Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Магазини за авточасти на АХМ - вече и във Варна

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Имаш ЛС !

Коментар

Здравейте, колеги. В сайта видях, че имате рамката за СД за Пунто МК2, а въпросът ми е дали я има налична в магазина в Бургас, че не искам да поръчвам по интернет?

Коментар

Имаш ЛС !

Коментар

Здравейте, имате ли в наличност тампон за двигател за Ланчия Либра 2,4 в магазина в София и кой от моделите бихте ми препоръчали?

Коментар

Здравейте ,на двигателя има няколко тампона,може ли да уточните кой точно ви трябва и съответно да пуснете номера на рамата ,за да го извадим най-точно.Поздрави!

Коментар

Прикачени файлове

Коментар

Здравей колега,Може ли да ми кажеш цена за четирите тампона на задния мост на Фиат Пунто 1.7ТД 1995г.Поздрвеи!
                Fiat Punto ELX 1.7TD 1996g.

Коментар

Имаш ЛС !

Коментар

Привет, търся щека за масло, за фиат пунто 1,8 HGT 2000 г., двигателя е 183А1000цена ако може ?Благодаря.
                    punto HGT

Коментар

Имаш ЛС !

Коментар

СПЕЦИАЛНА СЛЕДПРАЗНИЧНА ПРОМОЦИЯ В AXM AUTO ДО КРАЯ НА МЕСЕЦ ЯНУАРИ МОЖЕТЕ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТЕ ОТ 20% ОТСТЪПКА ЗА СЛЕДНИТЕ МАРКИ :
                        Прикачени файлове

Коментар

Здравейте да попитам в Пловдив имате ли намерения да отворите някое магазинче.Мерси предварително :D
                          Fiat Marea 1.6/16V

Коментар

Колега не съм чул за отваряне на обект в Пловдив , ако ръководството реши сигурно и там ще има ,но до тогава Ямбол не ти е далеч а куриерите работят денонощно :D Поздрави !

Коментар

Здравейте,трябват ми предни и задни амортисьори за браво 1.6 16v 103к. 09.96г.,задни тампони на носачи и външни накрайници,маншони за амортисьорите.Ако можете да помогнете с марка и цена,за Варна са частите ако знаете колко излиза и транспорта долу горе и мога ли да ползвам някаква отстъпка за частите.

Коментар

Имаш ЛС !

Коментар

Working...
                                X