Здравейте...дойде ми време смяна за ремаци.....имам си ги накупени агренажният Боши 2 пистови бошза ролки не съм планувал защото предния път ги смеях и двете...дайте съвет във варна на разумна цена и качествено да ми ги сменят... сервиз?да нямам ядовеи за какви пари става дума чувал сам че цялата работа била към 60 лви искам да питам за 182А4000 моторанали има само 2 пистови?защото не съм ги сменял до сега пистовитеади мерси ви предварително за отговорите...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сервиз във Варна?
Collapse
X
-
Неска ходих да проверявам ... препоръчани сервизи от приятели(не от форума)ходих до бензеностанция Дръзки над нея има сервизпича вика оооо щом е с твои ремаци труд-150 лв моя ремак си е бошако е с мои 50 лв. някаф ибанТУПАНАРИИИ !после ходих пътя за каменар там едни ми препоръчахапитам ги фиксатори имаш ли и тои аааа ненене не ти тряат то кат вадиш главадокарай я и 70 лв и за нула време ще я оправим ...бе свестен сервиз в тая малка Варна няма ли ?????????
Коментар
-
ivan_dmx написа:Неска ходих да проверявам ... препоръчани сервизи от приятели(не от форума)ходих до бензеностанция Дръзки над нея има сервизпича вика оооо щом е с твои ремаци труд-150 лв моя ремак си е бошако е с мои 50 лв. някаф ибанТУПАНАРИИИ !после ходих пътя за каменар там едни ми препоръчахапитам ги фиксатори имаш ли и тои аааа ненене не ти тряат то кат вадиш главадокарай я и 70 лв и за нула време ще я оправим ...бе свестен сервиз в тая малка Варна няма ли ?????????Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Plastex написа:Bravo_JTD написа:Май никой не е попадал на свестен сервиз във Варна
Коментар
-
Bravo_JTD написа:ivan_dmx написа:мно готини хора.... сервиза на ФИАТ дето е до лукойл
Коментар
-
.ХАХАХА...тези майстори до завод "Метал" ги знам..и повече няма да стъпя там....исках да ми направят диагностика на бравото(1.9ЖТД)...и знаети ли какво?!!!..неможаха да намерят буксата за да я закачат Yellow_Flash_Colorz_PDT_37Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...
Коментар
-
Сервиз на фиат за варна
има много добър сервиз на фиат за ...............................................4.6. Забранява се включването на рекламни материали по какъвто и да било начин в мнението, личната информация, подписа и/или автара на потребителя, освен с изричното разрешение на УС на ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар