СЕРВИЗА НА ИТАЛИАНЕЦА ВЪВ ВАРНА, НЕУКИ ПРОСТАЦИ И МЪРЛЯЧИ. СМЕНИХА МИ БЕНЗ.ПОМПА И ПРИ СМЯНАТА Я ПОВРЕЖДАТ НЕ СИ ПРИЗНАВАТ ВИНАТА И ТРЯБВАШЕ ПАК ДА ПЛАЩАМ ЗА ПОВТОРЕН РЕМОНТ 5 ДЕНА РАЗПРАВИИ ПРЕЗ КОЙТО КОЛАТА МИ НЕ БЕШЕ В ДВИЖЕНИЕ А АЗ СЪС НЕЯ РАБОТЯ. СЛЕД КОЕТО МИ Я ВЪРНАХА СЪС УЖАСНО ЗАЦАПАНА И НА МЕСТА СКЪСАНА ТАПИЦЕРИЯ ОТ СВАЛЯНЕТО НА СЕДАЛКИТЕ.СЕРВИЗА Е ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА И СЪС АБСОЛЮТНО НЕПРОФЕСИОНАЛНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ КЛИЕНТА.ЗА ДА ВИ Е МИРНА ГЛАВАТА НЕ ХОДЕТЕ ТАМ.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЕУКИ МЪРЛЯЧИ сервиза на италианеца във ВАРНА
Collapse
X
-
koleca написа:То свърши вече закакрах и аз при познат на познат. За скъсан ремък ставаше дума. 8 клапна са в канала Имаш ли си представа колко ще ми струва ултразвук на инжекторите че така и така вече горивната рейка е изкарана да ги продухат малко.
Коментар
-
Ами аз лично не съм я махал горивната рейка, но бях в сервиза докато я махаха. Доколкото видях трябва да се махне капака на двигателя, колекторите и тя се вижда вече, развиват се няколко болта по нея откачат се кабелите и се измъква цялата горивна рейка, на която са дюзите , но не е много лесно според мен а и ако нямаш гедоре и еврейски звезди няма как да стане. Моя целия двигатерл е разпарчетосан - за да може да се стигне до главата и тя да се махне е близо 9 часов труд, а до рейката може и за час и нещо да стигнеш ако знаеш какво правиш и имаш инструменти.Bravo 1.6 16V 103
Коментар
-
koleca написа:Ами аз лично не съм я махал горивната рейка, но бях в сервиза докато я махаха. Доколкото видях трябва да се махне капака на двигателя, колекторите и тя се вижда вече, развиват се няколко болта по нея откачат се кабелите и се измъква цялата горивна рейка, на която са дюзите , но не е много лесно според мен а и ако нямаш гедоре и еврейски звезди няма как да стане. Моя целия двигатерл е разпарчетосан - за да може да се стигне до главата и тя да се махне е близо 9 часов труд, а до рейката може и за час и нещо да стигнеш ако знаеш какво правиш и имаш инструменти.
Коментар
-
koleca написа:Е къде си оправяте колите бе хора - може ли в тая Варна само неуки чиляци да има по сервизите...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар