Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ДОБРИ магазини за авточасти на FIAT BRAVA - Шумен или Русе

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ДОБРИ магазини за авточасти на FIAT BRAVA - Шумен или Русе

Здравейте Дами и Господа !Имах неблагоразумието преди 7 години да заживея в град Разград !Вече 2 седмици обикалям да търся части , а навсякъде ме гледат като голям камък.Моля да ми препоръчате магазини в Русе или Шумен където ще се отнесат любезно и компетентно.Предварително благодаря на всички!Преместена.Модераторски екип на fiat-bg.org
    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

За Шумен бих ти препоръчал Технотранс - бул.Симеон Велики № 46 В; тел.: 054/833152; GSM: 0886000061. До колкото знам, те си внасят частите. Цените са малко по-високи от останалите магазини, но пък са по-качествени. Разбира се винаги може да случим на някой боклук. Ето и адрес на сайта им: http://www.technotrans-bg.com/Забравих - веригата е голяма. Имат магазини в Русе и в Добрич.ПП: Темата е за раздел Сервизи/Магазини!
    Space Star 1.9 DID

Коментар

аз бих ти препоръчал http://www.axm-auto.comработят с куриери с наложен платеж, Винаги си уточнявай модела на часта като даваш ВИН на колата ти за колеги от форума дават отстъпки.

Коментар

А аз бих ти препоръчал да се обърнеш към Данчо в гр.Разград. Само дето не знам как да ти опиша магазина му... На партерният етаж е на исока сграда. Почти в центъра е .А, за Шумен ти препоръчвам да си пазариш от ММ 66. Намират се на крайречният булевард. Те работят и с ТЕХНОТРАНС, но могат д ати прелдожат и нещо по-качествено на по-ниски цени. Ако има такова де ...
        FIAT Punto '94, 1.1 Petrol

Коментар

Части втора употреба в Шумен

Някой дами препоръча свястна борса за части втора употреба за Фиат в Шумен ?
          Фиат Мареа 1.8 16V бензин

Коментар

Re: Части втора употреба в Шумен

local1970 написа:
            Някой дами препоръча свястна борса за части втора употреба за Фиат в Шумен ?
            То свястна в Шумен май няма де, ама обиколи тези в кв. Дивдявово и тази с/у Винпром (бившите 7-ци).
            Space Star 1.9 DID

Коментар

Re: ДОБРИ магазини за авточасти на FIAT BRAVA - Шумен или Ру

Румен_Хинчев написа:
              Здравейте Дами и Господа !Имах неблагоразумието преди 7 години да заживея в град Разград !Вече 2 седмици обикалям да търся части , а навсякъде ме гледат като голям камък.Моля да ми препоръчате магазини в Русе или Шумен където ще се отнесат любезно и компетентно.Предварително благодаря на всички!Преместена.Модераторски екип на fiat-bg.org
              Уважаеми г-н Хинчев, мога да Ви препоръчам в Русе магазинът на АХМ Ауто. Координати може да намерите на интернет адрес http://axm-auto.com/index.php
              ex. Fiat Marea 1.6 16V
              ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
              Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

Re: ДОБРИ магазини за авточасти на FIAT BRAVA - Шумен или Ру

Румен_Хинчев написа:
                Аз в Шумен не знам магазин за авточасти, където да не продават ментерлъци.В ММ66 не са особено любезни.
                Brava 1.9 JTD 100, 2001

Коментар

Oтивай в Милбо на изхода от кв. Тракия и не се замисляй

Коментар

Working...
                  X