Добре де, как може в сайта - в секцията за ЖТД 105 да ми се предлага ЛАГЕР ГЛАВИНА отпред за двигател 1.2, и 1.6 ?!? Това е много объркващо. Влизам аз на сайта, и викам "чакай да видя колко ми струва лагера който ще си купя", и гледам няколко вида лагери, все с различни номера... От там -> ЕПЕР -> Номер на лагера, и откривам цена на лагера на сайта на АХМ - 0.00 лева. Или с друг думи - не се предлага, доколкото разбирам. Проверявам останалите номера в ЕПЕР, и какво да видя - двигател 1.2, 1.6.... Друго - В секцията за Брава ЖТД 105 - мога да си купя "жило за газ" на цена 11.50, без никакви допълнителни обяснение дори при описанието на жилото, че то всъщност е за кой-знае каква кола, защото Брава ЖТД НЯМА жило. От който зависи сайтът да е наред - сериозна забележка !
Добре де, как може в сайта - в секцията за ЖТД 105 да ми се предлага ЛАГЕР ГЛАВИНА отпред за двигател 1.2, и 1.6 ?!? Това е много объркващо. Влизам аз на сайта, и викам "чакай да видя колко ми струва лагера който ще си купя", и гледам няколко вида лагери, все с различни номера... От там -> ЕПЕР -> Номер на лагера, и откривам цена на лагера на сайта на АХМ - 0.00 лева. Или с друг думи - не се предлага, доколкото разбирам. Проверявам останалите номера в ЕПЕР, и какво да видя - двигател 1.2, 1.6.... Друго - В секцията за Брава ЖТД 105 - мога да си купя "жило за газ" на цена 11.50, без никакви допълнителни обяснение дори при описанието на жилото, че то всъщност е за кой-знае каква кола, защото Брава ЖТД НЯМА жило. От който зависи сайтът да е наред - сериозна забележка !
Забележката е основателна, такова жило има, но е погрешно поставено и за Brava JTD, а за лагера нещата са малко по-различни..... в някои от каталозите, този лагер е посочен и за 1.6/16 /моделите за Турция и Бразилия/ но тъй като те не се срещат в БГ, отстранили сме го, да не се подвеждат клиентите!Вероятно в сайта има още такива неточности.... но това се среща във всички каталози и сайтове, /номенклатурата до момента е около 12 000 артикула! /, но разликата при AXM-AUTO е, че при поръчка на части от клиент, винаги се изисква номер на рама и се контролира избраното от клиента!Всичко по забележката вече е корегирано, благодаря на колегата ogi28b за съдествието!Имаме упомената форма за контакт с нас и в сайта..... и във форума към него за подобни случаи, моля потребителите на сайта, ако открият подобни неточности, да ни пишат направо тук >> www.axm-auto.com/pBB2/viewforum.php?f=5 за да можем да реагираме максимално бързо!
Може ли да дадете телефонен номер на който да задам няколко въпроса, за спирачни барабани, челюсти и цилиндърче ?
Обектите в София AXM-AUTO Младост GSM: 088 4889215Тел: 02 9250046AXM-AUTO Люлин GSM: 088 5919633GSM: 087 9050089Тел: 02 9250089Останалите телефони може да видиш на нашия сайт www.axm-auto.com в секцията Магазини
Коментар