Здравейте, коя автобояджийница ще ми препоръчате във Велико Търново, където "майсторите" да разбират от авто-бояджилък, да работят качествено и да не са мошенници. Защото не ми се иска да се занимавам с разни самозванци дето ще ти скъсат нервите с "добре свършената" работа. Защото виждал съм "много качествени" бояджилъци, то било на вълни, нюанси и тем подобни, просто красота. Така, че ако някой има опит с някой от майсторите в града или в близките села, ще се радвам да го сподели, дори и негативите биха били полезни да се знаят за конкретните места. Сега по-големите чешити не ползват камера, други казват, че ползват, а реално или нямат или въобще няма да ти я прекарат през там. Така, че много съм резервиран към "автобояджиите" въобще. И нещо друго, какви са цените на профил: например калник, преден капак, таван, врата. Защото на различните места забелязах, че спкулират доста с цените си. Разни познати казват, че на профил цената е по 100 лева боядисването, включващо боята. Уж за преден капак и таван е малко по-скъпо, например 120 лв. Ако някой има ясна представа от цените, нека сподели. Каква цена е нормална за профил, и каква цена е ненормално висока, че аман от тези мошенници. Да де, и те да ми паднат, и аз ще ги "одера" . Танту за танту, животът е доста скъп ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся перфектен автобояджия - гр. Велико Търново
Collapse
X
-
колега, мисля в Поликраище е истината ... особено Данчо и Зарьо ... цените им отиват вече към 150-180 зависи от боята. на 500м са двете бояджийници една от друга, най-добре иди на място и питай. за цяла кола цената ще е на пазарлък. ако питаш кой от двамата - по-добре Данчо - няма да ти "спести" от материали и е по-млад, повече виждаFiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
Moonsteppers - All over the world and beyond ...
-
честно казано най-скъпото, което съм го чувал е 140 лв за преден капак или таван, защото уж по-големи профили. Иначе за по-висока цена съм навит ако ми е лизингов автомобила, макар, че и в моя случай си плаща застрахователя :D , така че просто търся качествена услугаФиат Мареа - седан, 1.8 16V бензин, 97г., 113 к.с.(83KW)
Коментар
-
ами доколкото знам и на двете места правят и лизингови автомобили, така че може и да си прав ... мисля най-добре е да питаш на място, явно има значение каква е колата ... може и по-ниски цени да ти кажат. аз просто звъннах на един човек от там да ми каже как стоят към момента нещата, да те ориентирам, и той това каза, че според зависиFiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
Moonsteppers - All over the world and beyond ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар