Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Магазини за авточасти на АХМ - вече и във Варна

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Здравейте. Имате ли гарнитура капак клапани за ФИАТ ТИПО 93Г.Ако я имате каква е цената. Предварително Ви благодаря.

Коментар

sotir27 написа:
      Здравейте. Имате ли гарнитура капак клапани за ФИАТ ТИПО 93Г.Ако я имате каква е цената. Предварително Ви благодаря.
      Здравей колега! Имаме я гарнитурата. Цена 2.70- 10%= 2.43лв
      ex. Fiat Marea 1.6 16V
      ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
      Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

ре

колеги, а само в магазин на АXМ ли можеш да си вземеш части с отстъпка или може по някакъв начин през форума или техния сайт?поздрави
        Мареа 1,6 16V

Коментар

Re: ре

jordanfena написа:
          колеги, а само в магазин на АXМ ли можеш да си вземеш части с отстъпка или може по някакъв начин през форума или техния сайт?поздрави
          Може и чрез онлайн поръчка през сайта. Изрично трябва да споменеш, че си от форума, за да получиш съответната отстъпка. Другият вариант е да се обадиш по телефона и да поръчаш каквото ти е необходимо и да ти бъде изпратено по куриер.
          ex. Fiat Marea 1.6 16V
          Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

здравеите интересуваме цена на десен носач за фиат браво 1,9 тд 100 коня 97г.гледам че има мн модели и незнам кои е за мен.благодаря предварително

Коментар

pe61 написа:
              здравеите интересуваме цена на десен носач за фиат браво 1,9 тд 100 коня 97г.гледам че има мн модели и незнам кои е за мен.благодаря предварително
              Здравей колега Може да ти предложим 2 варианта: 1. Италиански носач- Ocap- 75лв 2. Полски носач- Fast- 58лв (2 години гаранция) Oт тези цени ползваш 10% отстъпка като член на форума.
              ex. Fiat Marea 1.6 16V
              Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

Здравейте,интересувам се от цената на ел.машинката за регулиране на фара.Става въпрос за Фиат Брава 97г.и дали я има в магазина в Люлин

Коментар

Колега,ако можеш ми дай цена за комплект ремъци и ролки за Фиат Темпра 2.0i 8клапана 113к.с. 92-93г.,с климатроник и хидравлика. Аз ги гледах на сайта ви,но не видях да има ремък за балансиращите валове,а инъче съм избрал ролка за балансиращите валове Фиат,за ангренаж ролка Тимкен и ремък Дайко,обслужващ ремък Фленор,ако случайно го имате и ремъка за балансиращите валове ще чакам за крайна цена на всичко .
                  FIAT STILO MULTIWAGON 1.9 MULTIJET 16V; FIAT BRAVO2 1.9MJET 07г.-EX; FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI-RIP

Коментар

milcho_michev написа:
                    Колега,ако можеш ми дай цена за комплект ремъци и ролки за Фиат Темпра 2.0i 8клапана 113к.с. 92-93г.,с климатроник и хидравлика. Аз ги гледах на сайта ви,но не видях да има ремък за балансиращите валове,а инъче съм избрал ролка за балансиращите валове Фиат,за ангренаж ролка Тимкен и ремък Дайко,обслужващ ремък Фленор,ако случайно го имате и ремъка за балансиращите валове ще чакам за крайна цена на всичко .
                    Здравей колега. Бих те помолил да ми дадеш номера на шасито, за да проверим всичко и да е сигурно. Гледам, че си от Габрово и грешки не бива да се допускат. Та напиши номера на шасито и ще ти дам пълна информация.
                    ex. Fiat Marea 1.6 16V
                    Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

Ами аз утре см в София и може направо да мина и да ги взема от някои от магазините ви(в който ги има) и ще съм с колата,че тя не е в мен в момента и не мога да дам точния номер на шасито,но ако можеш така ми кажи цена на каквото ти излиза и ми го пусни,а и като допълнителен ориентир мога да ти дам това,че е 4х4 комби,а при тях разлика няма,че са правени в периода 93-95година само.
                      FIAT STILO MULTIWAGON 1.9 MULTIJET 16V; FIAT BRAVO2 1.9MJET 07г.-EX; FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI-RIP

Коментар

milcho_michev написа:
                        Ами аз утре см в София и може направо да мина и да ги взема от някои от магазините ви(в който ги има) и ще съм с колата,че тя не е в мен в момента и не мога да дам точния номер на шасито,но ако можеш така ми кажи цена на каквото ти излиза и ми го пусни,а и като допълнителен ориентир мога да ти дам това,че е 4х4 комби,а при тях разлика няма,че са правени в периода 93-95година само.
                        Колега в момента в Люлин имаме налични: 1. Ремък ангренажен- Dayco- 19.80лв 2. Ремък алтернатор- Dayco- 17.20 3. Ремък климатик- Dayco- 8.50 4. Ремък хидравлика- CX- 8.40 5. Ремък балансиращи валове- Dayco- 39.50лв 6. Ролка ангренажна- Breda- 45.60 лвЦените са без включена отстъпка за членове на форума!За утре може да ти доставим и двете ролки за балансиращите валове, които са SNR. Ако желаеш да ги вземеш, ще те помоля да звъннеш един телефон и да ги поръчаме. За повече инфо: 925 00 89; 0885 919 633Поздрави
                        ex. Fiat Marea 1.6 16V
                        Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

стило

Колега,цени за задни амортисьори и задни тампони.Фиат Стило 1.2-2002.год.
                          FIAT STILO 1.2 16 V.

Коментар

Re: стило

ekna написа:
                            Колега,цени за задни амортисьори и задни тампони.Фиат Стило 1.2-2002.год.
                            Здравей, колега! Нашето предложение е следното: 1. Амортисьори Магнети Марели- 88лв за 1 бр. 2. Тампони Унигом (италиански)- 9.80лв за 1 бр. Цените са без включена отстъпка от 10%. Поздрави
                            ex. Fiat Marea 1.6 16V
                            Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

Здравейте,интересувам се от цената на ел.машинката за регулиране на фара.Става въпрос за Фиат Брава 97г.и дали я има в магазина в Люлин

Коментар

kpl написа:
                                Колега имаш лично съобщение.
                                ex. Fiat Marea 1.6 16V
                                Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

Working...
                                X