Момчета, здравейте. Искам да ми препоръчате някой добър майстор (сервиз), който да сменя на прилични цени, елкон, шарнири и носачи. Също така трябва да се направи стенд на предната част.Става на въпрос за Фиат ТемпраБлагодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на шарнири, носачи и елкон
Collapse
X
-
///// написа:Елкон няма как да смениш! Това е съкращение и означава ЕЛектронен КОНтрол! Или с други думи - стенд, апаратура за диагностика на работата на двигателя!Колегите от София - хайде ориентирайте колежкатаЕдин за всички, всички за мен
Коментар
-
Първо най-добре е да си сигурна точно какво трябва да се смени,понеже носачите са със шарнирите,та за какви шарнири става дума.Поразгледай темите тук,та да си прецениш от кой сервиз са доволни колегите от София и кой да избягваш.За цени на частите,а и за всичко останало,консултирай се тук ако искаш.Като разбереш какво ще ти е нужно пак попитай тук,но мисля че ако си вземеш частите от онлайн магазина на Христо,няма да сбъркаш,ще е точната част на прилична цена.Успех със сервизите.
Коментар
-
лично аз ползвам за такива неща ем конплект. последния път смених носачите както казаха за едно със шарнирите и не останах доволен от цената за смяна на 1 носач- 30 кинта, ппри положение, че първо на другите места е наполовина, второ си купувам частите от тях и те са единствения и официален съответно представител на тази марка- т.е. монополисти и е ясно че достатъчно са ме натоварили и 3-то се развиват 3 гайки...ама как да е бях на зор и си ги смених при тях. ти си прецени, но аз при следващ ремонт от този сорт няма д аида при тях. ако не те дразнят такива дребни неща отиди там. но те нямат стенд за реглаж на предницата, общо взето ще ти ги сменят само и после на реглажLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
presinka написа:Ходих на сервиз. Някаква кормилна рейка била за смяна. Трябвало да се купи нова, или да се рециклира (каквото и да означава това). И за цялото това удоволствиер ми искат 300 лв. Тази цена нормална ли е за една рейка?TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
stef написа:presinka написа:Ходих на сервиз. Някаква кормилна рейка била за смяна. Трябвало да се купи нова, или да се рециклира (каквото и да означава това). И за цялото това удоволствиер ми искат 300 лв. Тази цена нормална ли е за една рейка?Един за всички, всички за мен
Коментар
-
stef написа:presinka написа:Ходих на сервиз. Някаква кормилна рейка била за смяна. Трябвало да се купи нова, или да се рециклира (каквото и да означава това). И за цялото това удоволствиер ми искат 300 лв. Тази цена нормална ли е за една рейка?N.Y. State of Mind
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар