halfrz написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Магазини за авточасти на АХМ - вече и във Варна
Collapse
X
-
packo84 написа:halfrz написа:[quote147d0002b="packo84"][quote147d0002b="halfrz"]Привет ! Трябва ме стъпков мотор за Punto 75 1.2 I 1995г. Тук http://axm-auto.com/ предлагат такъв на HOFFER и Magneti Marelli. Моля да ме информирате каква е разликата между двете /освен в цената разбера се/. И издава ли се гаранция /има ли такава/ при онлайн поръчка. Благодаря за отговора.
Коментар
-
[quote="halfrz"][quote="packo84"][quote="halfrz"]packo84 написа:halfrz написа:Привет ! Трябва ме стъпков мотор за Punto 75 1.2 I 1995г. Тук http://axm-auto.com/ предлагат такъв на HOFFER и Magneti Marelli. Моля да ме информирате каква е разликата между двете /освен в цената разбера се/. И издава ли се гаранция /има ли такава/ при онлайн поръчка. Благодаря за отговора.ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
[quote="packo84"][quote="halfrz"][quote="packo84"]halfrz написа:packo84 написа:halfrz написа:Привет ! Трябва ме стъпков мотор за Punto 75 1.2 I 1995г. Тук http://axm-auto.com/ предлагат такъв на HOFFER и Magneti Marelli. Моля да ме информирате каква е разликата между двете /освен в цената разбера се/. И издава ли се гаранция /има ли такава/ при онлайн поръчка. Благодаря за отговора.
Коментар
-
Здравей колега,Поздравления за магазина,саита и че си ми на една ръка растояние.Вчера станах собственик на една БРАВА 1.9ТД и ще те навестя тая седмица За да не смятам а и ощте не мога да използвам каталога толкова смело,да ми дадеш оферта за:1.Ангренажен комплект2.Филтър-горивен3.Филтър-маслен3.Филтър за климатик4.Ремък за хидравлика 5ремък за климатик6.МаслоП.С.Ако съм объркал нещто и не съм добавил ме поправи.Fiat Brava 1.9TD
Коментар
-
Rumen77 написа:Здравей колега,Поздравления за магазина,саита и че си ми на една ръка растояние.Вчера станах собственик на една БРАВА 1.9ТД и ще те навестя тая седмица За да не смятам а и ощте не мога да използвам каталога толкова смело,да ми дадеш оферта за:1.Ангренажен комплект- 2.Филтър-горивен3.Филтър-маслен3.Филтър за климатик4.Ремък за хидравлика 5ремък за климатик6.МаслоП.С.Ако съм объркал нещто и не съм добавил ме поправи.ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
Здаравейте,може ли да ми кажете кога ще отвори магазинът в Младост 1. Така ще ми е много удобно да купя един термостат за Браво 1.6 с два датчика - BEHR.ПоздравиAктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Stefanaki написа:Здаравейте,може ли да ми кажете кога ще отвори магазинът в Младост 1. Така ще ми е много удобно да купя един термостат за Браво 1.6 с два датчика - BEHR.ПоздравиMarea Weekend TD100 HLX
Големия Кораб
Коментар
-
ohooo написа:cveteca написа:Колеги от АХМ,колко парички ще ме таксувате за един фар за Браво 1,6,96 г?По принцип ще сменям и двата но ще стане на месец по един ?Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!
Фиат Браво:1,6V 103hp 1996
Коментар
-
ohooo написа:Stefanaki написа:Здаравейте,може ли да ми кажете кога ще отвори магазинът в Младост 1. Така ще ми е много удобно да купя един термостат за Браво 1.6 с два датчика - BEHR.ПоздравиAктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар