Здравейте колеги искам да питам за този сервиз някой ходил ли е там зад автогарата на овча купел щото ми е на 200 метра от работата искам да ми направят проверка на окачването и евентуално смяна на накрайник и накладки за пунта ка ми. благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Автопрестиж добър ли е сервиза?
Collapse
X
-
Re: Автопрестиж добър ли е сервиза
bboyd написа:Здравейте колеги искам да питам за този сервиз някой ходил ли е там зад автогарата на овча купел щото ми е на 200 метра от работата искам да ми направят проверка на окачването и евентуално смяна на накрайник и накладки за пунта ка ми. благодаря предварителноA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
Там ме пуснаха да си ходя с необезвъздушени спирачки. Историята беше такава: - Абе я пробвай, че сме обезвъздушили от маркучите, щото пробката не се развива.Пробвам аз там в дворчето на сервиза и колата от 5 км/ч спира до 0 за 15 метра. Казвам им: - Абе те изобщо не са обезвъздушени.Онези като ревнаха с пълен глас: - Оааа, то не става, то не може. Вкарай я да видиш как ще се счупи.Е, естествено не я вкарах. Закарах я в едно гаражче наблизо, където хората си работеха с мерак. Добавиха малко хитрост и я оправиха. Ама след последното изречение не съм стъпвал в тоя сервиз.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
bboyd написа:колега това за автопрестиж ли става въпросA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар