Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Магазини за авточасти на АХМ - вече и във Варна

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега имаш ли филтъра към купето който е за типо
    Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Valiosport написа:
      Колега имаш ли филтъра към купето който е за типо
      Да, колега. Имаме го филтъра. Като гледам си от Тетевен- няма проблем да ти го пусна по Еконт ако желаеш
      ex. Fiat Marea 1.6 16V
      ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
      Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

По моят въпрос нещо?
        lipi написа:
        Здрасти гледам че в онлайн магазина имате 2 вида рамки за CD, едната е 35лв а другата 25лв. По какво се различават, защото искам да поръчам? Поздрави http://axm-auto.com/index2.php?brand...122&subcat=198
        Bravo 1.4 SX, 12V, 80hp

Коментар

lipi написа:
          По моят въпрос нещо?
          lipi написа:
          Здрасти гледам че в онлайн магазина имате 2 вида рамки за CD, едната е 35лв а другата 25лв. По какво се различават, защото искам да поръчам? Поздрави http://axm-auto.com/index2.php?brand...122&subcat=198
          Колега извинявай за закъснелия отговор. Бяхме малко повече ангажирани с 1st Italian Track Day и преглжеждането на форума не беше редовно. Разликата между двете рамки е, че едната е оригинална- производство Фиат, а другата е на алтернативен производител. Разликата е общо взето само в цената. В момента мога да ти предложа само втория вариант. Ако решиш нещо драсни ми едно лично с адрес за доставка, телефон и двете имена
          ex. Fiat Marea 1.6 16V
          Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

Geraka написа:
            Колеги ей това ми трябва http://www.axm-auto.com/index2.php?b...nkl=1&show=1И ако имате от кабелните обувки дето се слагат накрая на кабелите, дето влизат в тоя резистор, че са нагорели и пластмасата им се е стопила.И ако колегата ohooo има път към Младост може пак там да се срещнем
            А по моя
            Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Geraka написа:
              Geraka написа:
              Колеги ей това ми трябва http://www.axm-auto.com/index2.php?b...nkl=1&show=1И ако имате от кабелните обувки дето се слагат накрая на кабелите, дето влизат в тоя резистор, че са нагорели и пластмасата им се е стопила.И ако колегата ohooo има път към Младост може пак там да се срещнем
              А по моя
              Бате за теб имаме само резистора. Кабелните обувки ги нямаме. А между другото сигурен ли си, че е 30 ома?
              ex. Fiat Marea 1.6 16V
              Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

"Така като гледам трябва да си купя нов резистор, но в ЕПЕР ми излиза оригинален номер 46479802, а при вас гледам е с друг номер http://www.axm-auto.com/index2.php?b...menkl=1&show=1 "Това питах аз..."Резисторите се различават само по съпротивлението и ние не им отдаваме такова значение, понеже влиаят вържу скороста на въртене на вентилатора!Буксите, или трябва да сложиш отделни, за всяко краче или да потърсиш такъв куплунг втора употреба"Ей това ми каза Hit-ko във вашият форум....Предполага, че в такъв случай няма значение
                Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Geraka написа:
                  "Така като гледам трябва да си купя нов резистор, но в ЕПЕР ми излиза оригинален номер 46479802, а при вас гледам е с друг номер http://www.axm-auto.com/index2.php?b...menkl=1&show=1 "Това питах аз..."Резисторите се различават само по съпротивлението и ние не им отдаваме такова значение, понеже влиаят вържу скороста на въртене на вентилатора!Буксите, или трябва да сложиш отделни, за всяко краче или да потърсиш такъв куплунг втора употреба"Ей това ми каза Hit-ko във вашият форум....Предполага, че в такъв случай няма значение
                  Значението е, че при 50омовия резистор скороста на 1ва степен на перката е по ниска докато при 30омовия е по висока. Апо отношение ходенето до Младост все-пак там живея :D
                  Marea Weekend TD100 HLX
                  Големия Кораб

Коментар

Здр колега от Слънчев бряг съм.Карам Пунто 1.1 6 speed МК1 трябва ми читав комплект съединител трябва ли ти номер на рамата или нещо за инфо за да помогнеш.До колкото разбрах имате магазин в Бургас, няма да ми е проблем да отида и до там.Ся ми кажете марката ’’АР’’ бива ли я в съединителите или ’’ФИАТ’’ не знам даваите съвети.

Коментар

niki87bg написа:
                      Здр колега от Слънчев бряг съм.Карам Пунто 1.1 6 speed МК1 трябва ми читав комплект съединител трябва ли ти номер на рамата или нещо за инфо за да помогнеш.До колкото разбрах имате магазин в Бургас, няма да ми е проблем да отида и до там.Ся ми кажете марката ’’АР’’ бива ли я в съединителите или ’’ФИАТ’’ не знам даваите съвети.
                      Здравей колега. Извинявай за закъснението в отговора. Добре е да ми дадеш номер на рамата, за да проверим със 100% точност съединителя ти. Магазин в Бургас имаме- намира се на ул. "Иван Вазов" 71. Колкото до съединителите АП мога смело да заявя, че са много високо качество, а производителят им също е на ниво. Искам да отбележа, че когато отварям оригиналните съединители половината са произведени от Валео, а останалите от АП...Това мисля, че говори достатъчно за марката П.С. магазинът в Бургас също си има тема и може спокойно да пишеш на колегата Жоро http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=45797
                      ex. Fiat Marea 1.6 16V
                      Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

Привет ! Трябва ме стъпков мотор за Punto 75 1.2 I 1995г. Тук http://axm-auto.com/ предлагат такъв на HOFFER и Magneti Marelli. Моля да ме информирате каква е разликата между двете /освен в цената разбера се/. И издава ли се гаранция /има ли такава/ при онлайн поръчка. Благодаря за отговора.

Коментар

halfrz написа:
                          Привет ! Трябва ме стъпков мотор за Punto 75 1.2 I 1995г. Тук http://axm-auto.com/ предлагат такъв на HOFFER и Magneti Marelli. Моля да ме информирате каква е разликата между двете /освен в цената разбера се/. И издава ли се гаранция /има ли такава/ при онлайн поръчка. Благодаря за отговора.
                          Здравей колега. Разликата е в марката. И Хофер и Марели са италиански марки като и двете са с дългогодишен опит в производството на компоненти по горивно-запалителната с-ма. И двете ще ти вършат идеална работа и няма да имаш проблеми В момента обаче имаме в наличност стъпковия мотор на Хофер. Цената е тази, която е посочена в сайта- 89,50 лв. Гаранция не дава самия производител, така че ние също няма как да предложим гаранция. Ако решиш може да ти го изпратим по Еконт.
                          ex. Fiat Marea 1.6 16V
                          Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

Здравейте колеги, чувам доста добри отзиви за Вас и реших да запитам. Извинявайте предварително за подробностите които пиша, но вече са ме питали какво ли не, та реших да напиша всичко което знам.Колата ми е FIAT CROMA 2000ie , 1987 година , бензин с 8 клапана. MOTORE - ENGINE 834B.000 VERSIONE 154AD55A. Търся TPS с три крачета. WEBER PF-02 Между крайните две крачета трябва да показва 580 ома съпротивление или поне някаква близка стойност. Погледнат отзад (от страната на оста) трябва да можете да го завъртите ПО ПОСОКА на часовниковата стрелка. Трябва да срещате трудност при завъртане , тъй като пружината монтирана вътре се стреми да го върне в изходна позиция. Погледнат отзад (от страната на оста), кръщавам крачетата отляво на дясно 1-2-3. При завъртане в указаната посока, между крачета 1-2 съпротивлението трябва да се увеличава, а между 2-3 трябва да намалява. Не държа на марката, просто ми трябва TPS за посочения автомобил. Прилагам снимки на съществуващия (дефектен). Предварително благодаря за отговора.
                            ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

packo84 написа:
                              halfrz написа:
                              Здравей колега. Разликата е в марката. И Хофер и Марели са италиански марки като и двете са с дългогодишен опит в производството на компоненти по горивно-запалителната с-ма. И двете ще ти вършат идеална работа и няма да имаш проблеми В момента обаче имаме в наличност стъпковия мотор на Хофер. Цената е тази, която е посочена в сайта- 89,50 лв. Гаранция не дава самия производител, така че ние също няма как да предложим гаранция. Ако решиш може да ти го изпратим по Еконт.
                              packo84, благодаря ти за бързия отговор. Мисля да си го поръчам. Каква ще му е действителната, крайна цена /без разходите по доставката/ ?Ти казваш ,,Цената е тази, която е посочена в сайта- 89,50 лв.

Коментар

T_SHOW написа:
                                Здравейте колеги, чувам доста добри отзиви за Вас и реших да запитам. Извинявайте предварително за подробностите които пиша, но вече са ме питали какво ли не, та реших да напиша всичко което знам.Колата ми е FIAT CROMA 2000ie , 1987 година , бензин с 8 клапана. MOTORE - ENGINE 834B.000 VERSIONE 154AD55A. Търся TPS с три крачета. WEBER PF-02 Между крайните две крачета трябва да показва 580 ома съпротивление или поне някаква близка стойност. Погледнат отзад (от страната на оста) трябва да можете да го завъртите ПО ПОСОКА на часовниковата стрелка. Трябва да срещате трудност при завъртане , тъй като пружината монтирана вътре се стреми да го върне в изходна позиция. Погледнат отзад (от страната на оста), кръщавам крачетата отляво на дясно 1-2-3. При завъртане в указаната посока, между крачета 1-2 съпротивлението трябва да се увеличава, а между 2-3 трябва да намалява. Не държа на марката, просто ми трябва TPS за посочения автомобил. Прилагам снимки на съществуващия (дефектен). Предварително благодаря за отговора.
                                Здравей колега, Имаме такъв ТПС, но не по Вебер, а по Хофер. Ще поръчам на колегите от склада да замерят съпротивленията. Ако са от порядъка на стойностите, които си посочил значи това е твоя ТПС. Цената му е 119.70лв. Ще ти бъда благодарен ако ми оставиш и някакъв телефон за връзка. Лек ден
                                ex. Fiat Marea 1.6 16V
                                Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

Working...
                                X