фиат пунто 1994-5 1.6i мога ли да си сложа чип , колко коня вдига и на каква цена ?????
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чиптунинг от България - Специална отстъпка за Фиат Форум
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Айде и аз ще питам, че цените ми се видяха доста приемливи :D FIAT PUNTO 1,8 16V HGT 2000г колата я карам на газ (незнам дали това ще окаже някакво влиание и по принцип като си с чип тунинг трябва ли да караш колата си задължително на бензин или не е проблем) - колко приблизително кончета ще се добавят към старите ?? - колко пари ще ми струва ??Благодаря предварително и успех с начинаниетоpunto HGT
Коментар
-
didich написа:Айде и аз ще питам, че цените ми се видяха доста приемливи :D FIAT PUNTO 1,8 16V HGT 2000г колата я карам на газ (незнам дали това ще окаже някакво влиание и по принцип като си с чип тунинг трябва ли да караш колата си задължително на бензин или не е проблем) - колко приблизително кончета ще се добавят към старите ?? - колко пари ще ми струва ??Благодаря предварително и успех с начинанието
Коментар
-
Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 колега видя ли че когато задаваш правелния вьпрос получаваш и точен отговор за да мога да отговоря точно и професионално е необходимо да се спазват изискванията за това ако погледнем една кола с един двигател и една година на производствое вьзможно да се монтират няколко модела екута колегата ми изпрати снимка на екуто на лични и сьм отговорил в момента в които си проверих личните сьобщениятунинговам си колите за удоволствие
някои с турбо други с чип
Коментар
-
Така колата ми е Bravo GT 1.8 16V годината на производство е 1995, но през 2001 е блокирал мотора и са сложили нов такъв та как да разбера какъв ми е точно двигателя за да ти пратя там данни и да видиме какво можеш да измислиш за мен От Пловдив съмПоздрави P.S. Незнам точно кой от двата двигателя сега е колата нали тоя 1.8-то бил два вида или са ме подвелиMB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
Колега можеш ли да ми кажеш на Пунто 1.2 16В 80к.с 2000 г знам че през буксата за диагностиката се подменя софа. кажи колко кончета горе долу ще ми качи и колко ще струва и дали тия чипове както ми казват мн хора прецакват по бързо двигателя пиши по темата и ако се заинтересувам ще ти пиша лично на теб. 10х
Коментар
-
Еми малко несам запознат колега с това ЕКУ от скоро го имам фиата и се уча още до сега сам нямал фиат кажи ми каде да го потурся номер не6то и да ти кажаКолега мисля че намерих нещо Punto Sporting 004 640 958 900 / 16193492 16207799 / BLTZ / (176) видях го от тук http://www.carclinicmagazine.com/fiat_ecu_list.html
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар