Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Магазини за авточасти на АХМ - вече и във Варна

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

packo84 - трябват ми двата тампона които държат двигател 1.9 ЖТД да не изпадне. Номера на тампоните:4646732846781213Кола номер zfa18200004912004Трябват ми възможно най-скоро в магазина в Младост 1. Когато са налични, идвам и ги взимам.

Коментар

ogi28b написа:
      packo84 - трябват ми двата тампона които държат двигател 1.9 ЖТД да не изпадне. Номера на тампоните:4646732846781213Кола номер zfa18200004912004Трябват ми възможно най-скоро в магазина в Младост 1. Когато са налични, идвам и ги взимам.
      Колега имаш лично
      Marea Weekend TD100 HLX
      Големия Кораб

Коментар

Колеги, спука се радиатора(големия) на Пунчо.Дайте цена за 1.1 95г без клима.......помагайте че остана жената без кола :P :P

Коментар

Уважаеми съфорумци, От седмица насам не работя вече в АХМ Ауто, така че ако имате запитвания, моля да не ми изпращате лични съобщения, а да контактувате чрез темата или колегата ohooo, Благодаря! Поздрави
          ex. Fiat Marea 1.6 16V
          ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
          Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

колега можеш ли да ми кажеш дали продаваш само тампоните на стабилизиращата щанга за фиат мареа 2.0 ???ако няма защото знам че са капсоловани,кажи ми някакъв заместител за тези тампони.

Коментар

Трябва ми заготовка за ключ за Bravo/Brava/Marea с място за платка за централно заключване/аларма. Възможно ли е да се поръча?
              Прикачени файлове
              1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

Здравейте. Имате ли скоростна кутия за фиат пунто 1.1 95г. Ако имате каква е цената? Предварително благодаря.

Коментар

Здравейте колеги,от екипът на AXM-AUTO искаме да Ви информираме за малка промяна на работното време на магазина в Люлин.От днес 16.07.2010г. магазина в Люлин ще бъде със следното работно време:Понеделник - Петък: 09.00-18.30ч.Събота - 09.00-17.00ч.Неделя - Почивен денЕкипът на AXM-AUTO Ви желае весело и приятно изкарване на лятото и летните почивки.
                  Marea Weekend TD100 HLX
                  Големия Кораб

Коментар

Едно леко въпросче от мен.Тъй като ми предстои смяна на ремъци и ролки и гледайки в сайта ви ме озадачи това:-агренажен комплект за JTD105 на FIAT=218 лв-по отделно:ремък Dayco+ролки Fiat=198 лвОт къде идва тази разлика от 20лв?Не трябва ли комплекта да е по-евтин отколкото ако си купя частите по отделно?

Коментар

janyboy написа:
                      Едно леко въпросче от мен.Тъй като ми предстои смяна на ремъци и ролки и гледайки в сайта ви ме озадачи това:-агренажен комплект за JTD105 на FIAT=218 лв-по отделно:ремък Dayco+ролки Fiat=198 лвОт къде идва тази разлика от 20лв?Не трябва ли комплекта да е по-евтин отколкото ако си купя частите по отделно?
                      Колега в ангренажния к-кт на FIAT и ремъкът е оригинален ценат му е 104.80лева ремъкът на DAYCO не е за първично вграждане от там идва и разликата в цените. Но пък от друга страна ангренажният к-кт на DAYCO е на цена 253лева така ,че и това не е критерии.Производителите сами си определят цените.Поздрави АХМ ауто
                      Marea Weekend TD100 HLX
                      Големия Кораб

Коментар

ohooo написа:
                        Колега в ангренажния к-кт на FIAT и ремъкът е оригинален ценат му е 104.80лева ремъкът на DAYCO не е за първично вграждане от там идва и разликата в цените. Но пък от друга страна ангренажният к-кт на DAYCO е на цена 253лева така ,че и това не е критерии.Производителите сами си определят цените.Поздрави АХМ ауто
                        Мерси за инфото.

Коментар

Здравейте, интерисува ме цена за Ангренажен комплект за 2,0 20VZFA18500000188200
                          Manowar - Татко
                          Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                          Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                          Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                          Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

fihi написа:
                            Здравейте, интерисува ме цена за Ангренажен комплект за 2,0 20VZFA18500000188200
                            Ангренажен ремък DAYCO 38.60 лева.Ролка обтяжна FIAT 106.50 лева.Ролка паразитна FIAT 48.60 лева.Цените са без отстъпката за форума.
                            Marea Weekend TD100 HLX
                            Големия Кораб

Коментар

Здравейте! Интересува ме дали е добър агренажния комплект на DAYCO - KTB269 за БРАВА 1.6i 16V 103кс, или да взема оргиналем коплект на ФИАТ - с една дума - мога ли да имам вяра на комплекта DAYCO? И още един въпрос - дали мога да получа отстъпка ако поръчам от интернет магазина?Благодаря!
                              Fiat Brava 1999 1.6 16V 76kw

Коментар

Здравейтеинтересува ме цена и марка на амортисьори за пунто 2002г JTD предни и задни

Коментар

Working...
                                X