Колега здравей. Днес бях на работа и неможах да дойда. В понеделник ще го взема. Имаш ли мека връзка за ауспоха? И ако имаш каква е цената. Предварително ти благодаря
Колега здравей. Днес бях на работа и неможах да дойда. В понеделник ще го взема. Имаш ли мека връзка за ауспоха? И ако имаш каква е цената. Предварително ти благодаря
Няма проблеми, колега Когато можеш тогава. А за меката връзка не мога да те зарадвам-нямаме в магазина.
ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Днес се чухме с колегата в магазина на Младост за задни челюсти Стейнхоф. Мисля утре вечерта да прескоча след работа за едни накладки че отзад колата започна нещо да скърца на моменти.Цял ден въртя телефони и се чудя какви накладки и от къде да взема. В един магазин ми дават някакви по 35 лева които не съм ги чувал и не намерих нищо в интернет за тях. Подозрително евтини. Не можаха да ми кажат нищо смислено за тях освен цената. Единствено предимство беше че магазинът ми е много близко.Търсих една друга марка обаче се оказа че нямали за фиат. И парадоксално е че не са имали а пък колеги много ги хвалят.В крайна сметка работещ вариант се оказа да взема накладки от АХМ-Ауто. Друг аргумент е че работят с марката Фиат и знаят какво му трябва на един Фиат.Надявам се до утре вечер да не се изчерпат, понеже си правя планове кога да се сменят и колко време да се наработват.
Привет, дали имате наличен термостат BEHR - C700.80 в магазина в Младост? Ако не може ли да си поръчам и да ми кажете кога мога да мина да го взема?
Добре дошъл във форума, колега. В момента този термостат по Behr не е наличен. Може да ти предложим на Vernet. За повече информация може да се обадиш на колегата в Младост на телефон 925 00 46.
ex. Fiat Marea 1.6 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Честита нова 2010година. Много здраве и касмет Ви желая през новата година. Имате ли кантарче за спирачната течност за ФИАТ ТИПО 93г. Предварително ви благодаря.
Честита нова 2010година. Много здраве и касмет Ви желая през новата година. Имате ли кантарче за спирачната течност за ФИАТ ТИПО 93г. Предварително ви благодаря.
Честита нова година и на теб, колега! Нека, здравето и късмета да са винаги теб през новата 2010 година! Кантарчето (регулатор на спирачната система отзад) спокойно може да се затапи и да си караш така, няма смисъл да го сменяш.
ex. Fiat Marea 1.6 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Едно питане за цените на :-Съединител комплект -Лагер на алтернатора -Ангренажен ремък -Маркучи на спирачките-Гарнитура на картер Колата е Фиат Пунто 1.6 MPI 1994г. Благодаря предварително !
Коментар