Здравейте искам да ви попитам къде в София има магазин за такива части интересува ме биели бутала и.т.н. за фиат типо 1.6 двувалка, че стана белята даже в един магазин на ул. одрин ми казаха, че ги нямало и трябвало да ги поръчвам, а аз се надявам до петък да ги намера за да я оправяме.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Магазин за части на двигателя за Фиат Типо 1.6 двувалка
Collapse
X
-
Като за начало се свържи с колегата d_dan4o! Аз от него купих биелка - само една! Колегата Гриша и той! Предполагам трябва и бутала да има! Те на тоя двигател не се износват току така буталата! Моите бяха като нови!Сегментите, основните и биелните лагери купих от Евро 07. Не бързай да казваш, че там само ментета продават! Сегментите им са АЕЕто номерата с които да ги търсиш в тоя магазин:БУТАЛНИ ПРЪСТЕНИ за 149C2.046ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:Диаметър на буталото 84.000Тип на бутален пръстен 1 R001IFДебелина на бутален пръстен 1 1.500Покритие на бутален пръстен 1 MOLТип на бутален пръстен 2 R044Дебелина на бутален пръстен 2 2.000Тип на бутален пръстен 3 R232Дебелина на бутален пръстен 3 3.950Бутални пръстени за 149C2.046, производство на AEКомплект бутални пръстени нормални R46970 STDКомплект бутални пръстени ремонтни (0.40) R46970 040MMКомплект бутални пръстени ремонтни (0.60) R46970 060MMОбаче съм си изтрил файла за номерата на основните и биелните лагери, пак марка АЕ!Ами иди директно с мострите и кажи, че са за ланча делта 1,6 GTГарнитурата на главата е GLASER номер 00340 80F (или аналог на друга фирма за гарнитури)с останалите гарнитури отивай с мострите и така купувай (сравнявай много прецизно, тъй като има голямо значение)семерингите изисквай да са само марка Corteco! (също с мострите)Айде, за сега токова! Аз ще следя темата и ако излязат проблеми - пиши!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар