Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хитко - страшно съм недоволен...

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    То е ясно, че няма безгрешни...Това, че има толкова доволни клиенти е показателно за рейтинга на фирмата, мисля.Аз съм бил също винаги доволен от услугите им и съм писал за това на много места.Включително и в BMW форума:
    Esper написа:
    ...Само ще си позволя да ти дам за пример ей този онлайн магазин: AXM Auto.Няма поръчка, дори за 20 лева да бъде, за която да не са ми се обадили.Просто няма такава.Днес например ми се обадиха за да ми кажат, че ей този чарк от общата ми поръчка го нямат.Обърни внимание на цената - 4,50 лв, и то без отстъпката която имам!!!Освен това обещаха да го намерят от някъде и все пак да ми свършат работа.А ти гарантирам, че обработват десетки пъти повече поръчки от Инес Ауто...Разводнихме темата, нека всеки да си направи изводите сам.Много трудно се гради рейтинг, а страшно лесно се руши.
    [/quote]
    I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

    Коментар


      #17
      което е вярно е вярно ,ако ми погледнеш мненията ще забележиш че дори днес(или вчера) препоръчах сайта на Хит-ко, защото съм доволен.Основно заради неподправеното желание да помогне и коректноста на Хит-ко !според мен една минимална промяна в организацията на интернет поръчкитеще елиминира проблемите с които се сблъсках.

      Коментар


        #18
        Който не прави нищо той не греши.Поръчах си горивна помпа. Христо ме предопреди, че модела който избирам е италянски, демек един вид имитация. Това го приех като ’голям процент дефектни има...’ и в крайна сметка се оказа дефектна. Пристигна си запечатана в оригиналната си опаковка, така че продавача вина няма. Взех си от друг съфорумец от моргата му цял комплект(тази кола я ползвам, така че такива ремонти дето я спират са ми спешни), а дефектната я върнах на Христо, който ме компенсира с масло и филтри, които поисках в замяна. Всичко е точно, щом диалога си върви нормално. Започналия темата просто трябваше да драсне едно лично на Христо преди да я пусне.
        The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
        Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
        Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

        Коментар

        Working...
        X