В Бургас вече отворен ли е магазина, че май ще взимам съединител.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Магазини за авточасти на АХМ - вече и във Варна
Collapse
X
-
ohooo написа:Pun40 написа:Здравей колега. Поздравления за "пипнатия" сайт! По-подробно и точно не може да бъде пипнато!!!Та по темата.... днес се направих горд собственик на Пунто-1.1-1995/[bмалко да понамаля разхода, че другата ламя само лапа ли лапа]). Ясно ми е че следва и "протоколната" смяна на ролка ремък,масло....но май ще има и смяна на съединител,отлепя ми много високо. Питам те директно за крайна цена:к-т ролка и ремък, масло, филтри .....к-т съединител!Грациа!
Коментар
-
Pun40 написа:ohoo здравей,тази седмица идвах за части за пунтото (предполагам че си спомняш - нямаше комплект ангренажен и по отделно ги взех), та при днешната смяна в сервиза се разбра че ремака е с 108 а би трябвало да е с 104 зъба......наложи ми се спешно да купувам нов. ПРи всички положения този няма да ми трябва и за това мисля да мина тези дни да ви го върна. Ще ми трябват за предните спирачки маркучетата. Имате ли ги и ще мога ли да върна ремакаMarea Weekend TD100 HLX
Големия Кораб
Коментар
-
la squadra azzurra написа:Абре юнаци, напишете че нямате магазин в Бургас, че да се успокоим и да не се разкарваме два пъти седмично и да гадаем дали ще е отворен, ще има ли бележка на вратата и др.Marea Weekend TD100 HLX
Големия Кораб
Коментар
-
Humppa
Реклама
Collapse
Коментар