Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сервиз във варна

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ivan_dmx написа:
    karal fiat ти май само биричка обичаш да си пииваш доди лятото и ... колега я кажи де в цветния ти е гаража да дода да се разберем хем да се запознаемщото и аз там живея ... да не е до газаджиите на карамфил ?
    ivan_dmx написа:
    Не е. Там са шкодите. Аз съм на роза 29 7-я гараж. Не се ориентирай по колите. Не съм сервиз. Точно срещу изкупуването на отпадъци.пък за колегата //// де точно там до ШЕЛ-а...сетих се за накладките там ама едва лия пояснете че тъй познати с гаражи не са излишни... никак а и да питамкато идвам тряа ли да си нося аз нещата или ви си имате там ремаци,ролки,филтри и т.н.
    На самата бензиностанция има три гаража със сини врати. Момчетата са перфектни.

Коментар

мерси ...преди половин година май беше бях отишал с на бащата аудто 80-яйцеточно при тия сини гаражии питах за смяна ма масло на скоросната кутия и ми казаха 100-120 лв ..и повече не сам припарвал при тях
      Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
      http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

ivan_dmx написа:
        мерси ...преди половин година май беше бях отишал с на бащата аудто 80-яйцеточно при тия сини гаражии питах за смяна ма масло на скоросната кутия и ми казаха 100-120 лв ..и повече не сам припарвал при тях
        Нещо ме съмнява там да е било. Аз за такива цени там не съм чувал. Супер си е и бачкат добре, особенно на коли от концерна на Фиат
        Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
        Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
        Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
        BMW X3 3.0D Aut

Коментар

В понеделник 02.06.2008 бях при тях. Ангренажен и балансиращ ремък,ролки, семеринг на колянов вал, водна помпа и още два ремъка. Супер са. Благодаря.

Коментар

кви пари работата?аз мисля да отида в сервиза на ФИАТ дето е под затвора...още като си зех колата ми зеха 60 лв. за работата която е :смяна агренаженсмяна на 2 ролкисмяна на масло на двигателчето ...и колата си вървеше добре...баха я зацепили перфектнобтв. да се похваля взех си магнети марели чистак нови кабели за свещи за 20 кинта
            Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
            http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

Проблем със горивната система на Brava TD 1.9

Здравейте,Търся ако може да ми препоръчате човек да ми погледне количката.Проблемът е че гасне от време на време и сега скоро даже ми светна лампата за горивната система.Ходих натм-насам но един каза че не знае какво има на колата, другия ме разкара щото горивната помпа ми е Лукас, и така...Исках днес са закарам колата но не знам къде да отида...Благодаря на всеки които пише

Коментар

Имаш записана грешка!Пробвай срещу "Пикадили чаталджа".Там има Елкон и човека се казва Христо!
                Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
                Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

благодая за отговора,ходих на сервиза bosh на околовръстното и ми смениха датчика и сега ще видя дали нещата са се оправили...ако не, маи пак ще опра до вас :D до скоро

Коментар

Все още съществува ли този сервиз на Хр.Смирненски 29 и колегата //// там ли работи още?
                    ===================
                    Fiat Punto 1.2 16v FIRE 1998

Коментар

Съществува ......и да,колегата Живко там си работи....
                      Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
                      Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

Малко свежа информация.Доколкото разбирам мога да си закарам колата да каже дали съединителя е проблема при Живко(който по ваше мнение си разбира от работата) доверявам се на хората които са писали в темата,че е перфектен.Още ли се намира на Христо Смирненски 29.

Коментар

Да потвърдя, Живко си работи над затвора.

Коментар

обслужване на фиат

много съм доволен от едно момче .............................................4.6. Забранява се включването на рекламни материали по какъвто и да било начин в мнението, личната информация, подписа и/или автара на потребителя, освен с изричното разрешение на УС на ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ.
                            Прикачени файлове

Коментар

Re: обслужване на фиат

superfan написа:
                              много съм доволен от едно момче .............................................4.6. Забранява се включването на рекламни материали по какъвто и да било начин в мнението, личната информация, подписа и/или автара на потребителя, освен с изричното разрешение на УС на ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ.
                              Баси, така исках да разбера от кое момче си доволен, ама не успях. п.с. АААААААААААА, ама ти, че разбирал от коли ли говориш, аз друго си помислих
                              Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                              Fiat Bravo'97 1,6 16v
                              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Re: обслужване на фиат

pakumba написа:
                                superfan написа:
                                Баси, така исках да разбера от кое момче си доволен, ама не успях. п.с. АААААААААААА, ама ти, че разбирал от коли ли говориш, аз друго си помислих
                                Aaaaaaa! ’Ногу искаааш
                                Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Working...
                                X