Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Компютърна диагностика във Варна

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Компютърна диагностика във Варна

Препоръчайте ми сервиз където правят компютърна диагностика във Варна.Утре мисля да се обадя тук: http://www.pechenek-avtogas.com/inde...act=contact_us -видях че правят такава диагностика и се занимават с газови,предполагам че могат да са ми в помощ за моя проблем: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=26897 . Или изобщо ако знаете някой добър сервиз във Варна - споделете.Благодаря предварително!
    Peugeot 407 2.0 HDI

Да бе - те правили компютърна диагностика ама нямали ЕЛКОН 25км дърпане на колата добре ми дойдоха...Друг на околовръстното - те са няколко сини гаража един до друг - надпис ЕЛКОН - казвам: не мога да запаля - оня:У ама ти пробва ли дали има искар, аз откъде да знам какво е, може да е това, може да е онова?!?! И това ми било ЕЛКОН... това е АБСУРДИСТАНДруг на околовръстното - Имате ли ЕЛКОН - да - може ли сега - давай я да я закачим да видим - е това исках бе, само това... защо обаче трябва да минеш през купища "боклуци" преди да стигнеш до съответния човек... Мястото е - от кръстовището на околовръстоно от където се слиза за бриколаж - в посока обратна на Метро - има два сини гаража от двете страни на пътя, от горе има и автомивка - та този е от долната страна.30 лв за диагностика.
    Peugeot 407 2.0 HDI

Коментар

TOSHIRO написа:
      Да бе - те правили компютърна диагностика ама нямали ЕЛКОН 25км дърпане на колата добре ми дойдоха...Друг на околовръстното - те са няколко сини гаража един до друг - надпис ЕЛКОН - казвам: не мога да запаля - оня:У ама ти пробва ли дали има искар, аз откъде да знам какво е, може да е това, може да е онова?!?! И това ми било ЕЛКОН... това е АБСУРДИСТАНДруг на околовръстното - Имате ли ЕЛКОН - да - може ли сега - давай я да я закачим да видим - е това исках бе, само това... защо обаче трябва да минеш през купища "боклуци" преди да стигнеш до съответния човек... Мястото е - от кръстовището на околовръстоно от където се слиза за бриколаж - в посока обратна на Метро - има два сини гаража от двете страни на пътя, от горе има и автомивка - та този е от долната страна.30 лв за диагностика.
      Виж по Цар Освободител нагоре вече към началото на Възраждане, аз там ще си я правя след време, сега нямам пари :/
      Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
      Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

B1keP_B0y написа:
        Виж по Цар Освободител нагоре вече към началото на Възраждане, аз там ще си я правя след време, сега нямам пари :/
        Точно там отидох - доволен съм почти напълно
        Peugeot 407 2.0 HDI

Коментар

TOSHIRO написа:
          B1keP_B0y написа:
          Точно там отидох - доволен съм почти напълно
          Къде точно, че те са много и защо почти Има една на алекс ок някъква друга по към възраждане ..

Коментар

Тоширо, Илия ли се казва майстора?

Коментар

ls1 написа:
              Тоширо, Илия ли се казва майстора?
              Незная, нисък и малко пълничък е.
              Peugeot 407 2.0 HDI

Коментар

Не си оставяй колата на този човек. Счупи ми една пластмасова стойка в двигателния отсег, аз отидох по-рано него го нямаше и надникнах, щях да припадна. Първо беше безкрайно учуден, после каза ’Абе забравих да му капна малко лепило нямаше да го забележиш’, оставил ми беше колата на дъжда с 2 пръста отворен прозорец, коментара му беше ’Ми топло беше, сега да мра от жега ли’ и аз като му обърнах внимание, че я е правил предния ден т.е. цяла нощ е седяла колата така се разфуча. Не беше оправил и колата, поне нямаше нахалството да ми иска пари, по едно време се разбесня, че му било писнало да му носят италиански морги. Вика ми че нямал софтуер за моята кола. Питам го що я взе тогаз да я правиш - не очаквал да е такава каруца. Плюх и си взех колата.А иначе на пръв поглед изглежда културен човек, аз бях безкрайно учуден от цялата история.

Коментар

ls1 написа:
                  Не си оставяй колата на този човек. Счупи ми една пластмасова стойка в двигателния отсег, аз отидох по-рано него го нямаше и надникнах, щях да припадна. Първо беше безкрайно учуден, после каза ’Абе забравих да му капна малко лепило нямаше да го забележиш’, оставил ми беше колата на дъжда с 2 пръста отворен прозорец, коментара му беше ’Ми топло беше, сега да мра от жега ли’ и аз като му обърнах внимание, че я е правил предния ден т.е. цяла нощ е седяла колата така се разфуча. Не беше оправил и колата, поне нямаше нахалството да ми иска пари, по едно време се разбесня, че му било писнало да му носят италиански морги. Вика ми че нямал софтуер за моята кола. Питам го що я взе тогаз да я правиш - не очаквал да е такава каруца. Плюх и си взех колата.А иначе на пръв поглед изглежда културен човек, аз бях безкрайно учуден от цялата история.
                  Бе аз като ходих имаше няква мутра - нещо шеф им го раздаваше и ги юркаше да бачкат. Добре се държаха. И това беше най-свестния сервиз с елкон от поне 3-4 други по околовръстното които обиколих...
                  Peugeot 407 2.0 HDI

Коментар

ls1 написа:
                    Къде се намира ЕЛКОНА за който говориш, че ми се налага да ходя скоро, а при такова отношение бих направил простотия...

Коментар

Кръстовището на газстанцията (за битова газ дето има) над дом Младост, от него поемаш посока ВиК, на 30-ина метра след светофара вдясно, има и автомивка в същия двор. Майстора се казва Илия, невисок, пухкав, 35 годишен някъде. Всъщност това е първата възможност за отбиване след светофара тъй че няма как да го сбъркаш.

Коментар

ls1 написа:
                        Кръстовището на газстанцията (за битова газ дето има) над дом Младост, от него поемаш посока ВиК, на 30-ина метра след светофара вдясно, има и автомивка в същия двор. Майстора се казва Илия, невисок, пухкав, 35 годишен някъде. Всъщност това е първата възможност за отбиване след светофара тъй че няма как да го сбъркаш.
                        Човека който описваш мн ми прилича на Цар Освободител има един и автомивка има там, Елкон и електричар. Непомня как се казваше беще автоцентър нещо с Р но мислих точно там да я карам на Елкон . Ето линк на мястото http://bgmaps.com/map.asp?sid=926fd9...Name=&oType=49

Коментар

Да, точно там.

Коментар

колеги и аз си карах там колата на елкони да ми чисти дюзите препорачаха ми го мно свестен ми се стори този Илия ...оправи ми я за 90 лв. обаче ся почна някви проблеми да ми прай кат я карам на бензин и ми придарпвапак на празен ход си е перфект ...и мисля да сменя бензина от лукойл зареждахся мисля от шел 95 ви палар да сложа ако пак прай сащото пак при него ще ходя ...пак той дюзите ми ги праи преди ....3 месеца сигорно
                            Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
                            http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

ivan_dmx написа:
                              колеги и аз си карах там колата на елкони да ми чисти дюзите препорачаха ми го мно свестен ми се стори този Илия ...оправи ми я за 90 лв. обаче ся почна някви проблеми да ми прай кат я карам на бензин и ми придарпвапак на празен ход си е перфект ...и мисля да сменя бензина от лукойл зареждахся мисля от шел 95 ви палар да сложа ако пак прай сащото пак при него ще ходя ...пак той дюзите ми ги праи преди ....3 месеца сигорно
                              Стига бе за 3 месеца пак да са заминали ... Той тоя като говорих с него каза че са правили на Браво дюзи ма едната се е счупила, че човека ходил да търси по моргите. Каза ми, че наще красавици най-лесно се задръствали .. Ще поотложа дюзите засега на газ съм си ок

Коментар

Working...
                              X