Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Магазини за авточасти на АХМ - вече и във Варна

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Един въпрос...Отстъпката от 10 процента за ФФБ, важи ли при закупуване на промоционална оферта?
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
      Един въпрос...Отстъпката от 10 процента за ФФБ, важи ли при закупуване на промоционална оферта?
      При закупуване на промоционална оферта отстъпката от 10% за членовете на форума се удвоява ,тоест е 20%.Отстъпка за форума - срещу представяне на ник от форума е 10%Отстъпка за членове на клуба - срещу представяне на членска карта 15%Отстъпка за групи които са в промоция(всеки месец различна група авточасти ще бъдат в промоция) е 20% и за двете групи потребители

Коментар

Предварително се изивинявам, ако вече е писано по този въпрос. Какво стана с магазина в Русе?
        Fiat Bravo 11'97
        1.4 12V A/C

Коментар

rudiem написа:
          Предварително се изивинявам, ако вече е писано по този въпрос. Какво стана с магазина в Русе?
          Колега, телефона, на който можеш да получиш актуална информация за магазина в Русе е 0888 243 315 - Христо.Надявам се да съм бил полезен.AXM-AUTO Sofia

Коментар

Благодаря много, колега.
            Fiat Bravo 11'97
            1.4 12V A/C

Коментар

Предни накладки за Алфа 156 от подписа ...Може и на Л.С
              Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD `02
              Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

Re: Магазини за авточасти на АХМ

ohooo написа:
                гр.Русеул.Ниш 46-срещу Руското КонсулствоРАБОТНО ВРЕМЕПонеделник-Петък от8:30 до 18:30Събота от 8:30 до 13:30Неделя-почивен денGSM 0884870745GSM 0888243315GSM 0889188544
                Магазина вече го няма там ? Затворен или изместен ?

Коментар

Re: Магазини за авточасти на АХМ

durex_a написа:
                  ohooo написа:
                  гр.Русеул.Ниш 46-срещу Руското КонсулствоРАБОТНО ВРЕМЕПонеделник-Петък от8:30 до 18:30Събота от 8:30 до 13:30Неделя-почивен денGSM 0884870745GSM 0888243315GSM 0889188544
                  Магазина вече го няма там ? Затворен или изместен ?
                  Колега, както писахме малко по-горе в темата телефона, на който можеш да получиш актуална информация за магазина в Русе е 0888 243 315 - Христо. Надявам се да съм бил полезен. AXM-AUTO Sofia

Коментар

Чух добри отзиви за накладки стайнхоф.Мога ли да ползвам 20% отстъпка като член на форума ?

Коментар

Аз искам да попитам за комплект съединител за Брава 1.6 16V 1995 г. 103к.с. (182А4.000)
                      "ТЕ VW и Opel бягат бърже,защото ги гони ръждата"

Коментар

Имаш ЛС.

Коментар

Колега, интересувам се за подкалник(десен, ако има значение) на Фиат палио 1.2 ’97г. Преди 1 седмица идвах в магазина в Люлин и ми обяснихте, че го имате на склад.. това няма значение. Интересува ме също цена(с форумската отстъпка, ако е възможно) и дали ще има някакви разминавания при монтирането?Благодаря! Ако ви трябва номер на рама - на ЛС ще ви го пратя!
                          Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Имаш ЛС!

Коментар

Здравей, колега! Ако не те затруднявам ще можеш ли да ми дадеш цени с намалението за няколко нещица, че ще трябва тия дни да си обслужа колата . Колата е FIAT Punto Mk2 2001 1.9JTD 80к.с. с VIN: ZFA18800002291284 Трябва ми: Агренажен комплект-FIAT,DAYCO или каквото ти предложиш Накладки-предни и задни Горивен филтър Въздушен филтър Маслен филтър Филтър климатик Масло Selenia WR 5W40 или 10w40
                              FIAT Punto Mk2 1.9 JTD 80к.с. 2001г.
                              5,5-6,5л./100 градско
                              под 5/100 извънградско
                              http://vbox7.com/play:124bedab

Коментар

Имаш ЛС!!!
                                lambinhio написа:
                                Здравей, колега! Ако не те затруднявам ще можеш ли да ми дадеш цени с намалението за няколко нещица, че ще трябва тия дни да си обслужа колата . Колата е FIAT Punto Mk2 2001 1.9JTD 80к.с. с VIN: ZFA18800002291284 Трябва ми: Агренажен комплект-FIAT,DAYCO или каквото ти предложиш Накладки-предни и задни Горивен филтър Въздушен филтър Маслен филтър Филтър климатик Масло Selenia WR 5W40 или 10w40

Коментар

Working...
                                X