Търсачката не ми помогна много,за това пускам отделна тема...ако е разисквано,някой да ми прати линк...Необходим ми е адреса на сервиз в Добрич,където разполагат с компресомер.И някакъв телефон за връзка с въпросния сервиз.10х
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сервиз в Добрич
Collapse
X
-
sachma написа:0886 393 056 Вальо. Обади се и питай,аз съм доволен от тях. Иначе Митакови, Хоби кар и други сигурно.Тоя сервиз се намира до пинета.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Salvador написа:То и аз мисля,че всеки сервиз трбва да има такова нещо,ама...нямат...Щом в София не навсякъде имат,не ми се мисли по малките градове какво е.Тая седмица мисля да гледам една кола в Добрич и ми се ще да знам с какво си имам работа.N.Y. State of Mind
Коментар
-
Re: Сервиз в Добрич
Salvador написа:Търсачката не ми помогна много,за това пускам отделна тема...ако е разисквано,някой да ми прати линк...Необходим ми е адреса на сервиз в Добрич,където разполагат с компресомер.И някакъв телефон за връзка с въпросния сервиз.10х
Коментар
-
10x народе.Ще пиша какво е станало.Чакам още снимки от човека,за да преценя дали си заслужава и ако изглежда както очаквам-излитам за там.Машината няма нищо общо с ФИАТ обаче.За това не ми се задълбаваше в темата за фирмени сервизи и компютърна диагностика.Единственото електронно нещо в колата е часовника на таблото.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар