Голям + и от мен за Дани в Дружба.Банков, благодаря, че си споделил тук за него с координати.Та... първото впечатление е за чистота и подреденост. Знаете, това е важно.После, частите бяха наметкани по колата в рамките на един работен ден. А те, частите не бяха никак малко. И нямам никакви забележки. Колата... си е моята кола.Цената за труда му - много зарибяваща. Допада ми. Гласувам му доверие за поддръжка на колите ми.Следва продължение...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Добри и лоши сервизи за Фиат +/-
Collapse
Важна тема
X
X
-
Brevetti написа:И от мен + за Александър ауто на ул "Росица" 10. Скоро не бях попадал на такова добро отношение спрямо клиента.Фиат Браво97" 1.6 16v 103к.с.
Коментар
-
НИКОГА не си правите Годишен технически преглед в Fiat-Alfa
Искам да предупредя всички тук във форума НИКОГА да не ходят да си правят Годишен технически преглед във Сервиз - Фиат-Алфа (fiat-alfa.net) в гр.София , кв. Люлин София, ген. Михаил Савов №5. , ще ви върнат за проблем , който не съществува , само за да ви вземат още пари и да се заядът с вас. Сега ще разкажа за какво става дума:Купихме си ваучер за Годишен технически преглед във въпросния сервиз Fiat-Alfa и се обадихме както пишеше на ваучера да си запазим час, като по телефона ни беше казано, че е без часове и да отидем направо. След 2 дена отидохме сутринта и пред нас имаше 4 коли и като попитахме кога ще можем да минем един нещастен човечец отвътре почна да ни се кара че колите били с часове записани и трябва да чакаме към 2 часа , след което аз и мойта близка се скарахме с този човечец и попитаме защо са ни казали по телефона ,че е без часове а сега там ни казват,че е с записване на часове и се карат с нас дори... Изчакахме близо 2 часа да минат другите коли и влезнахме на преглед. Само да отбележа,че автмобила е 2008 г. и няма никакви забележки по ходова част и т.н. По едно време докато течеше прегледа същия който се скара с нас и ние с него ни извика на валяците и ни каза ,че има проблем със задните спирачки и че изобщо не държали както и ръчната спирачки и че не може да ни пусне така...Доста се учудихме, защото нямаме проблем със спирането и спирчаките и миналата година на предишния преглед в друг сервиз бяха казали,че спирачките са ПЕРФЕКТНИ, но сега тоз долен тип каза че не работят и ни даде предписание до 2 седмици да ги оправим и да се върнем срещу допълнителна такса от още 9 лв. за повторно минаване...Дори ни предложи,да докараме колата и да оправят спирачките в техния сервиз !!! След 1 седмица закарахме колата в един друг сервиз в кв.Банишора и собственика на сервиза се качи да пробва колата преди да почне да я прави. След около 5 мин. се върна с колата и каза ,че спирачките са перфектни и нямат НИКАКВИ забележки, както задните така и предните и той се подписва под думите си ,ако има нужда...Посъветва ни да отидем пак в сервиза където са ни върнали от прегледа и да кажем,че сме оправили в сервиз спирачките ! Така и направихме и отидохме отново в ИЗМАМНИЧЕСКИЯ сервиз - Фиат- Алфа и казахме ,че сме карали колата на сервиз и са ни оправили спирчаките при положение, че абсолютно нищо по колата не е пипано, освен че е карана !!! Качихме колата на валяците и о ЧУДО....нещастника каза, че вече всичко е наред и че добре са ги направили, защото вече НЯМА проблеми и са ОК !!!!!!!! Вие скъпи приятели и съфоромци ми кажете според вас какви мизерници и помияри трябва да са от този сервиз за да правят подобни постановки и мизерии, пълни измекяри и най-искрени чувства ви съветвам...ЗА БОГА НИКОГА НЕ ХОДЕТЕ В СЕРВИЗ - FIAT-ALFA ( fiat-alfa.net) в квартал Люлин на София, ,ако не искате да си скъсате нервите, да си изгубите времето, а и да дадете доста повече пари от очакваното, особено ако бяхме оставили колата да ни "оправят" "неработещите" спирачаки в техния "СЕРВИЗ" Yellow_Flash_Colorz_PDT_46
Коментар
-
В този сервиз искаха 280лв. за смяна на бензинова помпа на капа и колата да остане в сервиза 3 работни дни. като помпата щеше да е втора употореба. оттам в друг сервиз /доверен сервиз в захарна фабрика/, който смени помпата за 40минути и взе 70лв. за помпа и труд. това през 2009год.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Баси и постановката. За некви 9 лева. Верно измекяри.Та да продължа...Голям + и от мен за Дани в Дружба. Пак.Смени термостата, антифриза. Промил е сестемата. Чудо. Фиата вече е истинки Фиат. С яко парно.И ми смени моторчето на левия фар и вече не светя къмто Марс.Мерси, Дани. Точен си.Ще има и още продължение.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
lhristov написа:Баси и постановката. За некви 9 лева. Верно измекяри.Та да продължа...Голям + и от мен за Дани в Дружба. Пак.Смени термостата, антифриза. Промил е сестемата. Чудо. Фиата вече е истинки Фиат. С яко парно.И ми смени моторчето на левия фар и вече не светя къмто Марс.Мерси, Дани. Точен си.Ще има и още продължение.
Коментар
-
Здравейте,Разбираме, че при извършване на годишен технически преглед за Вас са причинени някои неудобства. Молим за Вашето извинение за проблема със записването на час за прегледа. Случаят е проверен и съответното лице, допуснало грешката, е санкционирано. За удобство на клиентите през тази седмица на нашия сайт стартира онлайн модул за предварително записване на час за ГТП: http://fiat-alfa.net/записване-на-час-за-гтп/За нас е важно Вие да сте уверен в качеството на извършения технически преглед, затова Ви предлагаме да Ви изпратим на посочена от Вас електронна поща копие на регистрираните данни от машините при първия и втория преглед на Вашия автомобил.Машините, с които работим са Beissbarth - последно поколение, над тях се прилага контрол и стойностите, които отчитат са точни. Възможно е да се е получил проблем в спирачките на автомобила, ако той не е каран продължително време и се е получила например корозия по дисковете или барабаните и накладките не са добре слегнали. След като автомобилът се кара известно време, накладките се сработват с диска/барабана и вече автомобилът спира по друг начин.Благодарим Ви, че сте описали възникналия проблем, това ни помага да направим качеството на обслужване по-добро. Вашето мнение е важно за нас!Fiat-AlfaСофия, ген. Михаил Савов №50888-41-29-74, 02/927-55-23www.fiat-alfa.netinfo@fiat-alfa.netfiat-alfa
Коментар
-
Искам да ви кажа ,че този автомобил не се спира да се кара изобщо целогодишно... И няма как при прегледа при вас да е имало корозия и да са ви отчели машините "Beissbarth - последно поколение" ,че спирачките не са добре и след 1 седмица , без никаква промяна по автомобила, нито смяна на стила на каране , нито ходене в сервиз за ремонт и т.н. , идваме отново при вас и оооо ЧУДО, спирачките вече не са корозирали и "МАШИНИТЕ" ви показват ,че вече няма проблем !!! Как става това ще обясните ли на всички тук във форума ??? Просто лъжете и мамите клиентите си с дребни и недостойни номера и тарикатлъци, които съм сигурен, че ще ви излезнат през носа някой ден !!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 Yellow_Flash_Colorz_PDT_46
Коментар
-
nnikolay написа:Здравейте,Разбираме, че при извършване на годишен технически преглед за Вас са причинени някои неудобства. Молим за Вашето извинение за проблема със записването на час за прегледа. Случаят е проверен и съответното лице, допуснало грешката, е санкционирано. За удобство на клиентите през тази седмица на нашия сайт стартира онлайн модул за предварително записване на час за ГТП: http://fiat-alfa.net/записване-на-час-за-гтп/За нас е важно Вие да сте уверен в качеството на извършения технически преглед, затова Ви предлагаме да Ви изпратим на посочена от Вас електронна поща копие на регистрираните данни от машините при първия и втория преглед на Вашия автомобил.Машините, с които работим са Beissbarth - последно поколение, над тях се прилага контрол и стойностите, които отчитат са точни. Възможно е да се е получил проблем в спирачките на автомобила, ако той не е каран продължително време и се е получила например корозия по дисковете или барабаните и накладките не са добре слегнали. След като автомобилът се кара известно време, накладките се сработват с диска/барабана и вече автомобилът спира по друг начин.Благодарим Ви, че сте описали възникналия проблем, това ни помага да направим качеството на обслужване по-добро. Вашето мнение е важно за нас!Fiat-AlfaСофия, ген. Михаил Савов №50888-41-29-74, 02/927-55-23www.fiat-alfa.netinfo@fiat-alfa.netfiat-alfaAктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
lhristov написа:Голям + и от мен за Дани в Дружба.Банков, благодаря, че си споделил тук за него с координати.Та... първото впечатление е за чистота и подреденост. Знаете, това е важно.После, частите бяха наметкани по колата в рамките на един работен ден. А те, частите не бяха никак малко. И нямам никакви забележки. Колата... си е моята кола.Цената за труда му - много зарибяваща. Допада ми. Гласувам му доверие за поддръжка на колите ми.Следва продължение...Fiat Brava 1.8 16V
Коментар
-
Да продължаваш зад бариерата и срещу теб има сервиз, точно преди него завиваш в ляво и сипри Дани, имай ппредвид че работи само от понеделник до петък и трябва да се оговориш за час. Телефон ако ти трябва пиши на лс. или погледни две страници назадКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Искам да споделя отличните си впечатления от един нов сервиз за гуми в Надежда, на ул. хан Кубрат, малко след представителството на Шкода в посока Надлеза.В случая не цените им не бяха важни, а човешкото, дори приятелско отношение, което проявиха към поредния, напълно непознат клиент, т.е.аз Бях се вкарал в страшен филм с едни джанти , чак ме е срам да навлизам в подробности Хората си изгубиха повече от час с мен и пропуснаха поне двама други клиенти за това време. Затова горещо ги препоръчвамFiat Palio Weekend 75 - до пролетта на 2013;
FIAT PUNTO 2 (18
Коментар
-
Copy-Рaste-вам и тук похвалата си за Дани от Дружба (в двора на Тих Труд), защото наистина заслужава. Много готино и точно момче, веднага обслужва, преглежда всичко обстойно, казва всичките болежки, работи и обяснява нормално, човешки. Много съм доволна. Успя да ми оправи колата след предишни 2 отваряния на двигателя от предния "майстор" и голяяямо чудене защо пуши. Ясно е, че си разбира от работата - голяма препоръка от мен! Да си жив и здрав за много години все така да ни оправяш колите!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар