Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Препоръчайте ми сервиз за климатици

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Препоръчайте ми сервиз за климатици

Препоръчайте ми сервиз за климатици.
    Punto HGT - total
    Punto 1.2 16v Sporting - total
    Punto 1.2 - alive
    Toyota celica t23

Зависи за какво ти трябва. Аз съм доволен от Ирис - темата е малко по-надолу от твоята.
    ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Аз също.
      Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996

Коментар

А за Варна

Коментар

vitito написа:
          А за Варна
          .и на мен ми трябва за пренапълване с фреон във Варна
          Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
          Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

Във Варна тези които бяха на околовръстното близо до Аспаруховия мост се преместиха. Сега са като караш към Каменар не влизаш в отбивката за селото а подминаваш. Караш докъм края на Каменар и гледаш вдясно от пътя са гаражите, има и табела мисля. Работят добре. Диагностика плюс пълнене 60лв, аз съм доволен от тях. Двама работника са, изберете ако може този по-мургавия, той е даже фиат фен, има пунто дизел. Другия е малко леке, не ме кефи.Диагностиката я правят като слагат там някакъв газ, после преслушват с един уред, предполагам звукоусилващ, слухтят с едни слушалки откъде изтича. Не са на принципа да го пълнят с разни цветни истории па да идеш след две седмици да видим отде изтича. Фреон зареждат с теглилка, а не на око и на манометър. Мен ми смениха там радиатора на климатика, 110лв труд, диагностика и пълнене. Сега термометъра мери 6 градуса от климатика. Обаче аз им стоях на главата и гледах много зорко кое как правят, може би затова съм доволен .Доколкото знам във Варна хвалени са те и Импас 56, но Импас 56 са малко кожодери чувам.

Коментар

от Аспарухово та в каменар Yellow_Flash_Colorz_PDT_05, но ще отида да ги видя какво правят до 1 месец

Коментар

Както казах бяха на околовръстното до Аспаруховия мост, кой е казал нещо за кв. Аспарухово?! Като се замислиш са били по-близо до центъра от всеки друг сервиз хехехе.А обяснявам кои са за да не стане така някой да иде до Каменар пък да излезе че и друг път е бил при тях и не е доволен.

Коментар

аз не се оплаквам, просто ми беше интересно че от единия почти край та в другия, май си ги има 7 и нещо километра

Коментар

B1keP_B0y написа:
                    vitito написа:
                    А за Варна
                    .и на мен ми трябва за пренапълване с фреон във Варна
                    чайка 19 блокфирмата импас ли как се водешеако си толкоз мераклия ще си разровя визитките и ще ти дам гсм да се оговорите за час и пари и датамно са добри....едни от най-добрите във варна
                    Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
                    http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

мерси

Коментар

Working...
                      X