Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сервиз във Варна?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сервиз във Варна?

Здравейте...дойде ми време смяна за ремаци.....имам си ги накупени агренажният Боши 2 пистови бошза ролки не съм планувал защото предния път ги смеях и двете...дайте съвет във варна на разумна цена и качествено да ми ги сменят... сервиз?да нямам ядовеи за какви пари става дума чувал сам че цялата работа била към 60 лви искам да питам за 182А4000 моторанали има само 2 пистови?защото не съм ги сменял до сега пистовитеади мерси ви предварително за отговорите...
    Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
    http://media.causes.com/ribbon/478500

И аз търся добър сервиз и магазин за Фиат във Варна ако някой знае да каже.
    Fiat Bravo 1.9JTD 105
    D I E S E L P O W E R

Коментар

Неска ходих да проверявам ... препоръчани сервизи от приятели(не от форума)ходих до бензеностанция Дръзки над нея има сервизпича вика оооо щом е с твои ремаци труд-150 лв моя ремак си е бошако е с мои 50 лв. някаф ибанТУПАНАРИИИ !после ходих пътя за каменар там едни ми препоръчахапитам ги фиксатори имаш ли и тои аааа ненене не ти тряат то кат вадиш главадокарай я и 70 лв и за нула време ще я оправим ...бе свестен сервиз в тая малка Варна няма ли ?????????
      Fiat Brava 1.6 16V 2001

Коментар

ivan_dmx написа:
        Неска ходих да проверявам ... препоръчани сервизи от приятели(не от форума)ходих до бензеностанция Дръзки над нея има сервизпича вика оооо щом е с твои ремаци труд-150 лв моя ремак си е бошако е с мои 50 лв. някаф ибанТУПАНАРИИИ !после ходих пътя за каменар там едни ми препоръчахапитам ги фиксатори имаш ли и тои аааа ненене не ти тряат то кат вадиш главадокарай я и 70 лв и за нула време ще я оправим ...бе свестен сервиз в тая малка Варна няма ли ?????????
        за сервиза не моа ти кажа, но човека е прав, че фиксаторите са излишни в случай само на смяна на ремъка и ролките, но това смао при положение, че е правилно зацепен стария.
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

ivan_dmx написа:
          бе свестен сервиз в тая малка Варна няма ли ?????????
          И аз питам...
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Май никой не е попадал на свестен сервиз във Варна
            Fiat Bravo 1.9JTD 105
            D I E S E L P O W E R

Коментар

Bravo_JTD написа:
              Ако е до ходова част бих препоръчал човека срещу цирковата площадка, те са към бензиностанцията, там се продават и гуми.
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Plastex написа:
                Bravo_JTD написа:
                Ако е до ходова част бих препоръчал човека срещу цирковата площадка, те са към бензиностанцията, там се продават и гуми.
                него човечец го знам ...но аз ходя за ходова при други мои познати пък аз намерих сервиз...както предния път съм си сменял ремака пак там ще отидамно готини хора.... сервиза на ФИАТ дето е до лукойли познати имам дето бачкат там ... сичко си е на 6+има свестни сервизи... ама не сте питали когото трябва
                Fiat Brava 1.6 16V 2001

Коментар

ivan_dmx написа:
                  мно готини хора.... сервиза на ФИАТ дето е до лукойл
                  До кой лукойл?
                  Fiat Bravo 1.9JTD 105
                  D I E S E L P O W E R

Коментар

Bravo_JTD написа:
                    ivan_dmx написа:
                    мно готини хора.... сервиза на ФИАТ дето е до лукойл
                    До кой лукойл?
                    дето е над мол Варна ...там на Христо Смирненски се води...цирковата площадканад лукойлат има сервиз фиатто вече не е лукойл ами варна :Пзабравих еи там покрай бензеностанцията влизаш навътре и там с големи порти в дясно ...аз утре ще съм там от 9 отварятда сменям ремаците ако някой дойде да се обади да се запознаем
                    Fiat Brava 1.6 16V 2001

Коментар

за дизели има свесни майстори зад магазина на мерседес като отиваш към завод Метал преди елекро маркета в дясно.Трифон май се казва човека.
                      Fiat Stilo 1.9 JTD 115кс 2006г

Коментар

.ХАХАХА...тези майстори до завод "Метал" ги знам..и повече няма да стъпя там....исках да ми направят диагностика на бравото(1.9ЖТД)...и знаети ли какво?!!!..неможаха да намерят буксата за да я закачат Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                        Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
                        Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

не са единствените...и на такива места съм попадал пак иначе са голяма работа...бе сякви майстори
                          Fiat Brava 1.6 16V 2001

Коментар

Сервиз на фиат за варна

има много добър сервиз на фиат за ...............................................4.6. Забранява се включването на рекламни материали по какъвто и да било начин в мнението, личната информация, подписа и/или автара на потребителя, освен с изричното разрешение на УС на ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ.
                            Прикачени файлове

Коментар

Working...
                            X