sotir27 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Магазини за авточасти на АХМ - вече и във Варна
Collapse
X
-
sotir27 написа:Колега здравей. Днес бях на работа и неможах да дойда. В понеделник ще го взема. Имаш ли мека връзка за ауспоха? И ако имаш каква е цената. Предварително ти благодаряex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
Riki888 написа:Днес се чухме с колегата в магазина на Младост за задни челюсти Стейнхоф. Мисля утре вечерта да прескоча след работа за едни накладки че отзад колата започна нещо да скърца на моменти.Цял ден въртя телефони и се чудя какви накладки и от къде да взема. В един магазин ми дават някакви по 35 лева които не съм ги чувал и не намерих нищо в интернет за тях. Подозрително евтини. Не можаха да ми кажат нищо смислено за тях освен цената. Единствено предимство беше че магазинът ми е много близко.Търсих една друга марка обаче се оказа че нямали за фиат. И парадоксално е че не са имали а пък колеги много ги хвалят.В крайна сметка работещ вариант се оказа да взема накладки от АХМ-Ауто. Друг аргумент е че работят с марката Фиат и знаят какво му трябва на един Фиат.Надявам се до утре вечер да не се изчерпат, понеже си правя планове кога да се сменят и колко време да се наработват.Marea Weekend TD100 HLX
Големия Кораб
Коментар
-
tocata написа:Привет, дали имате наличен термостат BEHR - C700.80 в магазина в Младост? Ако не може ли да си поръчам и да ми кажете кога мога да мина да го взема?ex. Fiat Marea 1.6 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
sotir27 написа:Честита нова 2010година. Много здраве и касмет Ви желая през новата година. Имате ли кантарче за спирачната течност за ФИАТ ТИПО 93г. Предварително ви благодаря.ex. Fiat Marea 1.6 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар