Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За филтрите с марка Делфи

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    За филтрите с марка Делфи

    Колеги, днес смених праховия филтър на мерцедеса.Марката на стария беше Delphi и беше купен - от електронния магазин на фирма KANEX.Спомних си какво написах малко след покупката и монтажа му ТУК:
    Esper написа:
    mitenceto89 написа:
    http://www.kanex.bg/shop/055026151baf5be52f7028a43c2746fe/promМоже ли един съвет - дали горивният филтър от тази промоция (на цена 7.92лв.) ще излезе имане?И ако не - каква марка и на каква цена да си взема?
    Аз купувах за последно от KANEX филтри преди няколко месеца.За последен път купувам от там - филтрите са абсолютна порнография.Марката беше делфи, продаваха и някакви чешки.Лошото е че погледнах какво има в кутиите като се прибрах.Не че не станаха - монтирах ги от немай къде.Изработката обаче е много зле. Много.И сега заради пикливите им филтри се чува един неприятен шум от климата - въздуха свисти.Освен това външната армировка на стария ми маслен филтър беше от метална мрежа."Новия" е от някаква надупчена хартия.А като си направих сметка, цената не е кой-знае колко по-евтина...Абе боклукджийска работа.Сори за крайното мнение но от това което видях - видях боклуци.За съжаление - късно.
    Е, сега мога да потвърдя с чиста съвест, че съм бил прав:Филтъра преди около година, по време на монтажа - СНИМКА.Ето в какъв вид ГО извадих днес, след около година - СНИМКА1 СНИМКА2 СНИМКА3Нямам коментар...Само за сведение, ето стария филтър от предишната смяна - ЦЪК.Прашен, но целокупен.А ето и как изглежда един оригинален филтър - ТУК.Купен е от дилъра за има-няма 10 лева повече от канекската порнография.Адски съжалявам за КАНЕКС, изглеждаха точни в отношенията с клиентите но само това не стига.Това, което продават за мен са долни и ниско-качествени боклуци.На цени като за нормална стока.
    I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

    #2
    Стига бе Бах този филтър на какво е станал!От всичко, навсякъде, което съм прочел излиза, че частите на Делфи за каквото и да било са пълен боклук. Нито една дума няма добра за тях. Само негативни мнения!
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

    Коментар


      #3
      BO написа:
      Стига бе Бах този филтър на какво е станал!От всичко, навсякъде, което съм прочел излиза, че частите на Делфи за каквото и да било са пълен боклук. Нито една дума няма добра за тях. Само негативни мнения!
      Защото не е това Делфи, което се продава на запад
      http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
      Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
      FIAT Punto 02' 1.9 JTD
      FIAT Punto 99' 1.7 TD

      Коментар


        #4
        Е а де!И аз това питам - явно му е пречила турбината под него!И това е неотговорен филтър - за купето.А какво правим с масления филтър ако заприлича на нова?Аз нямам нищо против да има и ниско-качествена стока.Все пак не всеки разполага с пари.Не всеки мисли, че колата е важно нещо, че да бъде максималист в поддръжката и. Вбесявам се в такива случаи, когато търговците спекулират с липсата на информираност в клиентите.Сега погледнах - въпросните боклуци съм ги напазарувал от Канекс на 03 Ноември 2007 година както следва:Горивен ф-р: 12.70лвВъздушен ф-р: 32.70лвКабинен ф-р: 36.60лвМаслен ф-р: не съм записал ценаНе помня с кой извадих късмет, че го нямаха и ми дадоха някакъв чешки...Оригиналния го купих миналата седмица от МБ дилър за 41лв.Дали разликата от 4.40 би оправдала злобното качество на Делфи-то?Според мен - НЕ.П.С: Аз не съм чел други мнения за Делфи. Но от това, което видях - изобщо не съм учуден.
        I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

        Коментар

        Working...
        X