Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сервиз в Пловдив

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сервиз в Пловдив

Пишете за сервиз в Пловдив, където да ми направят обслужване на колата Fiat Brava 1.6 качествено и на добри цени.

...скоро бях в един сервиз, намира се на бул. Лиляна Димитрова (така поне се казваше преди) между двете бензиностанции (на Шел и Лукойл), аз бях за смяна на стартер и преглед на ел. инсталация и разни други неща, майстора се казва Иван (ей разбира си от работата чичката)...а цялото май се води като фирма Пълдин Авто има стендове отзад, встрани е човека за газта и почти всичко правят...хубавото е че ако имаш няк’ви проблеми общо взето си в един сервиз...иди попитай за цялостно обслужване, предполагам че няма да те върнат, естествено питай и за цената ...ако останеш доволен драсни два реда...п.с....следващия път като си ходя до Пловдив ще ходя там за диагностика на компа, ама кога ще е???????
    Fiat Bravo, 1.6 - 103 hp

Коментар

Христов 93намира се в бившата Мототехника, взимат малко по-скъпичко от нормално, но за сметка на това може да си сигурен, че колата ти ще е обслужена качествено

Коментар

има сервиз дето работят само италиянкив улицата срещу рампата на ВМИ-то се намира.

Коментар

Аз си обслужвам колата при Динекспрез на Кукленско шосе/по посока митниците и в дясно на мотокарчето,до склада на Квазер/.Управителя се казва инж.Петър Кирев/0889801599/....доволен съм и затова споделям!!!
          Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
          Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
          http://www.keepfighting.ms

Коментар

Jimy написа:
            Аз си обслужвам колата при Динекспрез на Кукленско шосе/по посока митниците и в дясно на мотокарчето,до склада на Квазер/.Управителя се казва инж.Петър Кирев/0889801599/....доволен съм и затова споделям!!!
            колега ти май си единствения доволен

Коментар

u_bo написа:
              Jimy написа:
              колега ти май си единствения доволен
              Май е така с Динекспрес.
              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Колеги аз неговоря за Динекспрес на Пещерско шосе,а за Динекспрес на Кукленско шосе!Още преди да си купя колата,съм изчел много от мненията на колегите фиатаджии и ми направи впечатление,че има доста доволни от сервиза на Кукленско.Зная за сервиз и на Брезовско шосе/"НЕМО-КАР"-Емил Николов-0899105215-ул."Полет"75/ този сервиз също има добри отзиви,но аз ходя при другите юнаци!п.п. u_bo а ти приятелю при кой майстор ходиш,щото гледам че си от Пловдив
                Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                http://www.keepfighting.ms

Коментар

Немо Кар са номер 1
                  Fiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth

Коментар

Working...
                  X