Аз съм доста по доволен от препоръчаните ми от колегата Охооо Steinhof....преди това бях с Permafuse и доста скърцаха.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Магазини за авточасти на АХМ - вече и във Варна
Collapse
X
-
Всичко е за Фиат Пунто 1.1 94 края . Взех преди 2-3 седмици от тебе радиатор.Здравеи искам да питам :Трябват ми следните неща:1. Задни накладки (Челости) за барабани - 2 бр.2. Жило за ръчна ляво и дясно 3. Вътрешен кормилен накраиник десен.Това е мисля. Ако можеш да кажеш колко ще струва и дали ги има нещатаFiat Punto 1.1 55 6 speed
Коментар
-
micron написа:Всичко е за Фиат Пунто 1.1 94 края . Взех преди 2-3 седмици от тебе радиатор.Здравеи искам да питам :Трябват ми следните неща:1. Задни накладки (Челости) за барабани - 2 бр.2. Жило за ръчна ляво и дясно 3. Вътрешен кормилен накраиник десен.Това е мисля. Ако можеш да кажеш колко ще струва и дали ги има нещатаMarea Weekend TD100 HLX
Големия Кораб
Коментар
-
Здравей цена за два предни носача за Fiat Coupe 1.8 16v - 1997г. и два компекта беалетки(с тампоните шайбите и гайката). За носачите се чудя между FRAP и OCAP-приемам съвети понеже се чудя дали чисто практически по-скъпия (OCAP) ще изтрае повече! Мога ли да поръчам от теб или ако ти е по-лесно да обясниш как става ползването на отстъпката при поръчване през сайта за да я пусна от там направо?
Коментар
-
Колега пак трябва да има при тебе и то пак по-голяма нужда(скъпа)....демферна шайба на коляновият вал - да кажеш впечетленията си от тия Дайко....тая по-евтината не ме интересува понеже в момнента съм с такава(поне така си мисля), която не изтря 30000км.....Другото е носач - ляв....и аз питам дали е по-добре по-скъпият ОКАП или може и ФРАП?Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Geraka написа:Колега пак трябва да има при тебе и то пак по-голяма нужда(скъпа)....демферна шайба на коляновият вал - да кажеш впечетленията си от тия Дайко....тая по-евтината не ме интересува понеже в момнента съм с такава(поне така си мисля), която не изтря 30000км.....Другото е носач - ляв....и аз питам дали е по-добре по-скъпият ОКАП или може и ФРАП?Marea Weekend TD100 HLX
Големия Кораб
Коментар
-
ohooo написа:Geraka написа:Колега пак трябва да има при тебе и то пак по-голяма нужда(скъпа)....демферна шайба на коляновият вал - да кажеш впечетленията си от тия Дайко....тая по-евтината не ме интересува понеже в момнента съм с такава(поне така си мисля), която не изтря 30000км.....Другото е носач - ляв....и аз питам дали е по-добре по-скъпият ОКАП или може и ФРАП?Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар