Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвала за сервиз в Кюстендил

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Похвала за сервиз в Кюстендил

Изключително съм доволен от сервиза намиращ се в сградата на бившия Партиен дом в Кюстендил. Работят две млади мълчаливи момчета, които след като са свършили работата ги е срам да си кажат колко струва. Четири пъти съм оставял Типото там и винаги работата е била свършвана бързо, качественно и по мое мнение евтино или поне на приемлива цена.Два пъти съм сменял там ангренажен ремък - труда струваше първия път 20лв., втория път 25лв. (все пак е след 3-4 години)Третия път ми сменяха кормилната рейка и някои дребни неща, които съм забравил не помня и какво им взеха, ноявно съм останал с добри впечатления, защото и вчера им оставих колата за смяна на бендикс и гарнитурите по двигателя беше потекло доста масло от тях, с уговорката, че се е разтропало нещо отпред отдясно и да поледнат какво е.В крайна сметка по колата бяха сменени всички гарнитури на двигателя с изключение на гарнитурата на главата, както и семеринката на разпределителния вал - то се оказа, че оттам също доста масълце е излизало, сменен бендикс и преден десен носач, раздвижване на предно дясно цилиндърче на спирачките, подмяна на някои гумени съединения. За тези неща ми взеха 80 кинта, като частите ми струваха общо 75 и Типото отново е първа пушка. Работата беше свършена за 1 работен ден. Можеха и по-бързо ако не беше спирал тока за 2 часа и ако аз им бях занесъл частите по-навреме. Носача само беше 54 лв. но не знам каква марка е - собственика на магазина (много особен човек, от който винаги пазарувам) така и не пожела,да ми каже каква марка е - просто ми заяви, че той ми дава гаранция 40 000км. и при това положение не ме интересувало каква марка е ... Аз пък си казах, че щом ми дава 40 000км. гаранция - значи е сигурен най-малко за 60 000км. и се отказах да настоявам.Магазина е този при паметника на Ильо войвода.
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Доста добри са им цените, на мен само за смяната на бендикса ми взеха 50лв. в София.
    N.Y. State of Mind

Коментар

Working...
    X