Stefanaki написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Магазини за авточасти на АХМ - вече и във Варна
Collapse
X
-
cveteca написа:ohooo написа:cveteca написа:Колеги от АХМ,колко парички ще ме таксувате за един фар за Браво 1,6,96 г?По принцип ще сменям и двата но ще стане на месец по един ?Marea Weekend TD100 HLX
Големия Кораб
Коментар
-
ohooo написа:cveteca написа:ohooo написа:cveteca написа:Колеги от АХМ,колко парички ще ме таксувате за един фар за Браво 1,6,96 г?По принцип ще сменям и двата но ще стане на месец по един ?Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!
Фиат Браво:1,6V 103hp 1996
Коментар
-
IGG написа:Колега, кога ще отвяаря магазина в младост1 да дойда за един термостат с №46432896, понеже Люлин ми е много далеч?Не съм решил още VERNET или BEHR, но за това ще се консултирам и с теб като дойда. Поздрави!ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
магазин АХМ Ауто- Младост
Многоуважаеми колеги, Поради зачестилият интерес към магазина в ж.к. Младост, искам да ви информирам, че все още го дозареждаме със стока и го подготвяме за откриване. С цел да задоволим напълно вашите клиентси потребности и да намерите всичко за вашите автомобили още при първото посещение, правим специално допълнително зареждане със стоки, а това ще отнеме още малко време. След като сме напълно готови ще Ви информираме за официалното откриване на магазина на фирмения сайт на АХМ Ауто и във форума. До тогава моля обръщайте се към магазина в ж.к. Люлин по каквито и да било въпроси и за допълнителна информация. Поздрави!ex. Fiat Marea 1.6 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
Спортни дискове STEINHOF
Здравейте колеги, Имаме удоволствието да ви предложим тунинг серията от спирачните дискове Steinhof, които вие вече добре познавате. На изключително атрактивни цени може да закупите вентилирани и перфорирани спирачни дискове за вашите автомобили Fiat- Punto, Cinquecento, Tipo, Tempra, Palio, Bravo, Brava, Marea, Stilo. За повече информация: www.axm-auto.comex. Fiat Marea 1.6 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
IGG написа:Колега, кога ще отвяаря магазина в младост1 да дойда за един термостат с №46432896, понеже Люлин ми е много далеч?Не съм решил още VERNET или BEHR, но за това ще се консултирам и с теб като дойда. Поздрави!Past: Fiat 126, Fiat Ritmo, Plymoth Sundance, Oldsmobile Achieva, VW Fox, Fiat Brava
Present: 1. FIAT 126 P; 2. Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8V, 3. Peugeot Boxer 2.5D, FIAT Croma 1.9 JTD 16V
Future: TESLA MODEL S
Коментар
-
Значи не знам кога и какви отстъпки е имало, но в магазина в Люлин освен, че няма отстъпка, има и "настъпка", цените, които ги пише в сайта, ги изкарват неактуални, за да си искат още пари отгоре. Като не могат да си актуализират сайта, поне да се знае, че цените не са тези, които пише. Отделно, че на касовите бележки не фигурира стоката, а само сумата. Явно и те се правят на тарикати, бях чувал само добри неща за тях, но се изложиха. александър ауто с малки а-та са още по-нагли - тази реклама за отстъпка е абсурдна. НЯМА отстъпки там, има солидно вдигнати цени, а този евтин банер, е банален рекламен трик, който показва колко струват, като партньори. Явно се разчита да излъжат много на брой риби, а не да се създаде доверие в клиентите. Защо тези двама търговци прибягват към такива евтини номера?? Дори човек да иска да остави бакшиш, ако се усети прецакан с цената, тръгвайки си от тях, няма да се върне повече, в случая - аз.
Коментар
-
fuoco написа:Значи не знам кога и какви отстъпки е имало, но в магазина в Люлин освен, че няма отстъпка, има и "настъпка", цените, които ги пише в сайта, ги изкарват неактуални, за да си искат още пари отгоре. Като не могат да си актуализират сайта, поне да се знае, че цените не са тези, които пише. Отделно, че на касовите бележки не фигурира стоката, а само сумата. Явно и те се правят на тарикати, бях чувал само добри неща за тях, но се изложиха. александър ауто с малки а-та са още по-нагли - тази реклама за отстъпка е абсурдна. НЯМА отстъпки там, има солидно вдигнати цени, а този евтин банер, е банален рекламен трик, който показва колко струват, като партньори. Явно се разчита да излъжат много на брой риби, а не да се създаде доверие в клиентите. Защо тези двама търговци прибягват към такива евтини номера?? Дори човек да иска да остави бакшиш, ако се усети прецакан с цената, тръгвайки си от тях, няма да се върне повече, в случая - аз.Marea Weekend TD100 HLX
Големия Кораб
Коментар
-
fuoco написа:Значи не знам кога и какви отстъпки е имало, но в магазина в Люлин освен, че няма отстъпка, има и "настъпка", цените, които ги пише в сайта, ги изкарват неактуални, за да си искат още пари отгоре. Като не могат да си актуализират сайта, поне да се знае, че цените не са тези, които пише. Отделно, че на касовите бележки не фигурира стоката, а само сумата. Явно и те се правят на тарикати, бях чувал само добри неща за тях, но се изложиха. александър ауто с малки а-та са още по-нагли - тази реклама за отстъпка е абсурдна. НЯМА отстъпки там, има солидно вдигнати цени, а този евтин банер, е банален рекламен трик, който показва колко струват, като партньори. Явно се разчита да излъжат много на брой риби, а не да се създаде доверие в клиентите. Защо тези двама търговци прибягват към такива евтини номера?? Дори човек да иска да остави бакшиш, ако се усети прецакан с цената, тръгвайки си от тях, няма да се върне повече, в случая - аз.ex. Fiat Marea 1.6 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар