Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна на масло?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Смяна на масло?

Искам да попитам някой от вас знае ли къде предлагат смяна на масло чрез вакуум, а не през пробката...Понеже ми заваряваха картера и от тогава нямам пробка Както и да ми кажето по-скъпо ли вземат по този начин?
    Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

А ще ми кажеш ли какво е вакъъм?

Коментар

Предполагам, че колегата има предвид "вакум".

Коментар

Да точно вакуум имах в предвид.
        Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

за фиат незнам, незнам дали има и разлика , но на баща ми на пежото го сменят с вакуум в сервиза на пежо . Но това е за ВТ и при условие че колата е в гаранция с безплатна смяна За София знам 2 сервиза на пежо, единия е по центъра ( не го знам много града) а другия се намира в страни от околовръстното, та пробвай на центъра
          Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
          Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

Смених го вече...даже навъртях 2000км след това :D ...Иначе намерих един сервиз...точно под моста на метрото по Драган Цанков мисля се казваше улицата, има една бензиностанция Петрол....Та точно след тая бензиностаниця има едно сервизче...За смяна на маслото с вакуум го теглиха и смяна на 3-те филтъра ми взеха 25 лева.

Коментар

B1keP_B0y написа:
              за фиат незнам, незнам дали има и разлика , но на баща ми на пежото го сменят с вакуум в сервиза на пежо . Но това е за ВТ и при условие че колата е в гаранция с безплатна смяна За София знам 2 сервиза на пежо, единия е по центъра ( не го знам много града) а другия се намира в страни от околовръстното, та пробвай на центъра
              Иначе с тва пробвай в центъра ме преби с тактика

Коментар

Geraka написа:
                B1keP_B0y написа:
                Иначе с тва пробвай в центъра ме преби с тактика
                Мдаа бая ще падне!То първо трябва да дефинираме кое е център,че само по себе си е разтегливо понятие.А за околовръстното... Аз като дете живях във Варна и дори с тамошните разбирания за разстояние няма нищо общо.ПП 25?Ами не е ли само филтъра 15-20?Или за труд ставаше въпрос?

Коментар

25 лева за труд само...за смяната на маслото, изтеглено с вакуум и смяна на въздушен, горивен и маслен филтъъ.Иначе маслото и филтрите си ги носех аз....И все ми се струва че доста скъпо ги взех 5 литра селения турбо дизел и трите филтъра за 105 лева...като филтрите са Tecnaco....това е в един магазин на бул. Андрей Ляпчев от младост към Дървеница.

Коментар

Working...
                  X