Здравейте. Имате ли гарнитура капак клапани за ФИАТ ТИПО 93Г.Ако я имате каква е цената. Предварително Ви благодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Магазини за авточасти на АХМ - вече и във Варна
Collapse
X
-
Re: ре
jordanfena написа:колеги, а само в магазин на АXМ ли можеш да си вземеш части с отстъпка или може по някакъв начин през форума или техния сайт?поздравиex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
pe61 написа:здравеите интересуваме цена на десен носач за фиат браво 1,9 тд 100 коня 97г.гледам че има мн модели и незнам кои е за мен.благодаря предварителноex. Fiat Marea 1.6 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
Колега,ако можеш ми дай цена за комплект ремъци и ролки за Фиат Темпра 2.0i 8клапана 113к.с. 92-93г.,с климатроник и хидравлика. Аз ги гледах на сайта ви,но не видях да има ремък за балансиращите валове,а инъче съм избрал ролка за балансиращите валове Фиат,за ангренаж ролка Тимкен и ремък Дайко,обслужващ ремък Фленор,ако случайно го имате и ремъка за балансиращите валове ще чакам за крайна цена на всичко .FIAT STILO MULTIWAGON 1.9 MULTIJET 16V; FIAT BRAVO2 1.9MJET 07г.-EX; FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI-RIP
Коментар
-
milcho_michev написа:Колега,ако можеш ми дай цена за комплект ремъци и ролки за Фиат Темпра 2.0i 8клапана 113к.с. 92-93г.,с климатроник и хидравлика. Аз ги гледах на сайта ви,но не видях да има ремък за балансиращите валове,а инъче съм избрал ролка за балансиращите валове Фиат,за ангренаж ролка Тимкен и ремък Дайко,обслужващ ремък Фленор,ако случайно го имате и ремъка за балансиращите валове ще чакам за крайна цена на всичко .ex. Fiat Marea 1.6 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
Ами аз утре см в София и може направо да мина и да ги взема от някои от магазините ви(в който ги има) и ще съм с колата,че тя не е в мен в момента и не мога да дам точния номер на шасито,но ако можеш така ми кажи цена на каквото ти излиза и ми го пусни,а и като допълнителен ориентир мога да ти дам това,че е 4х4 комби,а при тях разлика няма,че са правени в периода 93-95година само.FIAT STILO MULTIWAGON 1.9 MULTIJET 16V; FIAT BRAVO2 1.9MJET 07г.-EX; FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI-RIP
Коментар
-
milcho_michev написа:Ами аз утре см в София и може направо да мина и да ги взема от някои от магазините ви(в който ги има) и ще съм с колата,че тя не е в мен в момента и не мога да дам точния номер на шасито,но ако можеш така ми кажи цена на каквото ти излиза и ми го пусни,а и като допълнителен ориентир мога да ти дам това,че е 4х4 комби,а при тях разлика няма,че са правени в периода 93-95година само.ex. Fiat Marea 1.6 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
Re: стило
ekna написа:Колега,цени за задни амортисьори и задни тампони.Фиат Стило 1.2-2002.год.ex. Fiat Marea 1.6 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар