Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Магазини за авточасти на АХМ - вече и във Варна

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

halfrz написа:
    packo84 написа:
    [quote:4734c9a3f8="halfrz"]Привет ! Трябва ме стъпков мотор за Punto 75 1.2 I 1995г. Тук http://axm-auto.com/ предлагат такъв на HOFFER и Magneti Marelli. Моля да ме информирате каква е разликата между двете /освен в цената разбера се/. И издава ли се гаранция /има ли такава/ при онлайн поръчка. Благодаря за отговора.
    Здравей колега. Разликата е в марката. И Хофер и Марели са италиански марки като и двете са с дългогодишен опит в производството на компоненти по горивно-запалителната с-ма. И двете ще ти вършат идеална работа и няма да имаш проблеми В момента обаче имаме в наличност стъпковия мотор на Хофер. Цената е тази, която е посочена в сайта- 89,50 лв. Гаранция не дава самия производител, така че ние също няма как да предложим гаранция. Ако решиш може да ти го изпратим по Еконт.
    packo84, благодаря ти за бързия отговор. Мисля да си го поръчам. Каква ще му е действителната, крайна цена /без разходите по доставката/ ?Ти казваш ,,Цената е тази, която е посочена в сайта- 89,50 лв.
    ex. Fiat Marea 1.6 16V
    ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
    Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

packo84 написа:
      halfrz написа:
      [quote147d0002b="packo84"][quote147d0002b="halfrz"]Привет ! Трябва ме стъпков мотор за Punto 75 1.2 I 1995г. Тук http://axm-auto.com/ предлагат такъв на HOFFER и Magneti Marelli. Моля да ме информирате каква е разликата между двете /освен в цената разбера се/. И издава ли се гаранция /има ли такава/ при онлайн поръчка. Благодаря за отговора.
      Здравей колега. Разликата е в марката. И Хофер и Марели са италиански марки като и двете са с дългогодишен опит в производството на компоненти по горивно-запалителната с-ма. И двете ще ти вършат идеална работа и няма да имаш проблеми В момента обаче имаме в наличност стъпковия мотор на Хофер. Цената е тази, която е посочена в сайта- 89,50 лв. Гаранция не дава самия производител, така че ние също няма как да предложим гаранция. Ако решиш може да ти го изпратим по Еконт.
      packo84, благодаря ти за бързия отговор. Мисля да си го поръчам. Каква ще му е действителната, крайна цена /без разходите по доставката/ ?Ти казваш ,,Цената е тази, която е посочена в сайта- 89,50 лв.

Коментар

[quote="halfrz"][quote="packo84"][quote="halfrz"]
        packo84 написа:
        halfrz написа:
        Привет ! Трябва ме стъпков мотор за Punto 75 1.2 I 1995г. Тук http://axm-auto.com/ предлагат такъв на HOFFER и Magneti Marelli. Моля да ме информирате каква е разликата между двете /освен в цената разбера се/. И издава ли се гаранция /има ли такава/ при онлайн поръчка. Благодаря за отговора.
        Привет понеже ми се видя късничко по това време да звъня по телефоните влязох в сайта и направих поръчката от там но ако не работи моля те пиши ми за да звънна през деня. Видях че за да нямате недоразумения с клиентите си в бъдеще вече сте корегирали цената. Очаквам да оцениш приноса ми за това и да почерпиш една виртуална бира
        Ще те почерпя и истинска ако дойдеш на Италфеста. Доколкото знам колежката вече ти е потвърдила по телефона за стъпковия мотор. Специално искам да ти благодаря за информацията относно цените. За нас е важно клиентите да могат да получат точна информация за възможно най-кратко време- с тази цел е създаден сайта. Стараем се той да се обогатява и обновява, но и ние сме хора и може да се допусне някоя грешка. Благодарение на теб оправихме една такава. Заслужи си бирата
        ex. Fiat Marea 1.6 16V
        Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

[quote="packo84"][quote="halfrz"][quote="packo84"]
          halfrz написа:
          packo84 написа:
          halfrz написа:
          Привет ! Трябва ме стъпков мотор за Punto 75 1.2 I 1995г. Тук http://axm-auto.com/ предлагат такъв на HOFFER и Magneti Marelli. Моля да ме информирате каква е разликата между двете /освен в цената разбера се/. И издава ли се гаранция /има ли такава/ при онлайн поръчка. Благодаря за отговора.
          Привет понеже ми се видя късничко по това време да звъня по телефоните влязох в сайта и направих поръчката от там но ако не работи моля те пиши ми за да звънна през деня. Видях че за да нямате недоразумения с клиентите си в бъдеще вече сте корегирали цената. Очаквам да оцениш приноса ми за това и да почерпиш една виртуална бира
          Ще те почерпя и истинска ако дойдеш на Италфеста. Доколкото знам колежката вече ти е потвърдила по телефона за стъпковия мотор. Специално искам да ти благодаря за информацията относно цените. За нас е важно клиентите да могат да получат точна информация за възможно най-кратко време- с тази цел е създаден сайта. Стараем се той да се обогатява и обновява, но и ние сме хора и може да се допусне някоя грешка. Благодарение на теб оправихме една такава. Заслужи си бирата
          Всеки греши считам че коректността е важна. Аз не съм за 5 лв./толкова беше разликата/ но някой при тази ситуация ще реши че сте мушенници / обявявате едни цени за да привлечете клиенти а после им съобщавате други по-големи/ и затова ви писах.Да колежката ти ми се обади. Надявам се моторчето вече да пътува и всичко с него да е ОК.

Коментар

Здравей колега,Поздравления за магазина,саита и че си ми на една ръка растояние.Вчера станах собственик на една БРАВА 1.9ТД и ще те навестя тая седмица За да не смятам а и ощте не мога да използвам каталога толкова смело,да ми дадеш оферта за:1.Ангренажен комплект2.Филтър-горивен3.Филтър-маслен3.Филтър за климатик4.Ремък за хидравлика 5ремък за климатик6.МаслоП.С.Ако съм объркал нещто и не съм добавил ме поправи.
            Fiat Brava 1.9TD

Коментар

Rumen77 написа:
              Здравей колега,Поздравления за магазина,саита и че си ми на една ръка растояние.Вчера станах собственик на една БРАВА 1.9ТД и ще те навестя тая седмица За да не смятам а и ощте не мога да използвам каталога толкова смело,да ми дадеш оферта за:1.Ангренажен комплект- 2.Филтър-горивен3.Филтър-маслен3.Филтър за климатик4.Ремък за хидравлика 5ремък за климатик6.МаслоП.С.Ако съм объркал нещто и не съм добавил ме поправи.
              %Мерси за поздравленията Офертата за теб е следната: 1. Ролка ангр. обтяжна (оригинална)- 106.50лв -5% отстъпка 101.18лв 2. Ролка ангр. паразитна (оригинална) - 55- 5% 52.25 лв 3. Ангр. ремък (Dayco)- 38лв - 10% 34.20 лв 4. Ремък алтернатор, хидравлика и клима- 33.20 - 10% 29.88лв 5. Ролка паразитна на климатика- 36.50 - 10% 32.85лв 6. Обтяжен механизъм на пистов ремък - 68.70 -10% 61.83лв 7. Ако обтяжния механизъм е здрав може да му смениш само ролката- 31.60 -10% 28.44лв 8. Филтър маслен (Vasco)- 8.60- 10% 7.74 лв 9. Филтър въздушен 9.80- 10% 8.82лв 10. Филтър горивен- 10.50- 10% 9.45лв 11. Филтър климатик 15.80- 10% 14.22лв Това е пълният списък с части, които ти трябват за обслужване на колата. Имаме ги в наличност. Когато решиш заповядай. Ще се радвам да сме полезни
              ex. Fiat Marea 1.6 16V
              Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

здравейте, търся гумички за инжектори за алфа с номер по е-пер 60754003 . във вашия сайт не можах да ги намеря,но имате 5882857 за фиатите . дали са заменяеми.

Коментар

Здаравейте,може ли да ми кажете кога ще отвори магазинът в Младост 1. Така ще ми е много удобно да купя един термостат за Браво 1.6 с два датчика - BEHR.Поздрави
                  Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

абе да си питам аз имате ли цяло средно барче за пунто мк1 или поне да знаете къде мога да намеря ?!
                    Grande Punto 1.3 75 hp
                    Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

Колеги от АХМ,колко парички ще ме таксувате за един фар за Браво 1,6,96 г?По принцип ще сменям и двата но ще стане на месец по един ?
                      Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!

Фиат Браво:1,6V 103hp 1996

Коментар

Stefanaki написа:
                        Здаравейте,може ли да ми кажете кога ще отвори магазинът в Младост 1. Така ще ми е много удобно да купя един термостат за Браво 1.6 с два датчика - BEHR.Поздрави
                        Колега мини в петък магазина няма да е отворил но ще ти дам един термостатПоздрави АХМ-Ауто
                        Marea Weekend TD100 HLX
                        Големия Кораб

Коментар

staik написа:
                          абе да си питам аз имате ли цяло средно барче за пунто мк1 или поне да знаете къде мога да намеря ?!
                          Колега за съжеление няма да можем да ти помогнем Потърси някъде по моргите
                          Marea Weekend TD100 HLX
                          Големия Кораб

Коментар

cveteca написа:
                            Колеги от АХМ,колко парички ще ме таксувате за един фар за Браво 1,6,96 г?По принцип ще сменям и двата но ще стане на месец по един ?
                            Колега, фара с ел. задвижване ли е или без
                            Marea Weekend TD100 HLX
                            Големия Кораб

Коментар

ohooo написа:
                              cveteca написа:
                              Колега, фара с ел. задвижване ли е или без
                              Честно казано предпочитам по евтиния,но нямам представа колко струват двата варианта.Ако е малка разликата естествено по дорбре този с ел.задвижване.Каква е цената за двата вида?
                              Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!

Фиат Браво:1,6V 103hp 1996

Коментар

ohooo написа:
                                Stefanaki написа:
                                Колега мини в петък магазина няма да е отворил но ще ти дам един термостатПоздрави АХМ-Ауто
                                OK. Имаш ли предпочитание за час?
                                Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Working...
                                X