Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сервиз за ауспуси в Пловдив

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сервиз за ауспуси в Пловдив

Препоръчайте ми добър сервиз за ауспуси в Пловдив.На Бравата ми се проби задното гърне и трябва да го сменям,ходих в един сервиз и ми казаха че само задно гърне няма а трябва да се сменят всичките.Някой ако е сменял скоро моля да пише къде и колко струва.

за 1,6 има само задно гърне, но това зависи от конкретния производителаз ги смених моите обаче в Софияцените варираха от 180 до към 250 лева за 3-те с включен монтаж
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

За конкретни цени не мога да кажа но няколко пъти съм ползвал услугите на сервиза за ауспуси намиращ се на "Карловско шосе" когато минеш надлеза посока ТЕЦ-а след кръстовището на Ален мак ще го видиш от лявата стана точно на пътя е.
      Fiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth

Коментар

в евро-07 имат СИГАМ.взимаш от там и отиваш при някой ауспухаджия с CO2,а по-добре е ако само със скоба ти го хване (2 лж. е хубава такава от ЕВРО 07)!!! ВНИМАВАЙ като реже старото гърне и наглася новото, че аз заради такъв педера.. после направих катастрофа.беше ми счупил пружината на кантарчето и нямах задни спирачки.

Коментар

u_bo написа:
          в евро-07 имат СИГАМ.взимаш от там и отиваш при някой ауспухаджия с CO2,а по-добре е ако само със скоба ти го хване (2 лж. е хубава такава от ЕВРО 07)!!! ВНИМАВАЙ като реже старото гърне и наглася новото, че аз заради такъв педера.. после направих катастрофа.беше ми счупил пружината на кантарчето и нямах задни спирачки.
          Къде се намира Евро-07 ?

Коментар

chuni написа:
            Къде се намира Евро-07 ?
            http://www.euro07.bg/stores/stores.php?city=4#4
            2015 Renault Megane Expression GT
            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

SIGAM не е лоша марка, но по-добре е да си вземете WALKER. бих споделил за SIGAM, но може да има колеги във форума, и д акажат че злословя... WALKER му е майката ! Е, освен ако не смяташ да си продаваш колицата скоро .
              FIAT Punto '94, 1.1 Petrol

Коментар

YAROSHKH написа:
                SIGAM не е лоша марка, но по-добре е да си вземете WALKER. бих споделил за SIGAM, но може да има колеги във форума, и д акажат че злословя... WALKER му е майката ! Е, освен ако не смяташ да си продаваш колицата скоро .
                колега , ти археолог ли си по професия?

Коментар

Ще приема последното като шеговито подмятане, и няма да ти отговоря....
                  FIAT Punto '94, 1.1 Petrol

Коментар

Working...
                  X