Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Магазини за авточасти на АХМ - вече и във Варна

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Stefanaki написа:
    ohooo написа:
    Stefanaki написа:
    Здаравейте,може ли да ми кажете кога ще отвори магазинът в Младост 1. Така ще ми е много удобно да купя един термостат за Браво 1.6 с два датчика - BEHR.Поздрави
    Колега мини в петък магазина няма да е отворил но ще ти дам един термостатПоздрави АХМ-Ауто
    OK. Имаш ли предпочитание за час?
    Между 10:00 и 18:00 съм там подреждам стока такаче когато минеш
    Marea Weekend TD100 HLX
    Големия Кораб

Коментар

cveteca написа:
      ohooo написа:
      cveteca написа:
      Колеги от АХМ,колко парички ще ме таксувате за един фар за Браво 1,6,96 г?По принцип ще сменям и двата но ще стане на месец по един ?
      Колега, фара с ел. задвижване ли е или без
      Честно казано предпочитам по евтиния,но нямам представа колко струват двата варианта.Ако е малка разликата естествено по дорбре този с ел.задвижване.Каква е цената за двата вида?
      Имам в прдвид твойте в момента какви са
      Marea Weekend TD100 HLX
      Големия Кораб

Коментар

ohooo написа:
        cveteca написа:
        ohooo написа:
        cveteca написа:
        Колеги от АХМ,колко парички ще ме таксувате за един фар за Браво 1,6,96 г?По принцип ще сменям и двата но ще стане на месец по един ?
        Колега, фара с ел. задвижване ли е или без
        Честно казано предпочитам по евтиния,но нямам представа колко струват двата варианта.Ако е малка разликата естествено по дорбре този с ел.задвижване.Каква е цената за двата вида?
        Имам в прдвид твойте в момента какви са
        Мойте в момента са счупени :D .Сериозно казано-сега са ми със ръчно регулиране,но ми се струва че то много лесно се прецаква,понеже резбата му е от някаква пластмаса която много бързо се протрива и със времето вече не може да се регулира(поне при мен така се случи).
        Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!

Фиат Браво:1,6V 103hp 1996

Коментар

up
          FIAT Bravo 1,6 16v/Alfa Romeo 156 2,0TS
          ex. Lancia Dedra 2.0/ex.FIAT TIPO 1,4

Коментар

Колега, кога ще отвяаря магазина в младост1 да дойда за един термостат с №46432896, понеже Люлин ми е много далеч?Не съм решил още VERNET или BEHR, но за това ще се консултирам и с теб като дойда. Поздрави!
            Bravo TD100

Коментар

IGG написа:
              Колега, кога ще отвяаря магазина в младост1 да дойда за един термостат с №46432896, понеже Люлин ми е много далеч?Не съм решил още VERNET или BEHR, но за това ще се консултирам и с теб като дойда. Поздрави!
              Колега имаш лично съобщение
              ex. Fiat Marea 1.6 16V
              ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
              Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

къде е този магазин в Мл1 ?
                FIAT Marea 1.6,16v ELX.1997

Коментар

valentin написа:
                  къде е този магазин в Мл1 ?
                  Колега имаш лично съобщение
                  ex. Fiat Marea 1.6 16V
                  Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

магазин АХМ Ауто- Младост

Многоуважаеми колеги, Поради зачестилият интерес към магазина в ж.к. Младост, искам да ви информирам, че все още го дозареждаме със стока и го подготвяме за откриване. С цел да задоволим напълно вашите клиентси потребности и да намерите всичко за вашите автомобили още при първото посещение, правим специално допълнително зареждане със стоки, а това ще отнеме още малко време. След като сме напълно готови ще Ви информираме за официалното откриване на магазина на фирмения сайт на АХМ Ауто и във форума. До тогава моля обръщайте се към магазина в ж.к. Люлин по каквито и да било въпроси и за допълнителна информация. Поздрави!
                    ex. Fiat Marea 1.6 16V
                    Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

Спортни дискове STEINHOF

Здравейте колеги, Имаме удоволствието да ви предложим тунинг серията от спирачните дискове Steinhof, които вие вече добре познавате. На изключително атрактивни цени може да закупите вентилирани и перфорирани спирачни дискове за вашите автомобили Fiat- Punto, Cinquecento, Tipo, Tempra, Palio, Bravo, Brava, Marea, Stilo. За повече информация: www.axm-auto.com
                      Прикачени файлове
                      ex. Fiat Marea 1.6 16V
                      Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

кабел за АБС

Колеги,имате ли кабелите с буксите за АБС на Брава.Това е кабела кадето излиза от датчика на АБСПоздравиРумен
                        Fiat Brava 1.9TD

Коментар

IGG написа:
                          Здравей колега,Магазина в Младост вече работи!Намира се в МЛАДОСТ 1БУЛ. ЙЕРУСАЛИМ, БЛ. 54ТЕЛ: 925-00-46МТЕЛ: 0884 889 215виж детайли: http://axm-auto.com/shop.php?s=10Поздрави,
                          Past: Fiat 126, Fiat Ritmo, Plymoth Sundance, Oldsmobile Achieva, VW Fox, Fiat Brava
                          Present: 1. FIAT 126 P; 2. Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8V, 3. Peugeot Boxer 2.5D, FIAT Croma 1.9 JTD 16V
                          Future: TESLA MODEL S

Коментар

Значи не знам кога и какви отстъпки е имало, но в магазина в Люлин освен, че няма отстъпка, има и "настъпка", цените, които ги пише в сайта, ги изкарват неактуални, за да си искат още пари отгоре. Като не могат да си актуализират сайта, поне да се знае, че цените не са тези, които пише. Отделно, че на касовите бележки не фигурира стоката, а само сумата. Явно и те се правят на тарикати, бях чувал само добри неща за тях, но се изложиха. александър ауто с малки а-та са още по-нагли - тази реклама за отстъпка е абсурдна. НЯМА отстъпки там, има солидно вдигнати цени, а този евтин банер, е банален рекламен трик, който показва колко струват, като партньори. Явно се разчита да излъжат много на брой риби, а не да се създаде доверие в клиентите. Защо тези двама търговци прибягват към такива евтини номера?? Дори човек да иска да остави бакшиш, ако се усети прецакан с цената, тръгвайки си от тях, няма да се върне повече, в случая - аз.

Коментар

fuoco написа:
                              Значи не знам кога и какви отстъпки е имало, но в магазина в Люлин освен, че няма отстъпка, има и "настъпка", цените, които ги пише в сайта, ги изкарват неактуални, за да си искат още пари отгоре. Като не могат да си актуализират сайта, поне да се знае, че цените не са тези, които пише. Отделно, че на касовите бележки не фигурира стоката, а само сумата. Явно и те се правят на тарикати, бях чувал само добри неща за тях, но се изложиха. александър ауто с малки а-та са още по-нагли - тази реклама за отстъпка е абсурдна. НЯМА отстъпки там, има солидно вдигнати цени, а този евтин банер, е банален рекламен трик, който показва колко струват, като партньори. Явно се разчита да излъжат много на брой риби, а не да се създаде доверие в клиентите. Защо тези двама търговци прибягват към такива евтини номера?? Дори човек да иска да остави бакшиш, ако се усети прецакан с цената, тръгвайки си от тях, няма да се върне повече, в случая - аз.
                              Съжалявам да чуя тези думи колега! Моляте да кажеш какво и кога си пазарувал в магазина в Люлин! Защото в наща база данни няма регистрирани продажби на твоя ник.Поздрави АХМ ауто
                              Marea Weekend TD100 HLX
                              Големия Кораб

Коментар

fuoco написа:
                                Колега, поради факта, че уважаваме всички от този форум, както и от останалите форуми за италиански автомобили и защото за нас клиентът е Господ както казва небезизвестният Филип Котлър отделям време от отпуската си, за да обърна внимание на оплакването ти! Бих искал да те помоля да цитираш точно какво и на коя дата си закупил от магазина в Люлин? Практиката при нас е всеки член на форума да си каже ника и той да бъде отбелязан, но както каза колегата оhooo, твоят ник не фигурира в нашата база данни По отношение на касовата бележка- няма проблем да направим нещата в стил Кауфланд и да се изписва пълното име на артикула- само че точно тогава ще има както се изразяваш ти "настъпка", защото някой трябва да плати тези екстри. За сметка на касовата бележка даваме стокова разписка, в която се вижда стоката, марката, количеството и цената. В случай че си ни предупредил, че си член на форума получаваш отстъпка и тя също се отразява в стоковата разписка. В случай че не ни предупредиш-извинявай, но форумът има около 15 000 членове, не можем да познаваме всеки един. Както колегата охооо аз също бих искал да знам точно какъв е случая. Ако ти е удобно прати ми телефон на лично или скайп. Ако наистина сме те засегнали и ощетили по някакъв начин искам да ти се извиня в качеството си на управител на магазина в Люлин, а също така и от името на колегата ми. Що се отнася до колегите от Александър Ауто, които си коментирал....Това е темата на верига магазини АХМ Ауто! Ако имаш оплаквания или похвали към Ал. Ауто или други колеги напиши ги отделно в раздел "Сервизи и магазини". Поздрави Пламен Иванов
                                ex. Fiat Marea 1.6 16V
                                Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

Working...
                                X