Здравейте Дами и Господа !Имах неблагоразумието преди 7 години да заживея в град Разград !Вече 2 седмици обикалям да търся части , а навсякъде ме гледат като голям камък.Моля да ми препоръчате магазини в Русе или Шумен където ще се отнесат любезно и компетентно.Предварително благодаря на всички!Преместена.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ДОБРИ магазини за авточасти на FIAT BRAVA - Шумен или Русе
Collapse
X
-
За Шумен бих ти препоръчал Технотранс - бул.Симеон Велики № 46 В; тел.: 054/833152; GSM: 0886000061. До колкото знам, те си внасят частите. Цените са малко по-високи от останалите магазини, но пък са по-качествени. Разбира се винаги може да случим на някой боклук. Ето и адрес на сайта им: http://www.technotrans-bg.com/Забравих - веригата е голяма. Имат магазини в Русе и в Добрич.ПП: Темата е за раздел Сервизи/Магазини!Space Star 1.9 DID
-
u_bo
аз бих ти препоръчал http://www.axm-auto.comработят с куриери с наложен платеж, Винаги си уточнявай модела на часта като даваш ВИН на колата ти за колеги от форума дават отстъпки.
Коментар
-
А аз бих ти препоръчал да се обърнеш към Данчо в гр.Разград. Само дето не знам как да ти опиша магазина му... На партерният етаж е на исока сграда. Почти в центъра е .А, за Шумен ти препоръчвам да си пазариш от ММ 66. Намират се на крайречният булевард. Те работят и с ТЕХНОТРАНС, но могат д ати прелдожат и нещо по-качествено на по-ниски цени. Ако има такова де ...FIAT Punto '94, 1.1 Petrol
Коментар
-
Re: ДОБРИ магазини за авточасти на FIAT BRAVA - Шумен или Ру
Румен_Хинчев написа:Здравейте Дами и Господа !Имах неблагоразумието преди 7 години да заживея в град Разград !Вече 2 седмици обикалям да търся части , а навсякъде ме гледат като голям камък.Моля да ми препоръчате магазини в Русе или Шумен където ще се отнесат любезно и компетентно.Предварително благодаря на всички!Преместена.Модераторски екип на fiat-bg.orgex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
Re: ДОБРИ магазини за авточасти на FIAT BRAVA - Шумен или Ру
Румен_Хинчев написа:Здравейте Дами и Господа !Имах неблагоразумието преди 7 години да заживея в град Разград !Вече 2 седмици обикалям да търся части , а навсякъде ме гледат като голям камък.Моля да ми препоръчате магазини в Русе или Шумен където ще се отнесат любезно и компетентно.Предварително благодаря на всички!Преместена.Модераторски екип на fiat-bg.orgBrava 1.9 JTD 100, 2001
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар