karal fiat ти май само биричка обичаш да си пииваш доди лятото и ... колега я кажи де в цветния ти е гаража да дода да се разберем хем да се запознаемщото и аз там живея ... да не е до газаджиите на карамфил ?
ivan_dmx написа:
Не е. Там са шкодите. Аз съм на роза 29 7-я гараж. Не се ориентирай по колите. Не съм сервиз. Точно срещу изкупуването на отпадъци.пък за колегата //// де точно там до ШЕЛ-а...сетих се за накладките там ама едва лия пояснете че тъй познати с гаражи не са излишни... никак а и да питамкато идвам тряа ли да си нося аз нещата или ви си имате там ремаци,ролки,филтри и т.н.
На самата бензиностанция има три гаража със сини врати. Момчетата са перфектни.
мерси ...преди половин година май беше бях отишал с на бащата аудто 80-яйцеточно при тия сини гаражии питах за смяна ма масло на скоросната кутия и ми казаха 100-120 лв ..и повече не сам припарвал при тях
мерси ...преди половин година май беше бях отишал с на бащата аудто 80-яйцеточно при тия сини гаражии питах за смяна ма масло на скоросната кутия и ми казаха 100-120 лв ..и повече не сам припарвал при тях
Нещо ме съмнява там да е било. Аз за такива цени там не съм чувал. Супер си е и бачкат добре, особенно на коли от концерна на Фиат
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
кви пари работата?аз мисля да отида в сервиза на ФИАТ дето е под затвора...още като си зех колата ми зеха 60 лв. за работата която е :смяна агренаженсмяна на 2 ролкисмяна на масло на двигателчето ...и колата си вървеше добре...баха я зацепили перфектнобтв. да се похваля взех си магнети марели чистак нови кабели за свещи за 20 кинта
Здравейте,Търся ако може да ми препоръчате човек да ми погледне количката.Проблемът е че гасне от време на време и сега скоро даже ми светна лампата за горивната система.Ходих натм-насам но един каза че не знае какво има на колата, другия ме разкара щото горивната помпа ми е Лукас, и така...Исках днес са закарам колата но не знам къде да отида...Благодаря на всеки които пише
благодая за отговора,ходих на сервиза bosh на околовръстното и ми смениха датчика и сега ще видя дали нещата са се оправили...ако не, маи пак ще опра до вас :D до скоро
Малко свежа информация.Доколкото разбирам мога да си закарам колата да каже дали съединителя е проблема при Живко(който по ваше мнение си разбира от работата) доверявам се на хората които са писали в темата,че е перфектен.Още ли се намира на Христо Смирненски 29.
много съм доволен от едно момче .............................................4.6. Забранява се включването на рекламни материали по какъвто и да било начин в мнението, личната информация, подписа и/или автара на потребителя, освен с изричното разрешение на УС на ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ.
много съм доволен от едно момче .............................................4.6. Забранява се включването на рекламни материали по какъвто и да било начин в мнението, личната информация, подписа и/или автара на потребителя, освен с изричното разрешение на УС на ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ.
Баси, така исках да разбера от кое момче си доволен, ама не успях. п.с. АААААААААААА, ама ти, че разбирал от коли ли говориш, аз друго си помислих
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Баси, така исках да разбера от кое момче си доволен, ама не успях. п.с. АААААААААААА, ама ти, че разбирал от коли ли говориш, аз друго си помислих
Коментар