Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Магазини за авточасти на АХМ - вече и във Варна

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ехааа супер, отстъпчица ще има.аз съм за радиаторче на парното, че ми писна с парцала да мажа стъклата на тва пунто гт :P

Коментар

strip написа:
      ехааа супер, отстъпчица ще има.аз съм за радиаторче на парното, че ми писна с парцала да мажа стъклата на тва пунто гт :P
      Два модела са за твоя автомобил.Пусни рамата тук или на Л.С.

Коментар

Здравейте. Може ли да ми кажете цена за комплект съединител Браво 97’ 1.6 16V
        Fiat Croma 1.9 16V MJet

Коментар

valtera_ написа:
          Здравейте. Може ли да ми кажете цена за комплект съединител Браво 97’ 1.6 16V
          @valtera_ имаш Л.С.

Коментар

И аз искам да попитам за комплект съединител за Браво 1.6 16V 1996.Благодаря!!!

Коментар

doychev написа:
              И аз искам да попитам за комплект съединител за Браво 1.6 16V 1996.Благодаря!!!
              @doychev имаш Л.С.

Коментар

Здравейте. Имате ли горивен филтър за ФИАТ ТИПО 1.6i 93г.? Ако имате каква е цената и кога мога да дойда да го взема? Предварително благодаря.

Коментар

sotir27 написа:
                  Здравейте. Имате ли горивен филтър за ФИАТ ТИПО 1.6i 93г.? Ако имате каква е цената и кога мога да дойда да го взема? Предварително благодаря.
                  Имаш Л.С. @sotir27

Коментар

Това е "моята" броня по VIN и искам да питам тези пластмаси декоративни, които съм отбелязал с червено влизат ли в окомплектовката на бронята или продавате само нея?
                    Прикачени файлове

Коментар

gumzata написа:
                      Това е "моята" броня по VIN и искам да питам тези пластмаси декоративни, които съм отбелязал с червено влизат ли в окомплектовката на бронята или продавате само нея?
                      gumzata имаш Л.С.

Коментар

След коледните и новогодишни празници, джобовете на всички се поопразват и ако точно в този период се наложи и ремонт на колата, затруднението става сериозно!В тази връзка, имаме удоволствието да Ви направим следното предложение, което се надяваме, че ще помогне в решаването на този проблем!За периода до края на януари 2011 година всички части ще се предлагат с двойно по-голяма отстъпка (10% x 2 = 20%) за потребители на форумаПромоцията е валидна за закупените само през месец януари части от магазините на AXM AUTO на територията на СофияМагазин ЛЮЛИНМагазин МЛАДОСТИзтриването на текст след модераторска намеса е силно нежелателно Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Имате ли дръжка на багажника тази с която се отваря за марея уикенд комби
                          преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

Е, хайде сега отстъпки пак само за София :D

Здравей колега,Искам да направя следното запитване, с уточнението, че съм от Русе и искам и аз да си вкуся от новогодишните отстъпки.За Фиат Брава 1.6/16 75кв. (103к.с.) (182А4.000) без ABS, номер на рама: ZFA18200004551815 следните чаркове:1. Ангренажен комплект - ремък/ролки ( да речем DAYCO )2. Ремъци, комплект - алтернатор/климатик3. Съединител комплект - AP (или каквото предложиш не-корейско в този ценови диапазон и това качество)4. Тампони за предни носачи - комплект и за двата (предни+задни)5. Тампони за стабилизираща щанга - комплект6. Тампони Макферсън ляв+ десен7. Биелети ляво+дясно - комплект8. Задни главини двете - комплект9. Ремонтен комплект задни носачи (двата)10. Разширително казанче - с капачката отгоре (другия модел беше отпред до колкото помня)11. Въздушен филтър12. Филтър климатик13. Маслен филтър14. Тампон+Маншон за предни амортисьори комплект (2-бр)Май това е за сега. Ще те помоля за добра кризисно-следновогодишна цена и евентуално ако може да си ги получа в магазина в Русе ако си стиснем ръцете.Поздрави!P.S. Пробвах да си направя заявката в сайта, но в един момент ми излизаше съобщение "Да не злоупотребявам със системата ?!?!" и след втория опит се отказах. Дойдох да злоупотребявам тук :D :D
                            Fiat Brava 1.6/16V 74kW(103h.p) powered by AXM Auto

Коментар

Re: Е, хайде сега отстъпки пак само за София :D

tharude написа:
                              Здравей колега,Искам да направя следното запитване, с уточнението, че съм от Русе и искам и аз да си вкуся от новогодишните отстъпки.За Фиат Брава 1.6/16 75кв. (103к.с.) (182А4.000) без ABS, номер на рама: ZFA18200004551815 следните чаркове:1. Ангренажен комплект - ремък/ролки ( да речем DAYCO )2. Ремъци, комплект - алтернатор/климатик3. Съединител комплект - AP (или каквото предложиш не-корейско в този ценови диапазон и това качество)4. Тампони за предни носачи - комплект и за двата (предни+задни)5. Тампони за стабилизираща щанга - комплект6. Тампони Макферсън ляв+ десен7. Биелети ляво+дясно - комплект8. Задни главини двете - комплект9. Ремонтен комплект задни носачи (двата)10. Разширително казанче - с капачката отгоре (другия модел беше отпред до колкото помня)11. Въздушен филтър12. Филтър климатик13. Маслен филтър14. Тампон+Маншон за предни амортисьори комплект (2-бр)Май това е за сега. Ще те помоля за добра кризисно-следновогодишна цена и евентуално ако може да си ги получа в магазина в Русе ако си стиснем ръцете.Поздрави!P.S. Пробвах да си направя заявката в сайта, но в един момент ми излизаше съобщение "Да не злоупотребявам със системата ?!?!" и след втория опит се отказах. Дойдох да злоупотребявам тук :D :D
                              Стоката вече пътува към теб

Коментар

Вие сте като ракети направо, и аз сколасах с броенето на парите и съм ги нагласил за утре. С отстъпката, останаха и за ремонта и за по бира с кебапчета накрая :DБлагодаря! Много сте точни!
                                Fiat Brava 1.6/16V 74kW(103h.p) powered by AXM Auto

Коментар

Working...
                                X