Пишете за сервиз в Пловдив, където да ми направят обслужване на колата Fiat Brava 1.6 качествено и на добри цени.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сервиз в Пловдив
Collapse
X
-
...скоро бях в един сервиз, намира се на бул. Лиляна Димитрова (така поне се казваше преди) между двете бензиностанции (на Шел и Лукойл), аз бях за смяна на стартер и преглед на ел. инсталация и разни други неща, майстора се казва Иван (ей разбира си от работата чичката)...а цялото май се води като фирма Пълдин Авто има стендове отзад, встрани е човека за газта и почти всичко правят...хубавото е че ако имаш няк’ви проблеми общо взето си в един сервиз...иди попитай за цялостно обслужване, предполагам че няма да те върнат, естествено питай и за цената ...ако останеш доволен драсни два реда...п.с....следващия път като си ходя до Пловдив ще ходя там за диагностика на компа, ама кога ще е???????Fiat Bravo, 1.6 - 103 hp
-
u_bo
-
Аз си обслужвам колата при Динекспрез на Кукленско шосе/по посока митниците и в дясно на мотокарчето,до склада на Квазер/.Управителя се казва инж.Петър Кирев/0889801599/....доволен съм и затова споделям!!!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
u_bo
Jimy написа:Аз си обслужвам колата при Динекспрез на Кукленско шосе/по посока митниците и в дясно на мотокарчето,до склада на Квазер/.Управителя се казва инж.Петър Кирев/0889801599/....доволен съм и затова споделям!!!
Коментар
-
u_bo написа:Jimy написа:Аз си обслужвам колата при Динекспрез на Кукленско шосе/по посока митниците и в дясно на мотокарчето,до склада на Квазер/.Управителя се казва инж.Петър Кирев/0889801599/....доволен съм и затова споделям!!!Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Колеги аз неговоря за Динекспрес на Пещерско шосе,а за Динекспрес на Кукленско шосе!Още преди да си купя колата,съм изчел много от мненията на колегите фиатаджии и ми направи впечатление,че има доста доволни от сервиза на Кукленско.Зная за сервиз и на Брезовско шосе/"НЕМО-КАР"-Емил Николов-0899105215-ул."Полет"75/ този сервиз също има добри отзиви,но аз ходя при другите юнаци!п.п. u_bo а ти приятелю при кой майстор ходиш,щото гледам че си от ПловдивПежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар