Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Магазини за авточасти на АХМ - вече и във Варна

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ivan_cirkov90 написа:
    Едно питане за цените на :-Съединител комплект -Лагер на алтернатора -Ангренажен ремък -Маркучи на спирачките-Гарнитура на картер Колата е Фиат Пунто 1.6 MPI 1994г. Благодаря предварително !
    Привет коелга Можем да ти предложим следното: 1. Съединител к-т (АР италиански)- 198лв - 10% отстъпка 2. Лагер на алтернатора- препоръчително е да го занесеш за ремонт и направо да ти го монтират на място лагера 3. Ангренажен ремък- Dayco- 15 лв -10% отстъпка 4. Ролка ангренажна- оригинална- 22.50 лв - 5% отстъпка 5. Спирачни маркучи- ляв и десен италиански- по 11.50лв за 1 бр - 10% отстъпка 6. Гарнитура картер- 5,60лв - 10% отстъпка Гледам, че си от Кремиковци и предполагам, че магазина в Люлин ти е по- удобен. Там има всичко налично. Ако искаш да пазаруваш от Младост, обади се 1 ден предварително. Поздрави!
    ex. Fiat Marea 1.6 16V
    ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
    Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

Благодаря за бързия отговор!!До края на другата седмица ще звънна за магазина в Младост

Коментар

елстар

Колега,сигурно днес или утре ще доида да взема амортисьори за бравата-предни,задни но ми кажи елстар които ги видях дали си заслужават
        Fiat Brava 1.9TD

Коментар

Здравей колега! Ако помня правилно мисля, че на теб показвах под лепенката Елстар, какви са всъщност амортисьорите-TRW. А това е една много сериозна марка, произвеждаща амортисьори за 93% от автомобилите на световния автопарк. Произвеждат и много части за първично вграждане. Тоест с 2 думи- няма да сбъркаш ако вземеш тези амортсисьори. Поздрави
          ex. Fiat Marea 1.6 16V
          Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

елстар

На мен не си ги показвал мисля.Ако имаш информация прати да по-прочета а че ще взимам то е ясно само да успея да се добера до вас
            Fiat Brava 1.9TD

Коментар

Re: елстар

Rumen77 написа:
              На мен не си ги показвал мисля.Ако имаш информация прати да по-прочета а че ще взимам то е ясно само да успея да се добера до вас
              Явно на друг клиент съм им ги показвал Както казах Елстар са пакетираща фирма. От кутия на Елстар сме вадили цели партиди оригинални амортисьори с щампата на Фиат. Които не са оригинални са TRW. Ето и малко повече информация за тях: http://eos.trw.com/en/Products/Steer...ock-Absorbers/
              ex. Fiat Marea 1.6 16V
              Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

Здравей колега. Интересува ме цената на целия комплект за смяна на ангренажен ремък за Фиат Мареа 1.8 16в 1996г /най-качествения вариант/. Благодаря предварително
                Fiat Ritmo 1.1 1985g. 44kw, Lancia Thema 2.0 i.e 1986g 85kw, Lancia Dedra 1.8 i.e 1992g. 77kw, Fiat Marea 1.8 16v 1997g. 83kw, Alfa Romeo 1.8t.s. 1999g 144ks, Lancia Lynda 1.9jtd 2004g. 115++is, Lancia Phedra 2.2 hdi 2002g 128ks,Fiat Freemont 2.0 multijet2 2014g 140ks

Коментар

popai145 написа:
                  Здравей колега. Интересува ме цената на целия комплект за смяна на ангренажен ремък за Фиат Мареа 1.8 16в 1996г /най-качествения вариант/. Благодаря предварително
                  Здравей колега. Най-качествения вариант, който мога да ти предложа е оригинален ангренажен к-т. Тъй като има 2 разновидности на комплекта ще е нужен номер на шасито, за да проверим в твоята кола кой вид е монтиран. Имаме ги и двата вида в наличност като съответно струват 208 и 218лв. От тази цена ползваш 5% (толкова е на оригиналните части). Поздрави
                  ex. Fiat Marea 1.6 16V
                  Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

Здравей колега,трябва ми термостат за мареа 2,4 тд 125. Давай някакъв читав, че преди два месеца го смених в александар ауто и пак неще да даржи температура и пада стрелката на първата чертичка като се позасиля. Благодаря предварително!п.с. магазина в младост ме устройва най-много!

Коментар

the red one написа:
                      Здравей колега,трябва ми термостат за мареа 2,4 тд 125. Давай някакъв читав, че преди два месеца го смених в александар ауто и пак неще да даржи температура и пада стрелката на първата чертичка като се позасиля. Благодаря предварително!п.с. магазина в младост ме устройва най-много!
                      Колега, термостатът те чака в Младост
                      ex. Fiat Marea 1.6 16V
                      Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

Колега, блаодаря!извинявам се предварително, но няма да мога да дойда тази вечер до края на работното ви време, но утре ще мина задължително!ПоздравиАнатоли

Коментар

Здравейте колеги, миналата зима при отваряне на шофьорската врата счупих външната дръжка, че беше замръзнала. Вратата си се затваря и отваря няма проблем, но самата дръжка е пукната отдолу и не седи прибрана както трябва, а аз мразя нещо по колата ми да не е както трябва :D Минавам на питанията:1. В сайта ви видях , че имате такива на цена от 16,80, гледам, че работите в събота, ще имам възможност да мина тогава в магаина ви в Младост. 2. Имате ли представа при самата смяна дали трябва да се отваря и кората от вътре на колата или цялата манипулация се извършва от външната страна???3. Колата е FIAT PUNTO HGT 2000г., става въпрос за шофьорската врата4. Имате ли я в наличност за да знам дали да минавам в събота през магазинаБлагодаря предварително и ще чакам да пишете да знам какво да правя
                          punto HGT

Коментар

didich написа:
                            Здравейте колеги, миналата зима при отваряне на шофьорската врата счупих външната дръжка, че беше замръзнала. Вратата си се затваря и отваря няма проблем, но самата дръжка е пукната отдолу и не седи прибрана както трябва, а аз мразя нещо по колата ми да не е както трябва :D Минавам на питанията:1. В сайта ви видях , че имате такива на цена от 16,80, гледам, че работите в събота, ще имам възможност да мина тогава в магаина ви в Младост. 2. Имате ли представа при самата смяна дали трябва да се отваря и кората от вътре на колата или цялата манипулация се извършва от външната страна???3. Колата е FIAT PUNTO HGT 2000г., става въпрос за шофьорската врата4. Имате ли я в наличност за да знам дали да минавам в събота през магазинаБлагодаря предварително и ще чакам да пишете да знам какво да правя
                            Здравей колега. Дръжката я има налична в магазина в Люлин. Няма проблем да я вземеш и от Младост- ще направим прехвърляне и в събота ще те чака дръжката. При смяната е наложително да свалиш и кората, заради механизмите вътре. Като дойдеш на място ще ти дадем по-подробна консултация. Поздрави
                            ex. Fiat Marea 1.6 16V
                            Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

Благодаря за коректния отговор, в събота около обяд съм в магазина :D :D
                              punto HGT

Коментар

Малко късно пиша, но все пак да си кажа мнението :D Един + за колегите, коректни и точни хора, всичко стана така както се бяхме уговорили, получих и съответната отстъпка Външната дръжка вече е монтирана
                                punto HGT

Коментар

Working...
                                X