ехааа супер, отстъпчица ще има.аз съм за радиаторче на парното, че ми писна с парцала да мажа стъклата на тва пунто гт :P
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Магазини за авточасти на АХМ - вече и във Варна
Collapse
X
-
След коледните и новогодишни празници, джобовете на всички се поопразват и ако точно в този период се наложи и ремонт на колата, затруднението става сериозно!В тази връзка, имаме удоволствието да Ви направим следното предложение, което се надяваме, че ще помогне в решаването на този проблем!За периода до края на януари 2011 година всички части ще се предлагат с двойно по-голяма отстъпка (10% x 2 = 20%) за потребители на форумаПромоцията е валидна за закупените само през месец януари части от магазините на AXM AUTO на територията на СофияМагазин ЛЮЛИНМагазин МЛАДОСТИзтриването на текст след модераторска намеса е силно нежелателно Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
Е, хайде сега отстъпки пак само за София :D
Здравей колега,Искам да направя следното запитване, с уточнението, че съм от Русе и искам и аз да си вкуся от новогодишните отстъпки.За Фиат Брава 1.6/16 75кв. (103к.с.) (182А4.000) без ABS, номер на рама: ZFA18200004551815 следните чаркове:1. Ангренажен комплект - ремък/ролки ( да речем DAYCO )2. Ремъци, комплект - алтернатор/климатик3. Съединител комплект - AP (или каквото предложиш не-корейско в този ценови диапазон и това качество)4. Тампони за предни носачи - комплект и за двата (предни+задни)5. Тампони за стабилизираща щанга - комплект6. Тампони Макферсън ляв+ десен7. Биелети ляво+дясно - комплект8. Задни главини двете - комплект9. Ремонтен комплект задни носачи (двата)10. Разширително казанче - с капачката отгоре (другия модел беше отпред до колкото помня)11. Въздушен филтър12. Филтър климатик13. Маслен филтър14. Тампон+Маншон за предни амортисьори комплект (2-бр)Май това е за сега. Ще те помоля за добра кризисно-следновогодишна цена и евентуално ако може да си ги получа в магазина в Русе ако си стиснем ръцете.Поздрави!P.S. Пробвах да си направя заявката в сайта, но в един момент ми излизаше съобщение "Да не злоупотребявам със системата ?!?!" и след втория опит се отказах. Дойдох да злоупотребявам тук :D :DFiat Brava 1.6/16V 74kW(103h.p) powered by AXM Auto
Коментар
-
Re: Е, хайде сега отстъпки пак само за София :D
tharude написа:Здравей колега,Искам да направя следното запитване, с уточнението, че съм от Русе и искам и аз да си вкуся от новогодишните отстъпки.За Фиат Брава 1.6/16 75кв. (103к.с.) (182А4.000) без ABS, номер на рама: ZFA18200004551815 следните чаркове:1. Ангренажен комплект - ремък/ролки ( да речем DAYCO )2. Ремъци, комплект - алтернатор/климатик3. Съединител комплект - AP (или каквото предложиш не-корейско в този ценови диапазон и това качество)4. Тампони за предни носачи - комплект и за двата (предни+задни)5. Тампони за стабилизираща щанга - комплект6. Тампони Макферсън ляв+ десен7. Биелети ляво+дясно - комплект8. Задни главини двете - комплект9. Ремонтен комплект задни носачи (двата)10. Разширително казанче - с капачката отгоре (другия модел беше отпред до колкото помня)11. Въздушен филтър12. Филтър климатик13. Маслен филтър14. Тампон+Маншон за предни амортисьори комплект (2-бр)Май това е за сега. Ще те помоля за добра кризисно-следновогодишна цена и евентуално ако може да си ги получа в магазина в Русе ако си стиснем ръцете.Поздрави!P.S. Пробвах да си направя заявката в сайта, но в един момент ми излизаше съобщение "Да не злоупотребявам със системата ?!?!" и след втория опит се отказах. Дойдох да злоупотребявам тук :D :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар