Препоръчайте ми добър сервиз за ауспуси в Пловдив.На Бравата ми се проби задното гърне и трябва да го сменям,ходих в един сервиз и ми казаха че само задно гърне няма а трябва да се сменят всичките.Някой ако е сменял скоро моля да пише къде и колко струва.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сервиз за ауспуси в Пловдив
Collapse
X
-
u_bo
в евро-07 имат СИГАМ.взимаш от там и отиваш при някой ауспухаджия с CO2,а по-добре е ако само със скоба ти го хване (2 лж. е хубава такава от ЕВРО 07)!!! ВНИМАВАЙ като реже старото гърне и наглася новото, че аз заради такъв педера.. после направих катастрофа.беше ми счупил пружината на кантарчето и нямах задни спирачки.
Коментар
-
u_bo написа:в евро-07 имат СИГАМ.взимаш от там и отиваш при някой ауспухаджия с CO2,а по-добре е ако само със скоба ти го хване (2 лж. е хубава такава от ЕВРО 07)!!! ВНИМАВАЙ като реже старото гърне и наглася новото, че аз заради такъв педера.. после направих катастрофа.беше ми счупил пружината на кантарчето и нямах задни спирачки.
Коментар
-
u_bo
YAROSHKH написа:SIGAM не е лоша марка, но по-добре е да си вземете WALKER. бих споделил за SIGAM, но може да има колеги във форума, и д акажат че злословя... WALKER му е майката ! Е, освен ако не смяташ да си продаваш колицата скоро .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар