още един плюс за Сервиза на Ахм-Ауто Ямбол - смених съединител и водна помпа - супер работят момчетата, бързо и точно - вкарах колата в сервиза в 8:30 сутринта и в 12:20 бях готов!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Добри и лоши сервизи за Фиат +/-
Collapse
Важна тема
X
X
-
+АутоПлюс Бургас.Началника на сервиза се казва Иван Кокаланов.Предполагам повечето от Вас са наясно къде е сервиза. Аз да кажа, че съм много доволен от отношението. Господин Кокаланов се оказа разбран и свестен човек с много добро и позитивно отношение към клиентите.Fiat Bravo 1.9 TD, 75
1999 г
Коментар
-
Голям + за Александър Ауто там си правят всичко както трябва гаранция има и ако стане нещо всичко се оправя без да вадиш стотинка повече от джоба си.Работят бързо и цените са повече от добри за качестовто.Колкото за отношение към клиента (което за мен е супер важно) просто без грешка.Горещо ги препоръчвам.
Коментар
-
Сервиз данди +
Здравейте, колеги. За цялостното обслужване на фиата се доверих на сервиз Данди в кв.Илиенци(София). Ако някой от форума има питане относно адреса, нека пише. Момчето е опитно и кадърно. Има и човек, който се занимава основно с електро проблеми. В моменнта имат и някаква промоция за преглед и не знам какво беше. Цените са им народни, но качеството и бързината са по-важните. Не искам да звучи като реклама, но който иска да се убеди, да пише
Коментар
-
Сервиз на Александър Ауто
Колеги, ще споделите ли впечатления от сервиза на Александър Ауто на бул. Левски в София (малко под пресечката с Дондуков откъм Сточна Гара)?Магазинът го познавам, интересувам се като сервиз как са - комплексни за целия автомобил или в специфични компоненти, срокове, цени, гаранция, отношение към клиента?_________________________
FIAT Punto MK2, 1.2 / 8V / 2000 г.
Коментар
-
Колега точно днес четох много негативни мнения за сервиза на Александър Ауто, магазина е добър ,но сервиза не. Ако намеря темата ще ти я пратя да я прочетеш. Аз давам един голяяяяяям ПЛЮС + за ГАРАЖ ВЕНТУРА . Отношение,работа,цени ----> всичко 6 !!! Препоръчвам го.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...0+%E0%F3%F2%EEFiat Stilo 1.6 16V
Коментар
-
Намерих си най-сетне моя сервиз. Не ме одраха, както в повечето, където всеки път ме пробутват евтини и некачествени части. Смениха ми гарнитура на двигател, сипаха ми антифриз, отпред сума неща по ходовата част, плюс почти нови зимни гуми Клебер, две джанти и труд. За един ден всичко беше готово. Изключително бързи, лоялни. ЗОНАУТО - Бул. Владимир Вазов, Левски - Г.Независима! Белисима... с BRAVisima
ТД100, 1.9
Коментар
-
rally33 написа:Колеги, интересува ме някой ходил ли е в оригиналния Фиат сервиз и има ли впечатления от та? Имам нужда да ми включат пунтото на компютър за да разбера какъв ми е проблема с горивната система. Оказа се, че навсякъде имат софтуер за старо пунто._________________________
FIAT Punto MK2, 1.2 / 8V / 2000 г.
Коментар
-
----------------------------- За ТЕМПО СЕРВИЗ!!!Колеги в никакав случай не ходете там! Този зервиз е промер за наглост и некомпетентност.Преди време за баналния проблем с кода на имобилаизера на семплото ми Пунто МК1 ми поискаха 800лв. и не било сигурно дали ще го оправят! Проблем, който се решава за 100лв. максимум за този модел!
Коментар
-
Пуснато на: Пон, 20 Апр 2009 14:45:47
Stefanaki написа:http://vipservice-bg.com/ - +++И по-точно диагностика им Марин Илиев, собственик на Фиат Палио и много добре познаващ марката Фиат. Отдели ми около два часа, като провери всичко и не ме остави да си тръгна от сервиза докато не се увери че всичко с колата ми е наред.skype pe6_oo Марин
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар