

Най-вероятно ако нямат марка са ОРИГИНАЛНИ
      И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Възприемам го като спам, моля не ми оспамвай въпроса! Всъщност питам, защото нямат щампи, но ми направи впечатление че тампонът на биалетата, който влиза в щангата, е доста дебел, гумата му някак си изглежда масивно, просто ми хареса тази биалета, за разлика от Moog-a, която свалих. Сега се сетих, че другите тампончета имат щампован номер, ще издиря по него.

Коментар

ogi28b написа:
          Човек от магазина в София - Младост 1 може ли да ми отговори какви са биалетите, които купих днес, каква марка са? Купх две биалети-комплект за Браво/а около 10:00 сутринта.
          Извини ни за забавянето - Имаш Л.С.

Коментар

Здравейте! Имам въпрос отностно гаранционните условия на марката FAST. Става въпрос за носач и външни накрайници. Освен носенето на касовата бележка, стоковата разписка и самите части, има ли други условия и изисквания, които трябва да се покрият, за да важи гаранцията от 2 години? Благодаря предварително!
            Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

Аз искам да питам,има ли разлика в цената ако отида и си го взема на място съединителя или го поръчам през сайта,понеже ако е през сайта няма да може да се използва 10% отсъпка.Благодаря

Коментар

accxo написа:
                Аз искам да питам,има ли разлика в цената ако отида и си го взема на място съединителя или го поръчам през сайта,понеже ако е през сайта няма да може да се използва 10% отсъпка.Благодаря
                Цените в сайта са с няколко процента под цените в магазините за да може клиентите пазаруващи от сайта да си покриват транспорта,но през сайта не може да се използва отстъпката за форума,която пък на място в магазина можеш - и така в магазина с отсъпка цената ти идва под тази в сайта...

Коментар

а за отстъпката само трябва да се декларирам че съм от форума ли?
                  http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=101168

Коментар

july`s написа:
                    Да достатъчно е да споделиш че си от форума и да кажеш какъв е ника ти .....

Коментар

Здрасти,ето този продукт http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=1&show=1 има ли на вътрешния отвор текстилно покритие? На снимката има, ама реално тампоните при вас имат ли? Ако не, мога ли да поръчам да ми се доставят качествени такива с това покритие?
                      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                      Fiat Bravo'97 1,6 16v
                      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Тампоните са на Бърт и имат конци.Най-странното, че в повечето случай имат символа на оригиналните части (там щтита с емблемата).Ако оригиналните тампони са производство на Бърт, то ясно защо и предните и задните на Либрите дават фира
                        A20DTH ЖТД ама не баш
                        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
                          Тампоните са на Бърт и имат конци.Най-странното, че в повечето случай имат символа на оригиналните части (там щтита с емблемата).Ако оригиналните тампони са производство на Бърт, то ясно защо и предните и задните на Либрите дават фира
                          тези уж са унигном от моя линк...Не ги знам как са като марка, само гледам да са различни от бърт...
                          Fiat Bravo'97 1,6 16v
                          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

axm написа:
                            july`s написа:
                            Да достатъчно е да споделиш че си от форума и да кажеш какъв е ника ти .....
                            така и не разбрах за тампоните....
                            Fiat Bravo'97 1,6 16v
                            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
                              ....
                              Тампоните са на UNIGOM,много от тампоните на марката-главно за новите автомобили след 2004-5 си идват със щампите на фиат!Имат необходимата текстилна изработка от вътрешната страна.

Коментар

axm написа:
                                pakumba написа:
                                ....
                                Тампоните са на UNIGOM,много от тампоните на марката-главно за новите автомобили след 2004-5 си идват със щампите на фиат!Имат необходимата текстилна изработка от вътрешната страна.
                                Ще ги пробваме, мерси!
                                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Working...
                                X