Къде във Варна има сервиз/кадърен/ да сменя лагерите на задни носачи? Знам, че не е трудно, но не разполагам с канал и съм принуден да търся такава услуга.Мерси за насоките.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сервиз във варна
Collapse
X
-
Re: сервиз във варна
karal fiat написа:Каде във Варна има сервиз/кадърен/ да сменя лагерите на задни носачи? Знам,че не е трудно, но не разполагам с канал и съм принуден да търся такава услуга.Мерси за насоките.Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
-
Re: сервиз във варна
B1keP_B0y написа:karal fiat написа:Каде във Варна има сервиз/кадърен/ да сменя лагерите на задни носачи? Знам,че не е трудно, но не разполагам с канал и съм принуден да търся такава услуга.Мерси за насоките.
Коментар
-
ivan_dmx написа://///че и той ли е майстор ... незнаехТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
някой от тука...да ремонтира коли ?да не ходя при чужд човекпак искам да си сменя агренажния ... др. ремаци не знам как са можи и тяхмаслото филтрите накладки ...да не давам пари на някой дето не чатка нищо ...или ако няма тъкъв човек във форумапрепоръчайте каде да отида за тия неща и да не зема много скапо разбира се :Л)
Коментар
-
ivan_dmx написа:някой от тука...да ремонтира коли ?да не ходя при чужд човекпак искам да си сменя агренажния ... др. ремаци не знам как са можи и тяхмаслото филтрите накладки ...да не давам пари на някой дето не чатка нищо ...или ако няма тъкъв човек във форумапрепоръчайте каде да отида за тия неща и да не зема много скапо разбира се :Л)
Коментар
-
iee написа:ivan_dmx написа://///че и той ли е майстор ... незнаехТаралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
ivan_dmx написа:някой от тука...да ремонтира коли ?да не ходя при чужд човекпак искам да си сменя агренажния ... др. ремаци не знам как са можи и тяхмаслото филтрите накладки ...да не давам пари на някой дето не чатка нищо ...или ако няма тъкъв човек във форумапрепоръчайте каде да отида за тия неща и да не зема много скапо разбира се :Л)Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
irena написа:Аз ходя от време на време при ///// и до сега не ме е подвел.Сериозно предимство че е от форума и ако ме метне нещо лесно ще му хвърлим един бойТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
iee написа:ivan_dmx написа:някой от тука...да ремонтира коли ?да не ходя при чужд човекпак искам да си сменя агренажния ... др. ремаци не знам как са можи и тяхмаслото филтрите накладки ...да не давам пари на някой дето не чатка нищо ...или ако няма тъкъв човек във форумапрепоръчайте каде да отида за тия неща и да не зема много скапо разбира се :Л)
Коментар
-
karal fiat ти май само биричка обичаш да си пииваш доди лятото и ... колега я кажи де в цветния ти е гаража да дода да се разберем хем да се запознаемщото и аз там живея ... да не е до газаджиите на карамфил ?пък за колегата //// де точно там до ШЕЛ-а...сетих се за накладките там ама едва лия пояснете че тъй познати с гаражи не са излишни... никак а и да питамкато идвам тряа ли да си нося аз нещата или ви си имате там ремаци,ролки,филтри и т.н.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар