Получихте ли гумички за инжектори за 1.8
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Магазини за авточасти на АХМ - вече и във Варна
Collapse
X
-
Въпреки, че магазина на AXM не ми беше много на път реших да се възполвам от 10% им отстъпка за закупуването на поредните консумативи за смяна по колата и не сбърках. Изненадата ми беше много приятна, кагато разбрах за 20% -ното намаление за членовете на форума и въпреки факта, че ми взеха и последните парички, останах доволен от покупката, цената за нея и вежливото обслужване с голямо внимание в магазина в кв. Люлин. Благодаря ви момчета и за напред ще си пазарувам с удоволствие при вас.
Коментар
-
Здравейте колеги!Имаме удоволствието да ви съобщим, че от 07.02.2011г. до края на месец февруари ще имате възможостта да се възползвате от преференциални цени за носачи от марката Fast, както и при закупуването на термостат от марката Behr + антифриз за цялостна смяна!Условията на промоцията за носачи Fast са следните: При покупка на комплект ляв + десен носач, получавате 20% отстъпка от крайната цена!Условията на промоцията Behr + антифриз са следните: При покупка на термостат Behr, може да закупите антифриз за цялостна смяна с 20% отстъпка (отстъпката важи само за цената на антифриза).Офертата важи за магазините на Axm Auto в София.Пожелаваме успешен месец на всички и безаварийно шофиране!
Коментар
-
Питане за носачи
Здравейте,Имах фиат типо, на който бях му сменил носачи "Фаст". Карах ги може би година и повече без проблем.Наложи се да сменя колата , но не и марката.Сега имам фиат брава, на която се налага да сменя десен носач.Много се зарадвах като видях 20% остъпка в магазина на axm-auto .Замислих се да ли да не си взема 2 носача, все ще му дойде времето , с тия наши дупки по пътищата.Консултирах се с други фиатаджии и те ми препоръчаха "ФАСТ".Искам да попитам : Отстъпката важи ли още, и имат ли гаранция носачите?axm написа:Здравейте колеги!Имаме удоволствието да ви съобщим, че от 07.02.2011г. до края на месец февруари ще имате възможостта да се възползвате от преференциални цени за носачи от марката Fast, както и при закупуването на термостат от марката Behr + антифриз за цялостна смяна!Условията на промоцията за носачи Fast са следните: При покупка на комплект ляв + десен носач, получавате 20% отстъпка от крайната цена!Условията на промоцията Behr + антифриз са следните: При покупка на термостат Behr, може да закупите антифриз за цялостна смяна с 20% отстъпка (отстъпката важи само за цената на антифриза).Офертата важи за магазините на Axm Auto в София.Пожелаваме успешен месец на всички и безаварийно шофиране!
Коментар
-
Здравейте,Може ли да ми дадете цена за 4 броя подгревни свещи (Беру, ако имате, чувал съм, че са добри), горивен филтър (може на VASCO) и Амортисьор заден капак (на комби) за Fiat Marea Weekend ELX TD 100. Обмислям да ги взема нещата от магазина ви в Младост в сряда сутринта, ако е възможно, разбира се
Коментар
-
sfawbg написа:Здравейте,Може ли да ми дадете цена за 4 броя подгревни свещи (Беру, ако имате, чувал съм, че са добри), горивен филтър (може на VASCO) и Амортисьор заден капак (на комби) за Fiat Marea Weekend ELX TD 100. Обмислям да ги взема нещата от магазина ви в Младост в сряда сутринта, ако е възможно, разбира се
Коментар
-
Здравейте,може ли няколко въпроса относно тези Фастове:1. Гаранцията писмена ли е? Може да звучи тъпо, но на Окапа не беше и затова питам....2. Важи САМО и ЕДИНСВЕНО ако са монтирани в доверения ви сервиз?3. Какви са цените им за монтаж и кои са сервизите?4. А условията на гаранцията какви са- визирам конкретно маншона на шарнира- ако се скъса и в следствие на това се разбие шарнира, покрива ли гаранцията носача? А ако не го покрива и вие видите, че аз навереме или дори предварително съм сменил маншончето на шарнира какво става с гаранцията?5. Знам, че тук е форум на фиат, но дали има гаранция за фаст ходова част и за други марки автомобили, гледам, че има и за тях части при вас, независимо, че са с поръчка...МерсиLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:Здравейте,може ли няколко въпроса относно тези Фастове:1. Гаранцията писмена ли е? Може да звучи тъпо, но на Окапа не беше и затова питам....2. Важи САМО и ЕДИНСВЕНО ако са монтирани в доверения ви сервиз?3. Какви са цените им за монтаж и кои са сервизите?4. А условията на гаранцията какви са- визирам конкретно маншона на шарнира- ако се скъса и в следствие на това се разбие шарнира, покрива ли гаранцията носача? А ако не го покрива и вие видите, че аз навереме или дори предварително съм сменил маншончето на шарнира какво става с гаранцията?5. Знам, че тук е форум на фиат, но дали има гаранция за фаст ходова част и за други марки автомобили, гледам, че има и за тях части при вас, независимо, че са с поръчка...Мерси
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар