Ето, че и на мене се случи да падна на кофти обслужване (АВТОГУМИ - стадион Спартак Варна, с бялата дограма)!!! Случката става преди около месец, но не ми остана време да пиша. Отивам аз да избирам летни гуми и се спрях на един модел на KUMHO питам във въпросният сервиз и те ми казват че ги имат налични, при което аз се съгласих да взема 4 бр.и закарвам колата. След като вдигнаха двете десни колелета и свалиха гумите от джантите се оказва, че точно този модел го нямат наличен и трябва да изчакам 5-10 минути. Оказаха се 40-50 минути!!! Може би наистина ми бяха криви всичките джанти, а може би не!!! (16лв. за изправяне на всяка). И след като се появиха най сетне гумите ги метнаха на бързо, при което вместо да сложат крика на плочката го подпрели на подовата греда!!! Чак след като свалиха колата от крика и си тръгвам виждам белята и смених няколко цвята на лицето. Викам го единия от "специалистите" и му показвам, а той най невъзмутимо ми казва да отида на майстор и да си го оправя, те щели да ми осребрят фактурата. Обаждам се на двама трима майстори и след два дни обиколки из целия град всичко си е по старому. Отивам аз да ми осребрят фактурата в петък 19:30 (сервиза работи до 20:00) и ми казват : "Ела утре след 10:00, сега го няма управителя" . Отивайки на следващия ден питам директно за управителя и се появява оня тип дето ми каза, че гумите ги имат налични. Обяснявам аз за какво съм там и какво искам и той с цялата си наглост ми казва: "Ами човека дето трябва да ти даде парите днес е почивка, ела в понеделник!" При което аз избухнах пред всичките клиенти в момента какъв управител е той като не може да си контролира подчинените и че си искам парите (50лв) пък той да си ги търси от когото си иска!!! Не стига че ме вързаха да ги чакам в работно време да ги чакам повече от час, не сттига че са ми повредили колата, не стига че сам си търся майстори, не стига че съм направил 50км градско и съм си загубил 4 часа, не стига че им нося фактурата на крака 2 пъти ами и да отида пак в понеделник!!! Направо бях бесен. В крайна сметка си взех парите и си мисля какво ли ще се случи ако ми се наложи да си търся гаранцията на гумите в рамките на 12 месеца от тия калпазани?!?!? Снимките съм ги правил с телефона и са малко кофти но са достоверни!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сервиз за гуми!!! Не ходете там!!!
Collapse
X
-
егааати тъпанарите !!!! моля ти се дай линк на бгмапс къде се намира точно да не сгафим, че незнам къде е това точно ! http://bgmaps.com/map.asp?sid=396d12...Name=&oType=49 ?Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
-
как да не знаеш бре ти да не си от вчера у варното хеито..барзар левски...тралала дискотечкататам мамбото феличето дето е центара лучаното барчето ...там се намира спартак и гумаджиите са там и има едно гадно бордюрче ... аз сам ходил и се имам с тях и няма проблемиама почти не ходя при тях имам други познати с отстъпки ...мно кофти колега...
Коментар
-
ivan_dmx написа:как да не знаеш бре ти да не си от вчера у варното хеито..барзар левски...тралала дискотечкататам мамбото феличето дето е центара лучаното барчето ...там се намира спартак и гумаджиите са там и има едно гадно бордюрче ... аз сам ходил и се имам с тях и няма проблемиама почти не ходя при тях имам други познати с отстъпки ...мно кофти колега...Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Коментар
-
B1keP_B0y написа:ivan_dmx написа:как да не знаеш бре ти да не си от вчера у варното хеито..барзар левски...тралала дискотечкататам мамбото феличето дето е центара лучаното барчето ...там се намира спартак и гумаджиите са там и има едно гадно бордюрче ... аз сам ходил и се имам с тях и няма проблемиама почти не ходя при тях имам други познати с отстъпки ...мно кофти колега...
Коментар
-
Пич, да не те разочаровам, но забрави за гаранция в която и да е гумаджийница! Вътят, сучат, от девет кладенеца вода носят и пак теб изкарват виновен или се хващат за лошите пътища или че колата е с лошо регулирана геометрия, джантите ти са неподходящи или криви! А бе при всички положения ти излизаш виновния! Евентуално ако имаш каско и по тоя начин да ти покрият щета относно гумите!
Коментар
-
Колега другия път да знаеш да ходиш при ей тоя дет е писал над мен Погледни в темите за сервизите, ще разбереш къде е.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
iee написа:Колега другия път да знаеш да ходиш при ей тоя дет е писал над мен Погледни в темите за сервизите, ще разбереш къде е.Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар