Здравейте,интересувам се от цените на следните части за фиат типо 1.6 8в 86к.с.:сегменти 86.4мм,комплект гарнитури(ако няма,само за главата),комплект сьединител.Мерси
Здравейте,интересувам се от цените на следните части за фиат типо 1.6 8в 86к.с.:сегменти 86.4мм,комплект гарнитури(ако няма,само за главата),комплект сьединител.Мерси
Koй очакваш да ти отговори?обади се и питай в магазина
Колега искам да те помоля да дадеш номера на шасито, за да хванем точно частите и модела на колата ти. Мерси предварително.
ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Опп,тва беше номера на двг-то.Ето шаси-16000004182028 :D
Колега можем да ти предложим следното: 1. Сегменти к-т за 4 цил.- стандартен размер- 146.50лв 2. Сегменти к-т за 4 цил.- ремонтен размер +0.40мм- 105 лв 3. Гарнитури пълен к-т- 76лв Срок на доставка до 2 дни след поръчка! Поздрави
ex. Fiat Marea 1.6 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Здравейте. Имате ли Ремък хидравлика, водна помпа (ПИСТОВ РЕМЪК) и ролките към него? Ако имате каква е цената? Ако може по отделно за ремъка и ролките. колата е ФИАТ ТИПО 93г. с хидравлика, но БЕЗ КЛИМАТИК.Предварително благодаря.
Здравейте. Имате ли Ремък хидравлика, водна помпа (ПИСТОВ РЕМЪК) и ролките към него? Ако имате каква е цената? Ако може по отделно за ремъка и ролките. колата е ФИАТ ТИПО 93г. с хидравлика, но БЕЗ КЛИМАТИК.Предварително благодаря.
Ще те помоля за номер на шаси
ex. Fiat Marea 1.6 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
колеги, нека помислим за по-хубава отстъпка за форума, +/- 5 лв все тая .. доволен съм от Вас, но в момента се предлагат много добри отстъпки в други магазини, аджеба как да ме запазите като клиент?
Колега да те попитам, понеже съм от Стара Загора с какво пращате частите? И също, нужно ми е феродов диск Браво 2.0 20в ХГТ 1996 година.. гледам че в сайта има ВАЛЕО - налично ли ви е?
Коментар