Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Магазини за авточасти на АХМ - вече и във Варна

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

МЪКА

Днес един малоумник вместо да спре на знак стоп се спря в колата ми. Търся преден ляв калник , преден ляв фар , преден ляв мигач , предна броня , преден капак , предната решетка за фиат крома 1987год.
    ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Здравейте, Днес успях да сменя консумативите на новозакупения стар автомобил Фиат Мареа и искам да изкажа голяма благодарност на момчетата от магазина на AXN В София, защото не само ми беше обърнато необходимото внимание при закупуването на частите, цените най-ниски, но и без проблеми се съгласиха да ми върнат парите за едната ролка, която се оказа, че при мен е различна, иначе трябваше да пропътувам през цяла София от сервиза до магазина и да загубя най-малко 2 часа за да ми я сменят. Благодаря ви момчета, така трябва да се работи.

Коментар

emil petkov написа:
        Здравейте, Днес успях да сменя консумативите на новозакупения стар автомобил Фиат Мареа и искам да изкажа голяма благодарност на момчетата от магазина на AXN В София, защото не само ми беше обърнато необходимото внимание при закупуването на частите, цените най-ниски, но и без проблеми се съгласиха да ми върнат парите за едната ролка, която се оказа, че при мен е различна, иначе трябваше да пропътувам през цяла София от сервиза до магазина и да загубя най-малко 2 часа за да ми я сменят. Благодаря ви момчета, така трябва да се работи.
        Благодарим за добрите думи колега надяваме се, че винаги ще бъдем полезни :D Пожелаваме на всички колеги много безаварийни километри!Поздрави АХМ Ауто
        Marea Weekend TD100 HLX
        Големия Кораб

Коментар

Селения Голд-4л. в наличност?.Ако имате днес докъм 18:30 ще мина.Цена?

Коментар

curko написа:
            Селения Голд-4л. в наличност?.Ако имате днес докъм 18:30 ще мина.Цена?
            Имаме колега
            Marea Weekend TD100 HLX
            Големия Кораб

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...764&highlight= това дали го имате и също да питам цени на дву-секциони фарове и тунинг борни предна и задна ? евентуално :D
              Fiat Punto 1.2 75hp 95.

Коментар

Мерси колега- още вчера минах и взех маслото.Днес ви звънях за джаджата дет е на скоростната кутия и включва задната светлина.Надявам се в понеделник докъм 18:30 да я имате, ще мина да я взема.Преди това ще ви звънна през деня

Коментар

nikoga написа:
                  http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=41764&highlight= това дали го имате и също да питам цени на дву-секциони фарове и тунинг борни предна и задна ? евентуално :D
                  Колега за съжаление тази пластмаса няма как да ти я предложим. И моята на Дедрата замина и карам без нея. Потърси я по моргите най- добре. За тунинг броните също не можем да помогнем. Фаровете ги има на цена 98.20 за 1 брой. От тази цена си имаш и 10% като член на форума.
                  ex. Fiat Marea 1.6 16V
                  ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
                  Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

Здравейте, сдобих се с Fiat Stilo 2001, 1.6 бензин, искам да му сменя консумативи (филтри, ремъци, чистачки ...). Магазинът ви в София има ли части за посоченият модел ?
                    FIAT Stilo 1.6 16V

Коментар

Провери на сайта, няма нужда тук да обсъждаме асортименти.http://www.axm-auto.com/
                      .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                      www.cyxap.com

Коментар

Колега интересуват ме масло Castrol GTX 5W40,маслен,въздушен и горивен филтър за Фиат Добло 2006г ... 1,3 Мултиджет !!!Мерси !!
                        Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD `02
                        Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

Магазин за авто части AXM-AUTO Бургас -10% отстъпки за форум

Колеги, заповядаите в магазина на АХМ ауто в Бургас! ДО ВСИЧКИ ОТ ФОРУМА: ОТ 16.10.09-31.10.09 СПЕЦИАЛНИ ПРОМОЦИИ ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ НА МЯСТО ИЛИ ПО ТЕЛЕФОНАПри нас, ще намерите оригинални части за Вашия автомобил на конкутентни цени, както и части на фирми доказали своето качество.Магазинът се намира на улица Иван Вазов №71РАБОТНО ВРЕМЕПонеделник-Петък от 09.00ч. до 18.30ч.Събота от 09.00ч. до 13.00ч.Неделя-почивен дентелефони за връзка:056/810 4440885 919 634
                          Прикачени файлове

Коментар

Колега,дай адреса на магазина че ми предстои смяна на консумативи и искам да мина да си направя справка за някои цени.
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

в момента магазина се намира на улица"Иван Вазов 71" телефон за връзка:0885 919 634 ; 056 810 444

Коментар

ge64eto_88 написа:
                                в момента магазина се намира на улица"Иван Вазов 71" телефон за връзка:0885 919 634 ; 056 810 444
                                Колега, за адреса се разбрахме.Ще си позволя да кача и една снимка да улесня колегите.Аз даже като го видях на картата се сетих че си купих предни накладки на "Пермафюз"от вас.Ще те помоля само да споменеш и работното време.
                                Прикачени файлове
                                FIAT FORUM BULGARIA
                                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                                X