Здравейте колеги, колата ми много плаче за някой внимателен майстор, който да знае какво прави под капака. Почна да вие - незнам ролка ли какво е , може и водна помпа да е. Дюзите са и запушени, ходих при един да го питам какви пари иска, като гледах как потракваше с ключ по калника на едно Браво, се замислих вече сам да си махам колектора и рейката Отделно почна да вие с още един тон по-различно и не звучи като нищо, което беше като я взех :// Ако знаете някой, които може да поправи изброените неща във Варна или Велико Търново, моля да ме посъветва.Предварително мерси !!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Добър сервиз двигатели - къде ??
Collapse
X
-
Tornado написа:За В.Т. сервиза на колегата от форума Stenli.Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
Re: добър сервиз двигатели - къде ??
B1keP_B0y написа:Здравейте колеги, колата ми много плаче за някой внимателен майстор, който да знае какво прави под капака. Почна да вие - незнам ролка ли какво е , може и водна помпа да е. Дюзите са и запушени, ходих при един да го питам какви пари иска, като гледах как потракваше с ключ по калника на едно Браво, се замислих вече сам да си махам колектора и рейката Отделно почна да вие с още един тон по-различно и не звучи като нищо, което беше като я взех :// Ако знаете някой, които може да поправи изброените неща във Варна или Велико Търново, моля да ме посъветва.Предварително мерси !!
Коментар
-
Re: добър сервиз двигатели - къде ??
B1keP_B0y написа:Здравейте колеги, колата ми много плаче за някой внимателен майстор, който да знае какво прави под капака. Почна да вие - незнам ролка ли какво е , може и водна помпа да е. Дюзите са и запушени, ходих при един да го питам какви пари иска, като гледах как потракваше с ключ по калника на едно Браво, се замислих вече сам да си махам колектора и рейката Отделно почна да вие с още един тон по-различно и не звучи като нищо, което беше като я взех :// Ако знаете някой, които може да поправи изброените неща във Варна или Велико Търново, моля да ме посъветва.Предварително мерси !!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар