axm написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Магазини за авточасти на АХМ - вече и във Варна
Collapse
X
-
Airfan написа:axm написа:4. http://www.axm-auto.com/ads.php?ads_id=30Маншончето трябва да бъде здраво.Имаме силиконови такива ,които може да монтираш още при поставянето на носача.Цената е 1лев.
Коментар
-
axm написа:Airfan написа:axm написа:4. http://www.axm-auto.com/ads.php?ads_id=30Маншончето трябва да бъде здраво.Имаме силиконови такива ,които може да монтираш още при поставянето на носача.Цената е 1лев.
Коментар
-
Airfan написа:....
Коментар
-
Може ли аз да попитам - защо има изискване носачът да бъде монтиран в точно определен сервиз, за да важи гаранцията? По този начин, ако случайно реша да си купя такъв носач - ме задължавате да платя най-малко още по 20 лева за носач, за да ми важи гаранцията? Прилича ми на случаите, в които Виваком задължава абонатите да имат домашен стационарен телефон, за да ползват услугата Интернет. Или май че беше някаква кабелна, която задължава абоната да има кабелна, за да му достави интернет. Та - защо трябва да плащам допълнително, за да ми важи гаранцията? Имам 2 ръце, имам набор от всички необходими инструменти, имам познанията за това как се сменя и монтира носач. Аз по-неправилно ли ще си монтирам носача, отколкото "майсторът"? Няма да уцеля монтажните отвори, или няма да законтря правилно шарнира? Какво ще сбъркам? Освен левия да сложа отдясно - там просто НЯМА какво да се сбърка! Ако разбира се няма фабричен дефект - накриво заварени гайки. Моля да ми обясните на прост български език! Че и маншон трябвало да си купя, че да плащам и за него смяна! Значи маншонът няма гаранция? Как може оригинални носачи на 10 и повече години да са със здрави, меки и еластични маншони, а на тези маншоните им да са за смяна след <5000 км ??? Примерът на Airfan за телевизора е красноречив! А едни, от които си купих печка, опитаха по същия начин да ми пробутат 1.8 м захранващ кабел за 30 лева, при положение, че той струва 4 лева/метър. Това беше условието да ми важи гаранцията. А печката е с мощност 12 киловата, а те искаха да ми слагат щепсел! Ама нали се сещаш, че като не ми работи едната от двете зони на плота - това не е проблем на кабела. И вашето е така - разбит шарнир или тампон в случая няма начин да е поради неправилен монтаж. Такъв просто няма на този тип окачване!
Коментар
-
ogi28b написа:Може ли аз да попитам - защо има изискване носачът да бъде монтиран в точно определен сервиз, за да важи гаранцията? По този начин, ако случайно реша да си купя такъв носач - ме задължавате да платя най-малко още по 20 лева за носач, за да ми важи гаранцията? Прилича ми на случаите, в които Виваком задължава абонатите да имат домашен стационарен телефон, за да ползват услугата Интернет. Или май че беше някаква кабелна, която задължава абоната да има кабелна, за да му достави интернет. Та - защо трябва да плащам допълнително, за да ми важи гаранцията? Имам 2 ръце, имам набор от всички необходими инструменти, имам познанията за това как се сменя и монтира носач. Аз по-неправилно ли ще си монтирам носача, отколкото "майсторът"? Няма да уцеля монтажните отвори, или няма да законтря правилно шарнира? Какво ще сбъркам? Освен левия да сложа отдясно - там просто НЯМА какво да се сбърка! Ако разбира се няма фабричен дефект - накриво заварени гайки. Моля да ми обясните на прост български език! Че и маншон трябвало да си купя, че да плащам и за него смяна! Значи маншонът няма гаранция? Как може оригинални носачи на 10 и повече години да са със здрави, меки и еластични маншони, а на тези маншоните им да са за смяна след <5000 км ??? Примерът на Airfan за телевизора е красноречив! А едни, от които си купих печка, опитаха по същия начин да ми пробутат 1.8 м захранващ кабел за 30 лева, при положение, че той струва 4 лева/метър. Това беше условието да ми важи гаранцията. А печката е с мощност 12 киловата, а те искаха да ми слагат щепсел! Ама нали се сещаш, че като не ми работи едната от двете зони на плота - това не е проблем на кабела. И вашето е така - разбит шарнир или тампон в случая няма начин да е поради неправилен монтаж. Такъв просто няма на този тип окачване!Фаст може да монтираш сам,но няма да важи гаранцията,така е при всички марки с гаранция -изискването за сервизен монтаж.Както казах вече имаме и други марки,има и много други магазини,ако смятате че има по-добри варианти то те са пред вас,а ние се опитваме да стоим зад стоката си.
Коментар
-
axm написа:Airfan написа:....
Коментар
-
Не исках да предизвиквам такива страсти точно в тази тема. Днес си погледнах записките и единия ми носач е изкарал точно 41 000 км досега, като вече има някакво тропане, но е много кофти времето да гледам дали е от него, почти съм убеден, то няма друго...Не е фаст де, другата марка е. Оги, има какво да се обърка при монтажа- лично съм късал маншона при монтаж на моите, а аз съм сменил 3-4 пъти сам носачите и още 2-3 пъти други са ми ги сменяли. като се заклини в шенкела и прискрипе маншона го къса. Далеч съм от идеята, че това се случва редовно, но все пак на мен ми се случи....Не съм съгласен за това със стягането на земята, какво значение има стягането на земята, те лягат на плоскости /тампоните/ и се стягат, като падне на земята не се измества по никакъв начин тампона. Който е виждал носач знае какво визирам- нали е на планка- планката залепва за магарето докато е във въздуха и това е, какво значение има стягането на земята, планката на тампона вече е плътно прилепнала към магарето както си трябва...Между другото сме коментирали този въпрос с Христо и неговото мнение е същото. Това не ти е ФВ, където носача има работно положение.....Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
axm написа:Сервизите в които се поставя гаранционно FAST по никакъв начин не са обвързани с AXM и цената на монтажа я взимат само и единствено те.А ние се опитваме да поддържаме партньорски отношения с тях за да намалят цената на труда при гаранционно поставяне за нашите клиенти.Може би като човек ,който сам си сменя окачването си забелязал че някой майстори затягат болтовете горе на подемника и като пуснеш колата долу знаеш какво се случва с тампоните. Именно по тази причина гаранцията важи при монтиране в сервизи в които сме се убедили че умеят тази така проста процедра за някой и така неясна за други
Коментар
-
ogi28b написа:axm написа:Сервизите в които се поставя гаранционно FAST по никакъв начин не са обвързани с AXM и цената на монтажа я взимат само и единствено те.А ние се опитваме да поддържаме партньорски отношения с тях за да намалят цената на труда при гаранционно поставяне за нашите клиенти.Може би като човек ,който сам си сменя окачването си забелязал че някой майстори затягат болтовете горе на подемника и като пуснеш колата долу знаеш какво се случва с тампоните. Именно по тази причина гаранцията важи при монтиране в сервизи в които сме се убедили че умеят тази така проста процедра за някой и така неясна за другиLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Здравейте колеги и честита Баба Марта!Както всички ние знаем, с настъпването на пролетта и топлото време, идва и времето за отлаганите през студените зимни месеци ремонти. Точно по този повод решихме да ви изненадаме приятно със следните полезни промоции:Спирачна система: При закупуването на комплект спирачни дискове STEINHOF + накладки STEINHOF, получавате 20% отстъпка от цената на дисковете (промоцията важи и за ТУНИНГ серията на STEINHOF)!Окачване: При покупка на комплект ляв + десен носач от марките FAST или OCAP , получавате 20% отстъпка от крайната цена!Тампони двигател UNIGOM: При покупка на комплект от всичките тампони за двигателя, получавате 20% отстъпка от крайната цена!Промоцията важи за магазините на Axm Ауто в София до края на месец Март и е валидна до изчерпване на количествата!
Коментар
-
marian74 написа:Здравей колега ахм, имате ли в магазина въздоховод дебитомер - турбо за мареа 1.9 жтд 2001г. 110 коня (нещо не мога да вляза в саита) и дай някаква цена. Благодаря предварително!
Коментар
-
Актуалните промоции също може да разглеждате на нашата страница във Facebook :AXM-AUTO във Facebook
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар