Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сервизи и магазини във ВАРНА

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сервизи и магазини във ВАРНА

Колеги,я напишете къде ходите да си сменяте масларемаци ролки и.т.н.и откъде си купувате частите ...и аз ще споделя след време защото редовния проблем е като ида и си взема СЕЛЕНИЯ и навсякъде ме режат викат 10 лв. смяната ... я да се ...и секи вика сано с наши масла работимрядко се навиват да го напраят за по 5 лв.споделете де ходите
    Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
    http://media.causes.com/ribbon/478500

До Метро има едно "Жако" там 3 лв с тяхно масло, 6лв с твое. Работят бързо, лесно и качествено!
    С уно ще те бия.....
    Какво кат'си с А8 ?!?

Коментар

Uno75SXi.e. написа:
      До Метро има едно "Жако" там 3 лв с тяхно масло, 6лв с твое. Работят бързо, лесно и качествено!
      а за смяна на агренажен кви пари е?защото аз ходих доло под затвора до фиата там в сервизаи за 60 лв ми го сменихабая май бешеама то га беши... още кат си я зех колата
      Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
      http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

Re: Сервизи и магазини във ВАРНА

ivan_dmx написа:
        Колеги,я напишете къде ходите да си сменяте масларемаци ролки и.т.н.и откъде си купувате частите ...и аз ще споделя след време защото редовния проблем е като ида и си взема СЕЛЕНИЯ и навсякъде ме режат викат 10 лв. смяната ... я да се ...и секи вика сано с наши масла работимрядко се навиват да го напраят за по 5 лв.споделете де ходите
        Зад мебелната палата, срещу Гюрлата има един магазин, на паркинга, точно до автомивката, не малките дупки - а един по-голям, по едни стълбички се качваш и има синя и бяла врати - та там видях че при закупуване на масло Selenia и маслен филтър получаваш безплатна смяна.
        Peugeot 407 2.0 HDI

Коментар

Срещу "Практикер" се намира магазин и сервиз на ТЕХ-КО. В магазина се продават качествени авто-части, а от сервиза съм останал с добро впечетление.
          SEAT Leon Cupra 300
          Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Аз пък не давам на никой да ми бара нищо по колата! Всичко си правя в нашето сервизче!

Коментар

///// написа:
              Аз пък не давам на никой да ми бара нищо по колата! Всичко си правя в нашето сервизче!
              E, сподели сега за вашето сервизче Само ти ли се възползваш от него или...
              Peugeot 407 2.0 HDI

Коментар

Re: Сервизи и магазини във ВАРНА

ivan_dmx написа:
                Колега, видях че мнението е старо, но не можах да се сдържа да не изкоментирам ...Най-евтино би било ако си го смениш в твоя сервиз. А, един сервиз се строи с мнооого пари. Нормално е , тогава да струва и немалко пари труда за смяна. И, след като си носиш сам маслото , лишаваш собственика да компенсира от комисионната за частите. И тогава ти струва най-скъпо. Един път плащаш комисионна на магазина който ти продава маслото, и втори път на сервиза за смяната. Не е коректно да ги обвиянваш за това, че искат пари за труда си. Да не говорим, че ще искаш и да погледнат колата, "така и така е вдигната" за нещо друго ...За следващите смени, най-добре е да влезеш в сервиз ,и да поискаш те да ти продадат маслото което желаеш да налееш в колата си. Така, могат да ти го сменят на ниска цена, за сметка на комисионната от маслото която получават като клиенти на едро. И няма да се налага да критикуваш никого ... Защото самият ще си на сметка. Е, няма да е без пари, но ще е на най-ниска цена. След като искаш да караш кола - няма как. И аз карам кола, и си плащам за това. А за 5 лв.... Наистина не мога да си представя какво може да си покрие един истински сервиз...Нито заплатата на добър специалист (представи си кой ще ти смени маслото, и дали ще ти завие добре пробката и филтъра...), нито последващото складиране и предаване на събраното масло, нито оборудването което ще заеме автомобила ти за времето през което ще се сменя маслото ... разгодите по отопление/климатизация, данъци, такси,лицензи....Сам прецени ти какво би направил за 5 лева !... Ако ти каже някой : " Я и направи ...Еди-какво си , за 5 лв?" ... Ще се хванеш ли ? Особенно ако трябва преди това да си накупуваш техника за десетки, да не говорм, че много сервизи имат за стотици хиляди левове...
                FIAT Punto '94, 1.1 Petrol

Коментар

Working...
                X