Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сервиз във варна

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сервиз във варна

Къде във Варна има сервиз/кадърен/ да сменя лагерите на задни носачи? Знам, че не е трудно, но не разполагам с канал и съм принуден да търся такава услуга.Мерси за насоките.

Re: сервиз във варна

karal fiat написа:
    Каде във Варна има сервиз/кадърен/ да сменя лагерите на задни носачи? Знам,че не е трудно, но не разполагам с канал и съм принуден да търся такава услуга.Мерси за насоките.
    Обърни се към колегата "/////" , той е техник по ходова част във варненски сервиз по окачването на Хр.Смирненски 29
    Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
    Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

Re: сервиз във варна

B1keP_B0y написа:
      karal fiat написа:
      Каде във Варна има сервиз/кадърен/ да сменя лагерите на задни носачи? Знам,че не е трудно, но не разполагам с канал и съм принуден да търся такава услуга.Мерси за насоките.
      Обърни се към колегата "/////" , той е техник по ходова част във варненски сервиз по окачването на Хр.Смирненски 29
      Мерси за инфото.

Коментар

/////че и той ли е майстор ... незнаех възраждане между 52 и 53 блок има едно пат4е надоло и там има гаражмно сам доволен за ходова част ... сичко перфектни самеждудругото там правят и такива коли дето ходят по ралита
        Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
        http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

ivan_dmx написа:
          /////че и той ли е майстор ... незнаех
          Той е магистър не майстор. Инженерче
          Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
          Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
          Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
          BMW X3 3.0D Aut

Коментар

някой от тука...да ремонтира коли ?да не ходя при чужд човекпак искам да си сменя агренажния ... др. ремаци не знам как са можи и тяхмаслото филтрите накладки ...да не давам пари на някой дето не чатка нищо ...или ако няма тъкъв човек във форумапрепоръчайте каде да отида за тия неща и да не зема много скапо разбира се :Л)
            Fiat Brava 1.6 16V 2001

Коментар

ivan_dmx написа:
              някой от тука...да ремонтира коли ?да не ходя при чужд човекпак искам да си сменя агренажния ... др. ремаци не знам как са можи и тяхмаслото филтрите накладки ...да не давам пари на някой дето не чатка нищо ...или ако няма тъкъв човек във форумапрепоръчайте каде да отида за тия неща и да не зема много скапо разбира се :Л)
              За ангренажа нямам време защото правя нещо друго, ама другите може да ги сменим докато пием по биричка. В цветния държа гараж да си оправям колите и тия дни съм плътно там.

Коментар

iee написа:
                ivan_dmx написа:
                /////че и той ли е майстор ... незнаех
                Той е магистър не майстор. Инженерче
                за всяко нещо по Фиат ще се доверя на Живкото. Има и други хора които разбират, но предвид факта, че основното им занимание е друго... няма да ги споменавам!
                Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Аз ходя от време на време при ///// и до сега не ме е подвел.Серьозно предимство че е от форума и ако ме метне нещо лесно ще му хвърлим един бой
                  Fiat Tempra, 1.6, 1991

Коментар

ivan_dmx написа:
                    Абе колеги вие не разбрахте ли, че може да ходите при Живко " ///// ". Сервиза се намира на ул. Христо Смирненски. Малко над затвора, дето има една бензиностанция Шел.
                    BMW X3 3.0D Aut

Коментар

irena написа:
                      Аз ходя от време на време при ///// и до сега не ме е подвел.Серьозно предимство че е от форума и ако ме метне нещо лесно ще му хвърлим един бой
                      агхахахахахахахахх
                      Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

irena написа:
                        След такова мнение човека сигурно е с много смесени чувства :D
                        Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
                        Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

irena написа:
                          Аз ходя от време на време при ///// и до сега не ме е подвел.Сериозно предимство че е от форума и ако ме метне нещо лесно ще му хвърлим един бой
                          Ха ха ха. Ирена рядко се обажда, ама като каже нещо цепи мрака
                          BMW X3 3.0D Aut

Коментар

iee написа:
                            ivan_dmx написа:
                            Абе колеги вие не разбрахте ли, че може да ходите при Живко " ///// ". Сервиза се намира на ул. Христо Смирненски. Малко над затвора, дето има една бензиностанция Шел.
                            Е да де ама момчето какво пипва като гаража не е негов.Евала и аз бях при него понеже нямям канал и за повода мога да предложа моя гараж за вършене на работа докато си пийваме по биричка.

Коментар

karal fiat ти май само биричка обичаш да си пииваш доди лятото и ... колега я кажи де в цветния ти е гаража да дода да се разберем хем да се запознаемщото и аз там живея ... да не е до газаджиите на карамфил ?пък за колегата //// де точно там до ШЕЛ-а...сетих се за накладките там ама едва лия пояснете че тъй познати с гаражи не са излишни... никак а и да питамкато идвам тряа ли да си нося аз нещата или ви си имате там ремаци,ролки,филтри и т.н.
                              Fiat Brava 1.6 16V 2001

Коментар

Working...
                              X