Колеги,я напишете къде ходите да си сменяте масларемаци ролки и.т.н.и откъде си купувате частите ...и аз ще споделя след време защото редовния проблем е като ида и си взема СЕЛЕНИЯ и навсякъде ме режат викат 10 лв. смяната ... я да се ...и секи вика сано с наши масла работимрядко се навиват да го напраят за по 5 лв.споделете де ходите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сервизи и магазини във ВАРНА
Collapse
X
-
Re: Сервизи и магазини във ВАРНА
ivan_dmx написа:Колеги,я напишете къде ходите да си сменяте масларемаци ролки и.т.н.и откъде си купувате частите ...и аз ще споделя след време защото редовния проблем е като ида и си взема СЕЛЕНИЯ и навсякъде ме режат викат 10 лв. смяната ... я да се ...и секи вика сано с наши масла работимрядко се навиват да го напраят за по 5 лв.споделете де ходитеPeugeot 407 2.0 HDI
Коментар
-
Re: Сервизи и магазини във ВАРНА
ivan_dmx написа:Колеги,я напишете къде ходите да си сменяте масларемаци ролки и.т.н.и откъде си купувате частите ...и аз ще споделя след време защото редовния проблем е като ида и си взема СЕЛЕНИЯ и навсякъде ме режат викат 10 лв. смяната ... я да се ...и секи вика сано с наши масла работимрядко се навиват да го напраят за по 5 лв.споделете де ходитеFIAT Punto '94, 1.1 Petrol
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар