Дали знаете и някой софийски сервиз, който да работи в събота или неделя? Аз не съм доволен от Ауто-дикс на симеоновско шосе. Три пъти ходя и три пъти едно и също - филтър, свещи, настройка на газовата. След последната настройка, колата вървеше все едно няма никакво гориво.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Добри и лоши сервизи за газови уредби +/-
Collapse
Важна тема
X
X
-
Сервиза на Яни (qnis3) в Септември. Жалко, че прочетох толкова добри мнения и хвалби в други теми, дори форуми.Не знам при вас как е било, но ние се разминахме с думите - "Ако знаех, че толкова време ще ме търсите за донастройка, нямаше да започвам" (звъннахме му веднъж), за нова АГУКолата сега не върви на бензин, на газ - едно забиване...... след донастройката.....Голям минус --------------Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002
Коментар
-
Голям + за Аргус газ. Няколко години подред правя каквото се наложи по газовата само там - хората разбират от работата си, имат необходимата апаратура, работят в събота и цените са им разумни.Голям - ( още един, видях, че друг колега е дал - за същия сервиз) за газ сервиза до Италианеца в Овча купел ( нямам представа как се казва). Ходил съм няколко пъти за дребни неща - аругантно отношение към клиента и некомпетентност.
Коментар
-
Огромен минус (-), равносилен на четири минуса за Бул Автосервиз ( http://www.bulavtoservis.com/ ).Първия минус е заради лошото отношение на някои от служителите им. Втория минус е заради лошия монтаж (тръбата между газовия клапан и изпарителя стърчеше толкова високо, че при едно затваряне на капака газовия клапан се изкърти от мястото, на което беше монтиран). Третия и четвъртия минус са заради двете лоши настройки, които бяха направени (началната и тази която трябваше уж да оправи нещата, след като се оказа че първата е меко казано кофти). При първата настройка разходът беше добър, но празния ход - много зле (колата постоянно гаснеше). Втората настройка закрепи уж оборотите на празен ход (е... пак си играеха...) но разходът стана 17/100 в града (за сведение винаги чакам колата да загрее на бензин и чак след това превключвам газта) За Бул Автосервиз толкова.Огромен Плюс (+) за Мишо ГАЗ сервиз (http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=98470), настрои ловатото, много стабилен празен ход, които вече не се влияе от включване на перка, фарове и т.н както беше преди. Срам ме е да кажа колко малко пари ми взе за интервенцията.Разход още не съм засякъл, но със сигурност ще е доста по - нисък... Пък и колегите от Опел форума се изказват категорично положително за човека. Личи му, че знае какво прави. Ех, най - накрая читав Майстор за газ! Препоръчвам го на всеки. Страшен пич!1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP
Коментар
-
decho написа:Колеги търся газаджия който работи в неделя,понеже ще пътувам в понеделник и нямах време да я настроя до сега.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Punto_II_HGT написа:Огромен Плюс (+) за Мишо ГАЗ сервиз (http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=98470), настрои ловатото, много стабилен празен ход, които вече не се влияе от включване на перка, фарове и т.н както беше преди. Срам ме е да кажа колко малко пари ми взе за интервенцията.Разход още не съм засякъл, но със сигурност ще е доста по - нисък... Пък и колегите от Опел форума се изказват категорично положително за човека. Личи му, че знае какво прави. Ех, най - накрая читав Майстор за газ! Препоръчвам го на всеки. Страшен пич!punto HGT
Коментар
-
didich написа:Punto_II_HGT написа:Огромен Плюс (+) за Мишо ГАЗ сервиз (http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=98470), настрои ловатото, много стабилен празен ход, които вече не се влияе от включване на перка, фарове и т.н както беше преди. Срам ме е да кажа колко малко пари ми взе за интервенцията.Разход още не съм засякъл, но със сигурност ще е доста по - нисък... Пък и колегите от Опел форума се изказват категорично положително за човека. Личи му, че знае какво прави. Ех, най - накрая читав Майстор за газ! Препоръчвам го на всеки. Страшен пич!1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP
Коментар
-
Не си ме подвел колега, по форумите гледам много го хвалят, но явно не на всяка кола му се получават нещата.Просто те цитирах, защото само ти си писал мнение за него в тази тема А и не съм такъв човек да седна да плюя по форумите, реших само тук да пиша и толкоз, ще се ходи при друг газаджия.punto HGT
Коментар
-
Ползвал съм услугите на www.powergas.bg за старата ми кола. Работят много бързо, монтажа е професионален. Единствения минус е че ги мързи да настройват уредбите. Няма как от първия път да се уцели правилната смес, трябва на всеки няколко хиляди километра да се пренастройва докато се уцели най-добрата конфигурация. Доколкото разбрах те въобще не карат колите, само ги връзват към компютъра - пренастройват ги и това е. Доколкото знам обаче, повечето серивизи за газ имат този проблем. Хубавото на Powergas е, че си спазват гаранционните условия и са много внимателни.Но сега си купих фиат и искам да го газифицирам и не смятам да ходя при тях. Някой от вас ползвал ли е този сервиз - www.tedigas.com. Доколкото разбрах е на съфорумник. Имате ли мнения за него?
Коментар
-
Аз съм ползвал този сервиз, но много отдавна - 2010г. Не е на съфорумник или поне тогава собственика не караше Фиат.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=765162#765162Тогава работеше само собственика и изпипваше нещата до перфекционизъм. Беше наел само един (последния) от няколкото гаража в редицата Работеше и в неделя.После някой тук във форума беше написал, че вече работи в три гаража, наел е и помощници и не работи в неделя.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар