Препоръчайте ми сервиз за климатици.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препоръчайте ми сервиз за климатици
Collapse
X
-
Във Варна тези които бяха на околовръстното близо до Аспаруховия мост се преместиха. Сега са като караш към Каменар не влизаш в отбивката за селото а подминаваш. Караш докъм края на Каменар и гледаш вдясно от пътя са гаражите, има и табела мисля. Работят добре. Диагностика плюс пълнене 60лв, аз съм доволен от тях. Двама работника са, изберете ако може този по-мургавия, той е даже фиат фен, има пунто дизел. Другия е малко леке, не ме кефи.Диагностиката я правят като слагат там някакъв газ, после преслушват с един уред, предполагам звукоусилващ, слухтят с едни слушалки откъде изтича. Не са на принципа да го пълнят с разни цветни истории па да идеш след две седмици да видим отде изтича. Фреон зареждат с теглилка, а не на око и на манометър. Мен ми смениха там радиатора на климатика, 110лв труд, диагностика и пълнене. Сега термометъра мери 6 градуса от климатика. Обаче аз им стоях на главата и гледах много зорко кое как правят, може би затова съм доволен .Доколкото знам във Варна хвалени са те и Импас 56, но Импас 56 са малко кожодери чувам.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар