Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Магазини за авточасти на АХМ - вече и във Варна

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Марто написа:
    axm написа:
    ...
    Колега пуснал си ми накладки за ABS а колата е без такъв. Има ли начин тези да станат или трябва да ги сменяваме ?
    С колегата @axm, се разбрахме!изпращам ЛС с номер на товарителницата.Поздрави.
    Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100

Коментар

Здравейте !Интересувам се от превключвател за волан за PUNTO ’94 година. Автомобила е без AIRBAG.
      FIAT Punto '94, 1.1 Petrol

Коментар

YAROSHKH написа:
        Здравейте !Интересувам се от превключвател за волан за PUNTO ’94 година. Автомобила е без AIRBAG.
        Имате Л.С.

Коментар

Колеги здравейте. Имате ли мигач за калника за ФИАТ ТИПО 93г.? и масло SELENIA - VS Gas - 15w40 - 1л. трябват ми 4л. предварително благодаря.

Коментар

здр колега

здр Sotir27 имаме го и мигача - 5.90лв/бр. и маслото го има VSGas 1l - 8.80лв/бр. можеш да заповядаш в магазина в Люлин.

Коментар

Здравейте колеги. Имате ли лагери за коляновия вал за ФИАТ ТИПО 91Гг. 1.6 моноинжекцион 75кс. бензин? Ако имате каква е цената? Предварително благодаря.

Коментар

Здравейте колеги. Имате ли Ангренажен ремък и ролка за Фиат Типо 1.6 моноинжекцион , 75 к.с. , 91 г. бензин и каква е цената?

Коментар

Sotir27 имаш Л.С.

Коментар

Здравей колега. Не съм получил лично съобщение. Може ли да го изпратиш отново. Явно в сайта на форума е имало проблем. Предварително благодаря.

Коментар

Здравейте. Искам да поръчам някои части за бравата от axm-auto, тук може ли да поръчам?

Коментар

marto_gp написа:
                        Здравейте. Искам да поръчам някои части за бравата от axm-auto, тук може ли да поръчам?
                        marto_gp писал съм ти на Л.С.

Коментар

Колега, дай цена за комп. за Пунто 2, 1.2 8V, 60к.с., ELX изпълнение. Мисля че кода е IAW59f.M2, ако може на лична да ми пратиш отговор, че да е сигурно че ще го видя мерси предварително.
                          Нищо не знаеш докато не опиташ това което знаеш !!!

Коментар

ljungberg написа:
                            Колега, дай цена за комп. за Пунто 2, 1.2 8V, 60к.с., ELX изпълнение. Мисля че кода е IAW59f.M2, ако може на лична да ми пратиш отговор, че да е сигурно че ще го видя мерси предварително.
                            колега дай ми номера на рамата на колата

Коментар

Колега имате ли в магазина в Люлин предни спирачни маркучи за фиат стило 1,9 JTD 2003, каква им е цената
                              Fiat Stilo 1.9JTD 115к.с. 2003г. , Fiat Punto 1.1 55к.с. 1997г.

Коментар

tihomir_nn написа:
                                Колега имате ли в магазина в Люлин предни спирачни маркучи за фиат стило 1,9 JTD 2003, каква им е цената
                                @tihomir_nn имаш Л.С.

Коментар

Working...
                                X