Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Магазини за авточасти на АХМ - вече и във Варна

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Получихте ли гумички за инжектори за 1.8
    NO PAIN NO GAIN fiat COUPE

Коментар

цена за оптяжна ролка за пистовия ремък и самия ремък за браво жтд100 2001 год

Коментар

Магазини за авточасти на АХМ - 20% отстъпка за форума!Това от кога е ?
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

spirit76 написа:
          Получихте ли гумички за инжектори за 1.8
          Точно този размер в момента го нямаме,но се очаква доставка скоро,ако не намериш опитай следващия месец

Коментар

borisov написа:
            цена за оптяжна ролка за пистовия ремък и самия ремък за браво жтд100 2001 год
            Borisov имаш Л.С.

Коментар

emzo написа:
              Магазини за авточасти на АХМ - 20% отстъпка за форума!Това от кога е ?
              Това е промоция, която е в сила за Януари месец . Подробностите са на предходната страница.

Коментар

Въпреки, че магазина на AXM не ми беше много на път реших да се възполвам от 10% им отстъпка за закупуването на поредните консумативи за смяна по колата и не сбърках. Изненадата ми беше много приятна, кагато разбрах за 20% -ното намаление за членовете на форума и въпреки факта, че ми взеха и последните парички, останах доволен от покупката, цената за нея и вежливото обслужване с голямо внимание в магазина в кв. Люлин. Благодаря ви момчета и за напред ще си пазарувам с удоволствие при вас.

Коментар

Здравейте колеги!Имаме удоволствието да ви съобщим, че от 07.02.2011г. до края на месец февруари ще имате възможостта да се възползвате от преференциални цени за носачи от марката Fast, както и при закупуването на термостат от марката Behr + антифриз за цялостна смяна!Условията на промоцията за носачи Fast са следните: При покупка на комплект ляв + десен носач, получавате 20% отстъпка от крайната цена!Условията на промоцията Behr + антифриз са следните: При покупка на термостат Behr, може да закупите антифриз за цялостна смяна с 20% отстъпка (отстъпката важи само за цената на антифриза).Офертата важи за магазините на Axm Auto в София.Пожелаваме успешен месец на всички и безаварийно шофиране!
                  Прикачени файлове

Коментар

Имате ли в наличност 4л Selenia Gold 10W40 и ако да, каква е цената с отстъпката 20% ако още важи?
                    _/''''''''''''''''''''''''\_
                    //---------------\\
                    [( )== //// ==( )]
                    |_|'------------'|_| ....Punto

Коментар

Питане за носачи

Здравейте,Имах фиат типо, на който бях му сменил носачи "Фаст". Карах ги може би година и повече без проблем.Наложи се да сменя колата , но не и марката.Сега имам фиат брава, на която се налага да сменя десен носач.Много се зарадвах като видях 20% остъпка в магазина на axm-auto .Замислих се да ли да не си взема 2 носача, все ще му дойде времето , с тия наши дупки по пътищата.Консултирах се с други фиатаджии и те ми препоръчаха "ФАСТ".Искам да попитам : Отстъпката важи ли още, и имат ли гаранция носачите?
                      axm написа:
                      Здравейте колеги!Имаме удоволствието да ви съобщим, че от 07.02.2011г. до края на месец февруари ще имате възможостта да се възползвате от преференциални цени за носачи от марката Fast, както и при закупуването на термостат от марката Behr + антифриз за цялостна смяна!Условията на промоцията за носачи Fast са следните: При покупка на комплект ляв + десен носач, получавате 20% отстъпка от крайната цена!Условията на промоцията Behr + антифриз са следните: При покупка на термостат Behr, може да закупите антифриз за цялостна смяна с 20% отстъпка (отстъпката важи само за цената на антифриза).Офертата важи за магазините на Axm Auto в София.Пожелаваме успешен месец на всички и безаварийно шофиране!

Коментар

Здравейте,Може ли да ми дадете цена за 4 броя подгревни свещи (Беру, ако имате, чувал съм, че са добри), горивен филтър (може на VASCO) и Амортисьор заден капак (на комби) за Fiat Marea Weekend ELX TD 100. Обмислям да ги взема нещата от магазина ви в Младост в сряда сутринта, ако е възможно, разбира се

Коментар

sfawbg написа:
                          Здравейте,Може ли да ми дадете цена за 4 броя подгревни свещи (Беру, ако имате, чувал съм, че са добри), горивен филтър (може на VASCO) и Амортисьор заден капак (на комби) за Fiat Marea Weekend ELX TD 100. Обмислям да ги взема нещата от магазина ви в Младост в сряда сутринта, ако е възможно, разбира се
                          Имаш Л.С.

Коментар

Здравейте,може ли няколко въпроса относно тези Фастове:1. Гаранцията писмена ли е? Може да звучи тъпо, но на Окапа не беше и затова питам....2. Важи САМО и ЕДИНСВЕНО ако са монтирани в доверения ви сервиз?3. Какви са цените им за монтаж и кои са сервизите?4. А условията на гаранцията какви са- визирам конкретно маншона на шарнира- ако се скъса и в следствие на това се разбие шарнира, покрива ли гаранцията носача? А ако не го покрива и вие видите, че аз навереме или дори предварително съм сменил маншончето на шарнира какво става с гаранцията?5. Знам, че тук е форум на фиат, но дали има гаранция за фаст ходова част и за други марки автомобили, гледам, че има и за тях части при вас, независимо, че са с поръчка...Мерси
                            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                            Fiat Bravo'97 1,6 16v
                            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
                              Здравейте,може ли няколко въпроса относно тези Фастове:1. Гаранцията писмена ли е? Може да звучи тъпо, но на Окапа не беше и затова питам....2. Важи САМО и ЕДИНСВЕНО ако са монтирани в доверения ви сервиз?3. Какви са цените им за монтаж и кои са сервизите?4. А условията на гаранцията какви са- визирам конкретно маншона на шарнира- ако се скъса и в следствие на това се разбие шарнира, покрива ли гаранцията носача? А ако не го покрива и вие видите, че аз навереме или дори предварително съм сменил маншончето на шарнира какво става с гаранцията?5. Знам, че тук е форум на фиат, но дали има гаранция за фаст ходова част и за други марки автомобили, гледам, че има и за тях части при вас, независимо, че са с поръчка...Мерси
                              1. Гаранцията е писмена,една от следните варианти: --1.1. Получаваш стокова разписка с подпис и печат от нас,която се заверява и от сервиза. --1.2. Издава ти се гаранционна карта която пак се заверява от сервиза.2. Гаранцията важи ако се монтира в някой от сервизите с които имаме гаранционни условия.3. Два са в момента сервизите в София ,но сме в преговори и с други ,та по-точна информация може да получите по телефон или на място.Цените са стандартните за посочените сервизи + отстъпка от цената на трда за гаранционно монтиране.4. http://www.axm-auto.com/ads.php?ads_id=30Маншончето трябва да бъде здраво.Имаме силиконови такива ,които може да монтираш още при поставянето на носача.Цената е 1лев.5.Гаранцията важи за цялата гама окачване на FAST

Коментар

Чудесно, мерси!
                                Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Working...
                                X